Çeyiz için ufak tefek ne alınabilir?

Bunlar aklıma bile gelmemişti 😍😍 havluları dantelsiz alacağım kendinden desenli daha mı iyi olur?
Igne oyasi işlerine girmesi annen hiç. Ben kullanmadigim igne oyalarini satışa çıkarttım. Havlu konusunda tecrubelerimi paylaşayım. Artik havlular eski havlular gibi tok tok dolu dolu degil. Uygun fiyata satabilmek icin inceltiyorlar. Ve el bezi gibi oluyor. Benim deneyimim böyle. Havluya azicik bütçe ayirip indirim kovalayip chakra markasindan almani oneririm. Mutfak havlusu cok farketmiyor lcw falan alabilirsin ucuzundan. Hemen kirlenme durumu var onun. Misafirin de dokunduğu bir sey degil. Chakra kalitesi cok iyi.

Benım cok fazla nevresim takım var, kendım de almıstım ev hediyesı hayırlı olsun hediyesı de geldı 4 5 takım.. Ama İnan kullandığım hep kendı dıktırdıgım lastıklı olanlar kayma sorunu yokhıc, evet elwktrıklı aletler ıcın de ındırımlerı takıp et, yılbası anneler gunu kadınlar gunu sevgılıler gunu.. İşlevine bak sen, en cok zatnw mutfak para harcatıyor ıvır zıvır şeyler, kafan da Bı mutfak tarzı belırle, ona gore ufak ufak bahsettıgın hosuna gıden seylerı alabılırsin.. Allah kolaylıklar versin cnm. ❤Aldıkca mutlu olcaksın
Yaa çok teşekkür ederim Amin.. ❤ Bende elektrikli mutfak aletlerini sona bırakayım diye düşündüm o zamana kadar yenisi çıkar diye dediğiniz gibi mi yapsam bilemedim ki şimdi 🤔😊

Nevresim aklıma geldi ama kaç tane lazım olabilir maksimum olarak 😊
Çok alma sıkılıyor insan zamanla. Ama illa almak istiyorum dersen 3 4 tane Beğendiğini al sonra istersen satarsin istersen hediye edersin. Evlendikten sonra da aliyorsun. Hediye de geliyor. Ben hic almadim. Ne hediye alalim diyeblere nevresim pike battaniye falan olabilir dedim. Herkes model fotoğraflarıni atti ben seçtim. Onlar hediye geldi. Begenmedigimi sattim. Kendim de aldim.

Bence yatak odası için nevresim takımı pike seti battaniye,bornoz takimi yorgan ve yastikdan başlayabilirsin ben öyle yapmıştim.Simdiyi bilmem ama nevresim takımlarımı english home dan almıştım 6 senedir kullanıyorum harika ötesi çok kaliteli cıktı. Tabi pamukku günlük modelleri şık olan pamuk setini evlenemeye yakin alırsın. Yorgan yazdıklarımı linens den kampanyalı aldım güzeldi bornozu yine linensten aldık bambu ama memnun kalmadım bence bornoza en iyisi özdilek. Mutfak eşyası yemek takımı tencere kahvaltı seti en son alacağın ürünler olsun çünkü gerçekten modası geçiyor ben önceden almıştım evim serildiginde sanki eski gelmişti gözüme onun yerine parasını köy derim. Bide ağır yer kaplayan ürünler evlenince alır direk mağazadan eve götürmek mantıklı. Havlu alabilirsin ben yine english home aldım.Elektronik eşyayı da ben önden almıştım philips den aşırı memnunum ütü elektrik süpürgesi vs ama önceden alınca garantisi bitiyor sonraya bırakmak mantıklı. Birde modası ve kalitesi değişmeyen korkmazin çelik tencere setleri .
ben bornoz takımı baktım trendyolda ama gözüme hitap etmedi.. Özdilek havlu olarak aşırı kaliteli ondan almayı düşünüyorum ufaktan çerezlik ya da saklama kabı borcam almayı düşünüyorum.. Birde korkmazdan memnun musunuz bir arkadaş korkmaz sokma evine yazmıştı..?

