- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 29
-
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
Ben 10 ay icin de aldım hepsini ki nişanlı bile değildim çalışıyorum diye güzel gördükçe aldım liste yapın siz bilirsiniz ama gerek olan şeyleri bilirsiniz zaten görünce alırsınızİki sene içerisinde biter mi böyle yavaştan alsam.. Almam kolaylık mı sağlar yoksa keşke almasaydım der miyim diye de düşünüyorum.. Elektrikli aletlere şimdilik hiç girmek istemiyorum çerezlik vs alsam diye düşündüm.. Liste yapsam iyi mi olur?
Almak gereken onca şey var internette listeler vardır. Bunun sırası değil deyip almamazlık etme yeri gelince çok işe yarıyor iyi ki vaktinde almışım diyorsun.Şuan düğün aşaması tarzı şeyler yok ama ben ufaktan başlamak istiyorum ve ilk olarak aldığım şey tediden mısır kovası olmuştu.. Liste yapıp çok beğendiğim şeyleri indirim gördüğüm zaman almayı düşünüyorum ama neler alabilirim ufaktan fikir sunar mısınız? Bir de çok heveslendiğim için yapıyorumevlenirken herşeyim tamam olsun istiyorum düğüne yakın elektrikli aletleri alırım diye düşündüm ama ufak tefek listesinde neler olur bilmiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤
İçine de ulaşmam lazımYagdanligin dışına köpük yağ çözucü sıkıp makineye atiyorum. Tertemiz çıkıyor.
Amerikan servis takımı falan var işte runner yaptırıyorum bir iki tane de denizliden aldığın yüz havlusu ve mutfak havlum var o kadar.. Geçen sene de kocaeline gittiğimde tediden mısır kovası ve bi tane saklama kabı aldım çeyizim şimdilik bu yavaştan yavaştan alıyorum.. Peçete ve peçete halkası açıkcası aklıma bile gelmedi sona bırakırım onları sanırım.. Birde kaç tane bornoz takımı olması gerekir?Her seyim tam olsun diye aceleyle alma. Birak yarim olsun hic onemli degil. Benim hala runner kumaş peçete peçete halkası supla Peçetelik falan yok. Eksik hic bitmiyor. Evlenince de devam edersin almaya.
Kimisi modası geçer diyor ama şu iki sene sonunda evlilik düşünüyorum bilmiyorum çok mu var dereyi görmeden paçayı sıvamak mı oluyor? Sadece evlenirken borç yapmak istemiyorum sona elektrikli aletleri bırakmak istiyorum ıvır zıvır bitsin onlar için para biriktireceğim..Almak gereken onca şey var internette listeler vardır. Bunun sırası değil deyip almamazlık etme yeri gelince çok işe yarıyor iyi ki vaktinde almışım diyorsun.
Teşekkür ederimKesinlikle pamuk. %100 pamuk. Hatta pamuk saten daha güzel.
Birer tane yeter ama belki damat tarafi bohca yapacaktir. O bohça icinde de gelebilir. Bornozu bosver bence el havlusu mutfak havlusu alirsin.Amerikan servis takımı falan var işte runner yaptırıyorum bir iki tane de denizliden aldığın yüz havlusu ve mutfak havlum var o kadar.. Geçen sene de kocaeline gittiğimde tediden mısır kovası ve bi tane saklama kabı aldım çeyizim şimdilik bu yavaştan yavaştan alıyorum.. Peçete ve peçete halkası açıkcası aklıma bile gelmedi sona bırakırım onları sanırım.. Birde kaç tane bornoz takımı olması gerekir?
ben ınternetten almayı düşünüyorum taksitle kendim görerek almak mı daha iyiCelik de kesinlikle kaliteli yılların markası korkmaz.Ama alırken tencere ebatlarına dikkat edersin bazı setlerde sadece 1 tane normal boyut koyuyorlar kimi aşırı büyük kazan gibi kimi de yumurta tavası gibi küçücük
Hediye çok gelir, milli hediyeNiye ki kupa bardak almayı da düşündüm
Icine de sık o zaman. Ben sıkıyorum iyi durulanıyor. Senin makineni bilemedigim icin icine sık diyemedim.İçine de ulaşmam lazım
En azından şimdilik bi tane de olsa olsun diyorum bornoz uzun bir liste yaptım aklıma gelenlerden istediğim zaman alabileceğim.. Sabahlık bile ekledim .. Ama şimdilik ilk işim havlular nevresim takımlarıBirer tane yeter ama belki damat tarafi bohca yapacaktir. O bohça icinde de gelebilir. Bornozu bosver bence el havlusu mutfak havlusu alirsin.
Bornoz birer tane olsa yeter. Ama bence su an gerekli degil.En azından şimdilik bi tane de olsa olsun diyorum bornoz uzun bir liste yaptım aklıma gelenlerden istediğim zaman alabileceğim.. Sabahlık bile ekledim .. Ama şimdilik ilk işim havlular nevresim takımları
Hediye çok gelir, milli hediye
Yoo int alabilirsin ama demek istediğim şu mesela ilk resimdeki set tencereleri küçük küçük kabalalik misafirin geldiğinde veya komposto kışlık biseyler hazırlandığında büyük tenceresi yok bu 2 3 kişilik yemek içinben ınternetten almayı düşünüyorum taksitle kendim görerek almak mı daha iyi
Yani nevresim takımı ben trendyoldan english home ürünlerini sipariş vermiştim anneme. Gayet güzellerdi. Kendime 8 tane aldım ama hepsini açmayı düşünmüyorum 2 3 tanesini açıp yıkayıp yıkayıp kullanırım diye düşünüyorum. Bornoz 2 takım alabilirsin. Birini misafirime aldım. Birini günlük kullanmaya aldım.Teşekkür ederim tam aradığım yorumNevresim takımı kaç tane alsam yeterli olur veya bornoz?
Yani saç kurutma makinasının mikserin tahta kaşığın tencerenin ne modası var ki geçsin. Çok uç renkler almadıkça bir şey olmaz bence.Kimisi modası geçer diyor ama şu iki sene sonunda evlilik düşünüyorum bilmiyorum çok mu var dereyi görmeden paçayı sıvamak mı oluyor? Sadece evlenirken borç yapmak istemiyorum sona elektrikli aletleri bırakmak istiyorum ıvır zıvır bitsin onlar için para biriktireceğim..