Çeyiz için ufak tefek ne alınabilir?

Lunapark Kedisi

Oh La La 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
413
1.220
Şuan düğün aşaması tarzı şeyler yok ama ben ufaktan başlamak istiyorum ve ilk olarak aldığım şey tediden mısır kovası olmuştu.. Liste yapıp çok beğendiğim şeyleri indirim gördüğüm zaman almayı düşünüyorum ama neler alabilirim ufaktan fikir sunar mısınız? Bir de çok heveslendiğim için yapıyorum evlenirken herşeyim tamam olsun istiyorum düğüne yakın elektrikli aletleri alırım diye düşündüm ama ufak tefek listesinde neler olur bilmiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤

Çeyiz hesaplari var instada onlari takip et indirim paylasiyorlar. Oncelikle benim sana onerilerim olacak. Karacadan hicnir sey sokma evine. Tekstili guzelmis ama tencere tabak catal hicbir sey sokma. Beyaz eşyada vesteli tek geçerim. Hem uygun fiyatlı hem kaliteli hem de yerli mali. Tencerelerini korkmaz al. Catal kasikta nehir güzel. Tabak konusunda da tek tek satilan markalar var. Porland ikea gibi. Bunlardan tek tek satin al ki yarin bir gun bir tabak kirarsan takim bozuldu diye aglama aynisindan alirsin.eksilmez hiç.

Asla ama asla ceyiz seti alma. Hafif orta defolu urunleri dolduruyorlar. Tek tek al. Bir markanin her konuda iyi olmasi mumkun degil zaten. Boyle dusun. Tek tek al. Benim fikrimce cay ve kahve makinesi cok gereksiz seyler. ben caydanlik cezve seviyorum. Ocakta olsun istiyorum.

Canim google da hazır çeyiz listeleri var kendini yorma boşuna onları indirebilirsin.Ama beyaz eşya olarak vesteli kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk başta güzel çalışıyorlar ama sonradan hemen bozuluyolar.Yemek takımı çatal kaşık olarak ben karacayı beğeniyorum.Nevresim takımı bornoz vs. English home öneririm. Arceligin küçük ev aletleri güzel. Süpürge olarak philips maraton güzel. Tava tencere emsanin emaye serisini seviyorum kuzum

Ütü(philips azur), ütü masasi (görüp almak daha iyi), banyo takimlari(english home sepetleri), banyo seti(çöp kutusunun kapağı tutarak açmalilardan olmamali hijyenik degil) klozet takimi(şu an şokta var sanirim. Beyaz gri siyah risksiz renkler oluyor) seramik fırın kaplari(migros carrefour) runner, servis gerecleri(çelik nehir, plastik ikea), tupperware sera seti. Yesillikler icin, yazin karpuz kavun için bir numara.

Baharat takımı da alabilirsin ikeada tuzluk seklinde 4lü set var. 15 20 tl gibi. Her seyi ona koyuyorum ben birkac paket almıştım. Çörek otu susam bile cok rahat oluyor. Fırın eldiveni alabilirsin. Solingen bıçak seti alabilirsin. Beğendiğin çay tepsilerindem alabilirsin. Şekerlik çay bardagi takımı alabilirsin. Zaman geçtikçe beğenin eksilirse kullanmadan birine hediye edersin.

Bardak setini madame cocodan asiri ucuza getirebilirsin. Ayni desende kristal su bardagi ve kadeh oluyor. 6lı sekilde satıyorlar. Set olusturabilirsin. Kirilirsa yine tamamlarsın bozuldu diye üzülmezsin.

Her markanın memnun kalanıda çok, sakın alma diyenide. Herkes kendi tecrübesini yazıyor İnternete. Markalara çok takılmayın derim o yüzden.
Yer işgal edecek şeyleri en sona bırakın. Nevresim, havlu gibi şeylerin modası hiç geçmiyor. Onlardan alabilirsiniz bol bol. Küçük mutfak eşyaları olabilir.
Evin dekoruna ve rengine uymak zorunda olan hiçbir şeyi almayın ev belli olmadan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…