- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.846
- 33
-
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
Seni seviyorum biliyor musunpek cok konuda ayni seyleri düşünüyoruz genelde
Bak buna da çok katılıyorum.En kullanışlı olanlar düz renk ve pamuk satenler bence. Pamuk saten nevresimler bir tık daha pahalı olduğundan bence yavaş yavaş onlardan başlamalı.
Ben Taç'tan memnun kaldım en çok. Pamuk saten hem doku olarak keyifli hem de ütülemesi kolay.Bak buna da çok katılıyorum.
Asla asla dandik alma ingiliş hom filan nevresimleri. Ranforce alacaksan da iyi marka al. Karaca düşmanıyım ben de.
Ben çalışırken önce mutfak robotu aldım tabak takımı aldım toplu çatal bıçak takımı aldim baharatlık aldım cay takimi kısaca mutfak araç gereci daha sonra bornoz yorgan tencere tava böyle şeyleri almıştım daha kolay oluyo yavaş yavaş başlarken sonradan diğerlerini topluca aldım fazla bisey kalmamıştıŞuan düğün aşaması tarzı şeyler yok ama ben ufaktan başlamak istiyorum ve ilk olarak aldığım şey tediden mısır kovası olmuştu.. Liste yapıp çok beğendiğim şeyleri indirim gördüğüm zaman almayı düşünüyorum ama neler alabilirim ufaktan fikir sunar mısınız? Bir de çok heveslendiğim için yapıyorumevlenirken herşeyim tamam olsun istiyorum düğüne yakın elektrikli aletleri alırım diye düşündüm ama ufak tefek listesinde neler olur bilmiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤
Ayni fikirdeyim pamuk saten taç marka cok seviyorum.En kullanışlı olanlar düz renk ve pamuk satenler bence. Pamuk saten nevresimler bir tık daha pahalı olduğundan bence yavaş yavaş onlardan başlamalı.
Nevresim aklıma geldi ama kaç tane lazım olabilir maksimum olarakNe alayim diye sormussun ona geleyim. Ütü alabilirsin. Nevresim hediyesi gelecektir illaki ama cok abartmadan nevresim battaniye masa örtüsü alabilirsin.
İki sene içerisinde biter mi böyle yavaştan alsam.. Almam kolaylık mı sağlar yoksa keşke almasaydım der miyim diye de düşünüyorum.. Elektrikli aletlere şimdilik hiç girmek istemiyorum çerezlik vs alsam diye düşündüm.. Liste yapsam iyi mi olur?Ben çalışırken önce mutfak robotu aldım tabak takımı aldım toplu çatal bıçak takımı aldim baharatlık aldım cay takimi kısaca mutfak araç gereci daha sonra bornoz yorgan tencere tava böyle şeyleri almıştım daha kolay oluyo yavaş yavaş başlarken sonradan diğerlerini topluca aldım fazla bisey kalmamıştı
Hepsinden kaç tane olmalı? Mesela nevresimden 2-3 yeterli mi olur?Mutfak esyalarını yavas tan alabılırsin, bornoz havlu banyo seti nevresim (kesinlikle lastıklı dıktır, hıc kaymıyor rahat edersjb)
Dekorasyonlara hiç girmeyeceğim sadece nevresim battaniye vs almayı düşünüyorum ama neler alabilirim diye liste yapmayı düşünüyorum ki evlenirken herşeyim tam olsun geriye mutfak elektrikli aletleri falan kalır onları da o zaman alırım diye düşündüm.. Ivır zıvır olarak şimdi neler alabilirim?Dekorasyon anlaminda hicbir sey alma. Ev dizdikten sonra alirsin. Hayalinde guzel olan dizince guzel olmuyor.
Beyaz eşyaları en son almayı düşünüyorum şimdilik ıvır zıvır almak mantıklı geliyor.. Fikir verir misiniz liste yapıyorum daBeyaz eşyalarda Bosch'dan şaşmayız biz ailecek Almanlar bu işi biliyor ömürlük resmen ürünleri
Bakacağım mutlakaAyni fikirdeyim pamuk saten taç marka cok seviyorum.
Herşeyin ayrı ayrı olması mı güzel?Yağdanlik alabilirsin iki adet siviyag zeytinyağı icin. Evimde en severek kullandigim seyi düşünüyorum da ben ceyiz seti aldigim icin hicbir seyimi sevmiyorum. Simdi herkesi tek tek almaya yonlendiriyorum.
Teşekkür ederim tam aradığım yorumCanim google da hazır çeyiz listeleri var kendini yorma boşuna onları indirebilirsin.Ama beyaz eşya olarak vesteli kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk başta güzel çalışıyorlar ama sonradan hemen bozuluyolar.Yemek takımı çatal kaşık olarak ben karacayı beğeniyorum.Nevresim takımı bornoz vs. English home öneririm. Arceligin küçük ev aletleri güzel. Süpürge olarak philips maraton güzel. Tava tencere emsanin emaye serisini seviyorum kuzum
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama evimde olsun isterimAsla ama asla ceyiz seti alma. Hafif orta defolu urunleri dolduruyorlar. Tek tek al. Bir markanin her konuda iyi olmasi mumkun degil zaten. Boyle dusun. Tek tek al. Benim fikrimce cay ve kahve makinesi cok gereksiz seyler. ben caydanlik cezve seviyorum. Ocakta olsun istiyorum.
Tabakları bende takım istemiyorum hatta aklımda vintage tabaklar alıp onları takımmış gibi kullanmak varÇeyiz hesaplari var instada onlari takip et indirim paylasiyorlar. Oncelikle benim sana onerilerim olacak. Karacadan hicnir sey sokma evine. Tekstili guzelmis ama tencere tabak catal hicbir sey sokma. Beyaz eşyada vesteli tek geçerim. Hem uygun fiyatlı hem kaliteli hem de yerli mali. Tencerelerini korkmaz al. Catal kasikta nehir güzel. Tabak konusunda da tek tek satilan markalar var. Porland ikea gibi. Bunlardan tek tek satin al ki yarin bir gun bir tabak kirarsan takim bozuldu diye aglama aynisindan alirsin.eksilmez hiç.
Bunlar aklıma bile gelmemiştiCok net renklerden (siyah beyaz gri gibi) klozet takimu banyo seti alabilirsin. Banyo seti dedigim çöp kovasi, firca sabunluk. Bir de kirli sepeti, ayni takimdan havlu sepeti alabilirsin.
Benım cok fazla nevresim takım var, kendım de almıstım ev hediyesı hayırlı olsun hediyesı de geldı 4 5 takım.. Ama İnan kullandığım hep kendı dıktırdıgım lastıklı olanlar kayma sorunu yokhıc, evet elwktrıklı aletler ıcın de ındırımlerı takıp et, yılbası anneler gunu kadınlar gunu sevgılıler gunu.. İşlevine bak sen, en cok zatnw mutfak para harcatıyor ıvır zıvır şeyler, kafan da Bı mutfak tarzı belırle, ona gore ufak ufak bahsettıgın hosuna gıden seylerı alabılırsin.. Allah kolaylıklar versin cnm.Hepsinden kaç tane olmalı? Mesela nevresimden 2-3 yeterli mi olur?Ben mutfak elektrikli aletleri en sona bırakmak istiyorum.. Çerezlikti, rendeydi, fincan takımıydı faln onları almayı düşünüyorum iyi mi olur?