Çeyiz için ufak tefek ne alınabilir?

İki sene içerisinde biter mi böyle yavaştan alsam.. Almam kolaylık mı sağlar yoksa keşke almasaydım der miyim diye de düşünüyorum.. Elektrikli aletlere şimdilik hiç girmek istemiyorum çerezlik vs alsam diye düşündüm.. Liste yapsam iyi mi olur?
Ben 10 ay icin de aldım hepsini ki nişanlı bile değildim çalışıyorum diye güzel gördükçe aldım liste yapın siz bilirsiniz ama gerek olan şeyleri bilirsiniz zaten görünce alırsınız

Şuan düğün aşaması tarzı şeyler yok ama ben ufaktan başlamak istiyorum ve ilk olarak aldığım şey tediden mısır kovası olmuştu.. Liste yapıp çok beğendiğim şeyleri indirim gördüğüm zaman almayı düşünüyorum ama neler alabilirim ufaktan fikir sunar mısınız? Bir de çok heveslendiğim için yapıyorum 😊 evlenirken herşeyim tamam olsun istiyorum düğüne yakın elektrikli aletleri alırım diye düşündüm ama ufak tefek listesinde neler olur bilmiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤
Almak gereken onca şey var internette listeler vardır. Bunun sırası değil deyip almamazlık etme yeri gelince çok işe yarıyor iyi ki vaktinde almışım diyorsun.

Her seyim tam olsun diye aceleyle alma. Birak yarim olsun hic onemli degil. Benim hala runner kumaş peçete peçete halkası supla Peçetelik falan yok. Eksik hic bitmiyor. Evlenince de devam edersin almaya.
Amerikan servis takımı falan var işte runner yaptırıyorum bir iki tane de denizliden aldığın yüz havlusu ve mutfak havlum var o kadar.. Geçen sene de kocaeline gittiğimde tediden mısır kovası ve bi tane saklama kabı aldım çeyizim şimdilik bu yavaştan yavaştan alıyorum.. Peçete ve peçete halkası açıkcası aklıma bile gelmedi sona bırakırım onları sanırım.. Birde kaç tane bornoz takımı olması gerekir?

Almak gereken onca şey var internette listeler vardır. Bunun sırası değil deyip almamazlık etme yeri gelince çok işe yarıyor iyi ki vaktinde almışım diyorsun.
Kimisi modası geçer diyor ama şu iki sene sonunda evlilik düşünüyorum bilmiyorum çok mu var dereyi görmeden paçayı sıvamak mı oluyor? Sadece evlenirken borç yapmak istemiyorum sona elektrikli aletleri bırakmak istiyorum ıvır zıvır bitsin onlar için para biriktireceğim..

Amerikan servis takımı falan var işte runner yaptırıyorum bir iki tane de denizliden aldığın yüz havlusu ve mutfak havlum var o kadar.. Geçen sene de kocaeline gittiğimde tediden mısır kovası ve bi tane saklama kabı aldım çeyizim şimdilik bu yavaştan yavaştan alıyorum.. Peçete ve peçete halkası açıkcası aklıma bile gelmedi sona bırakırım onları sanırım.. Birde kaç tane bornoz takımı olması gerekir?
Birer tane yeter ama belki damat tarafi bohca yapacaktir. O bohça icinde de gelebilir. Bornozu bosver bence el havlusu mutfak havlusu alirsin.

Celik de kesinlikle kaliteli yılların markası korkmaz.Ama alırken tencere ebatlarına dikkat edersin bazı setlerde sadece 1 tane normal boyut koyuyorlar kimi aşırı büyük kazan gibi kimi de yumurta tavası gibi küçücük
ben ınternetten almayı düşünüyorum taksitle kendim görerek almak mı daha iyi

Birer tane yeter ama belki damat tarafi bohca yapacaktir. O bohça icinde de gelebilir. Bornozu bosver bence el havlusu mutfak havlusu alirsin.
En azından şimdilik bi tane de olsa olsun diyorum bornoz uzun bir liste yaptım aklıma gelenlerden istediğim zaman alabileceğim.. Sabahlık bile ekledim .. Ama şimdilik ilk işim havlular nevresim takımları

