- 25 Haziran 2018
- 413
- 1.220
-
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
Canim google da hazır çeyiz listeleri var kendini yorma boşuna onları indirebilirsin.Ama beyaz eşya olarak vesteli kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk başta güzel çalışıyorlar ama sonradan hemen bozuluyolar.Yemek takımı çatal kaşık olarak ben karacayı beğeniyorum.Nevresim takımı bornoz vs. English home öneririm. Arceligin küçük ev aletleri güzel. Süpürge olarak philips maraton güzel. Tava tencere emsanin emaye serisini seviyorum kuzumŞuan düğün aşaması tarzı şeyler yok ama ben ufaktan başlamak istiyorum ve ilk olarak aldığım şey tediden mısır kovası olmuştu.. Liste yapıp çok beğendiğim şeyleri indirim gördüğüm zaman almayı düşünüyorum ama neler alabilirim ufaktan fikir sunar mısınız? Bir de çok heveslendiğim için yapıyorumevlenirken herşeyim tamam olsun istiyorum düğüne yakın elektrikli aletleri alırım diye düşündüm ama ufak tefek listesinde neler olur bilmiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤
Güzel şeyler yazmışsın.Ben begenerek aldığım nevresimlerden sıkıldım modası geçiyor bence. Düz renk olursa belki degismez.
Seni seviyorum biliyor musunGüzel şeyler yazmışsın.
En kullanışlı olanlar düz renk ve pamuk satenler bence. Pamuk saten nevresimler bir tık daha pahalı olduğundan bence yavaş yavaş onlardan başlamalı.Ben begenerek aldığım nevresimlerden sıkıldım modası geçiyor bence. Düz renk olursa belki degismez.