Çeyiz için ufak tefek ne alınabilir?

Şu an ufukta evlilik yoksa tek kişilik, çift kişilik nevresim takımı, pike takımı, battaniye, bornoz tarzı şeyler mantıklı onun dışında şu bir sürü şubesi olan 3 tane benzer market varya onları takip et mutfakta kullanacağın küçük ufak tefek şeyleri ordan al dışarıya para verme boşuna iki katını. Onun dışında saklama kabı al yine o marketlerden. Terlik ucuza gördükçe pazar, market al. Misafiri de düşünerek. Bunlar kırılmaz bişey olmaz sonra da kırılacak eşyalara geçersin. Ama hepsini indirimden al. Mesela nevresimler de bir alana bir bedava falan oluyor o şekilde al

Nevresimleri o şekilde nerden bulabilirim? Normal sitelere bakıyorum ikili fincan takımna 199 TL demiş şok oldum..

Nevresimleri o şekilde nerden bulabilirim? Normal sitelere bakıyorum ikili fincan takımna 199 TL demiş şok oldum..
Dönem dönem karaca, LCW, Madame Coco tarzı yerler yapıyor sosyal medyada çeyiz hazırlığı yapan kızlar var onlar genelde indirim olan yerleri paylaşıyor. İkili fincana falan para verme akıl karı değil. Züccaciyecilerde 60-100 TL arası değişiyor fiyatları ki gayet güzel. Hatta o ünlü markarin 6 kişilikleri bile 200-300 civarı ben aciyorum verilen o paraya

Bende çok şaşırmıştım alan var ama.. Şimdilik çok yer kaplamayan şeyler düşünüyorum.. İnstagram da takibe aldım dediğin sayfaları.. Çeyiz için paylaşım yapan yerleri de takibe aldım... Teşekkür ederim

Parayı biriktiremem ki harcarım gider almazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…