Çok güzel düşünmüşsün bende senin gibi yaptım ufak tefek şeyleri aldım . 12 kişilik Yemek takımı Küçük ev aletleri ve bulaşık makinası dışında herşeyi aldım. Ayrıntılı şekilde az ve öz aldım . Bu marketlere gelen şeyleri takip et orda zaten hepsi var aklına gelebilecek . İnstagram da çeyiz şeyleri paylaşan sayfalar var ordan da bilgi edinebilirsin buraya yazsak bitmez :)

annem bana hep kızın alalım köşeye koyalım önünde görürsün derdi
bende yok derdim izin vermezdim... iyi ki vermemişim diyorum modası geçiyor çoğu şeyin.. yada ne bileyim insan yeni birşey görüdkçe onuda alası geliyor felan..
2 yıl sonra evliliği düşünüyorsanız bence çok erken :)
ben nişanlılık sürecimde hepsini almıştım.. o sürece kadarda para biriktirmiştim.. zorlanmadım bu yüzden :)
ama alınamazmı tabiki alınabilir...
bambu havlular çok kullanışlı gerçekten... tavsiye ederim.. sade şık hiç modasını kaybetmeyen tatliş havlular var alabilirsiniz..
bornoz takımıda öyle havlu gibi onlarda...
nevresim takımı tarz meselesi ama her ay yeni şeyler çıkıyor + hediyede gelebiliyor
katı meyve sıkacağı, tost makinası, çaycı bunlarda klasikler arasında alınabilir..

Borcam alabilirsin hepsinden birer tane al çünkü gerekli bir şey evde. Havlu nevresim en son al birde bunlar sana hediye gelir nişanlıyken ona göre eksik olursa al derim. Kirli sepeti lavabo da kullanılan çöp kovası vs olanlar markete gelenden aldım ben çamaşır sepetine kadar çok memnunum hem uygun hem de iyi. Plastik almanı öneririm çünkü kapitone olan kirli sepetleri çok kullanışlı değil. Bardak grubunu madene coco dan al derim hem su bardağı hem çay bardağı indirimde güzel indirime giriyor . O siteden dondurma kasesi alabilirsin hurç alabilirsin ben aldım hepsi güzel. Cezve 3 lü set al derim. Çaydanlık bir tane seramik bir tane de Çelik aldım birde çaycı var yeterli , kettle almadım çaycı var diye. Kahve makinası mikrodalga alma derim çünkü ev eşyası alan bazı yerler hediye verebiliyor bizim burda öyle. Bize verdiler . Kahve Fincan takımı da 3 takım yeterli biri ağır model biri orta diğeri günlük olursa baya iyi olur 3 takım dememin sebebi fincan Çabuk değişiyor model olarak. Nehirin servis setini alabilirsin A101 e geliyor gayet iyi. Yani detaya girersek baya uzun olacak

Ütü Philips , ütü masası Da şok markete gelen kaliteli ondan alabilirsin birde çamaşır kurutmalık ikisi zaten aynı anda geliyor ve takım gibi duruyor gayet iyi gözüküyor . Kek kalıplarından da alabilirsin . Tabak bardak kurutmalığını metal al iyisini al yoksa paslanıyor hemen . Bakliyat koymak için cam ürün almanı öneririm Paşabahçe de Vardı metal kapaklı. Ev terliği alabilirsin bunlar küçük ama bulmuş gibi olursun :)

ben ınternetten almayı düşünüyorum taksitle kendim görerek almak mı daha iyi
Yoo int alabilirsin ama demek istediğim şu mesela ilk resimdeki set tencereleri küçük küçük kabalalik misafirin geldiğinde veya komposto kışlık biseyler hazırlandığında büyük tenceresi yok bu 2 3 kişilik yemek için
2.sette büyüklerde var ben o büyükleri özellikle kışlık dondurucu için biseyler yaptigimda çok kullanıyorum melemen reçel vs yaparken veya kalabalık misafirim geldiğinde çıkartıp kullanıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200605-114550_Chrome.jpg
    Screenshot_20200605-114550_Chrome.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200605-114438_Chrome.jpg
    Screenshot_20200605-114438_Chrome.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 35
Teşekkür ederim tam aradığım yorum 😍Nevresim takımı kaç tane alsam yeterli olur veya bornoz?
Yani nevresim takımı ben trendyoldan english home ürünlerini sipariş vermiştim anneme. Gayet güzellerdi. Kendime 8 tane aldım ama hepsini açmayı düşünmüyorum 2 3 tanesini açıp yıkayıp yıkayıp kullanırım diye düşünüyorum. Bornoz 2 takım alabilirsin. Birini misafirime aldım. Birini günlük kullanmaya aldım.😊😊

Kimisi modası geçer diyor ama şu iki sene sonunda evlilik düşünüyorum bilmiyorum çok mu var dereyi görmeden paçayı sıvamak mı oluyor? Sadece evlenirken borç yapmak istemiyorum sona elektrikli aletleri bırakmak istiyorum ıvır zıvır bitsin onlar için para biriktireceğim..
Yani saç kurutma makinasının mikserin tahta kaşığın tencerenin ne modası var ki geçsin. Çok uç renkler almadıkça bir şey olmaz bence.

X