Vintage tabaklar alsam birbirinden farklı desenli ve misafir geldiğinde öyle takımmış gibi çıkarsam olur mu 🤔
Misafir takimi icin sana öneri de bulunsam. Porland forest serisine bakar misin? Kasesi var mi emin degilim de. Cok sevimli bir set. Ayri desenler masaya konulduktan sonra gozune guzel gelmeyebilir. Botanical diye bir seri de var o da guzel. Yine porland da o da.

Yaa çok teşekkür ederim Amin.. ❤ Bende elektrikli mutfak aletlerini sona bırakayım diye düşündüm o zamana kadar yenisi çıkar diye dediğiniz gibi mi yapsam bilemedim ki şimdi 🤔😊
İşlevine bak öncelikle, onlar da pahalı artık, eskisi gibi deil fiyatlar hiç o yuzden iyi takıp et.

ben bornoz takımı baktım trendyolda ama gözüme hitap etmedi.. Özdilek havlu olarak aşırı kaliteli ondan almayı düşünüyorum ufaktan çerezlik ya da saklama kabı borcam almayı düşünüyorum.. Birde korkmazdan memnun musunuz bir arkadaş korkmaz sokma evine yazmıştı..?
Benım celik tencere ve duduklu korkmaz, ikisinden de memnunum.. Granıtler Karaca

Çok alma sıkılıyor insan zamanla. Ama illa almak istiyorum dersen 3 4 tane Beğendiğini al sonra istersen satarsin istersen hediye edersin. Evlendikten sonra da aliyorsun. Hediye de geliyor. Ben hic almadim. Ne hediye alalim diyeblere nevresim pike battaniye falan olabilir dedim. Herkes model fotoğraflarıni atti ben seçtim. Onlar hediye geldi. Begenmedigimi sattim. Kendim de aldim.
Peki nevresim takımlarının kumaşı önemli mi? 😊

Borcam alma kahve fıncanı takımı alma 😂

Ben ilk çay bardağı almıştım a101den 😛 herrrrkes bir şey dedi kimseyi dinlemedim kafama göre aldım mutlıyum ihtiyaca göre alırsın sonra.Kimseyi dinleme ama az al şimdiki mutfağımda mutfak büyük ama dolap az mesela çıldırıyorum. Yağdanlık kullanmam kare sürahilerin yarım olanları var onlardan aldım sürekli yıkamak kolay oluyor. Bardak takımım yok kafama göre alıyorum bardağım bittikçe. Bievden kahvaltı takımı almıştım tüm parçaları inanılmaz mantıklı ona bayılıyorum.
Yagdanligin dışına köpük yağ çözucü sıkıp makineye atiyorum. Tertemiz çıkıyor.

Celik de kesinlikle kaliteli yılların markası korkmaz.Ama alırken tencere ebatlarına dikkat edersin bazı setlerde sadece 1 tane normal boyut koyuyorlar kimi aşırı büyük kazan gibi kimi de yumurta tavası gibi küçücük

Dekorasyonlara hiç girmeyeceğim sadece nevresim battaniye vs almayı düşünüyorum ama neler alabilirim diye liste yapmayı düşünüyorum ki evlenirken herşeyim tam olsun geriye mutfak elektrikli aletleri falan kalır onları da o zaman alırım diye düşündüm.. Ivır zıvır olarak şimdi neler alabilirim? 😊
Her seyim tam olsun diye aceleyle alma. Birak yarim olsun hic onemli degil. Benim hala runner kumaş peçete peçete halkası supla Peçetelik falan yok. Eksik hic bitmiyor. Evlenince de devam edersin almaya.

Elektronik bir sey alma canim. Bazen calismiyor hatali olabiliyor. Erken alirsan iade değişim yapamazsin. Ya da sen bilirsin. Siyah gri renkleri seçersen daha cok yakışır. Sıkılmazsın siyahtan.

Elektronik bir sey alma canim. Bazen calismiyor hatali olabiliyor. Erken alirsan iade değişim yapamazsin. Ya da sen bilirsin. Siyah gri renkleri seçersen daha cok yakışır. Sıkılmazsın siyahtan.
Elektrikli aletleri düğüne yakın bakarım bütün ıvır zıvırı alayım para atmaya başlarım kenara

X