Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Maşallah bir çokk şeyi almışsın daha vaktinde var galiba baya detaylı alıyorsun çünkü:oops: Düğün ne zaman ?:KK55:
hepsini güle güle kullan :KK49:

canım ben n11 den 250 tl gibi bi fiyata almıştım kuponla takip et istersen :KK76:

bunu da ilk defa gördüm :dondurma:
canım o ilk defa gördüm dediğin sey varya, mutfakta resmen elin ayağın...
bende onun phılıpsi markası var.. araştırmanı tavsıye ederim...:)

Kız sen hergün bişey alıyosun yaa :KK70:
maşallah sana maşallaaah :nazar:
Yavaş yavaş almaya çalışıyorum, teşekkürler :KK200: Daha önce aldıklarımı da aklıma geldikçe paylaşıyorum, inşallah herkes gönlünce çeyizini yapar:KK49: Tabi en önemlisi aldıklarımız değil, mutlu ve huzurlu olmamız, zamanla her şey alınır diye düşünüyorum :KK66:

Yavaş yavaş almaya çalışıyorum, teşekkürler :KK200: Daha önce aldıklarımı da aklıma geldikçe paylaşıyorum, inşallah herkes gönlünce çeyizini yapar:KK49: Tabi en önemlisi aldıklarımız değil, mutlu ve huzurlu olmamız, zamanla her şey alınır diye düşünüyorum :KK66:

senin düğün ne zaman kısmetse.
valla benim ortada bişey var gibi yok gibi diye hevesim var ama icraatım yok :KK70:
aslında başlamayı düşünüyorum bende bakalım. masraflı şeyler birden almak maddi manevi yorar :KK43:

senin düğün ne zaman kısmetse.
valla benim ortada bişey var gibi yok gibi diye hevesim var ama icraatım yok :KK70:
aslında başlamayı düşünüyorum bende bakalım. masraflı şeyler birden almak maddi manevi yorar :KK43:
Düğün henüz belli değil. Yavaş yavaş sen de almaya başla, hepsini birden almak maddi anlamda çok yorar, internetten indirimleri takip et derim, alacağın ürünleri de araştır, kullananların yorumlarını oku.Hem bazı parçalar kolay kolay beğenilmiyor, beğendiğin zaman al. Ben liste yaptım, aldıkça üzerini çiziyorum :KK66:

image.jpeg

Bohça ve lif hediye
Elbezleri anneannemden, çok kıymetli benim için

Ben liste yaptım, aldıkça üzerini çiziyorum

Yaa burada en güzel senin çeyiz topiğini buluyorum :)
Paylaşır mısın acaba listeni? Ama benim daha düğün derneği geç adı konmuş bişey bile yok :oops:
Sanıyorum o yüzden elektriklileri en sona bırakmak lazım

Canımm :) ben zaten aldım actifry express olanından çeyiz topiğimden bakabilirsin :KK200: ben siyahını hiç görmemiştim onu kastettim :KK76:
ya canım sonradan gördüm yazdığını:)
bende hıc bılmıyosun gıbı yazmıştım cvp.

konu sahıbı. gelinevine katıl evlenince.
çok güzel herseyın.
maşallah

Merhaba canim nisanli falanmisin peki ?
Bin masallaah vallhi yarin dugun yapsalar herseyin hazirr :KK200::nazar:
Hepsini iyi gunlerd mutlu huzurlu gunlerde kullandirsin Rabbimm :KK36:

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Yaa burada en güzel senin çeyiz topiğini buluyorum :)
Paylaşır mısın acaba listeni? Ama benim daha düğün derneği geç adı konmuş bişey bile yok :oops:
Sanıyorum o yüzden elektriklileri en sona bırakmak lazım
Teşekkürler, inşallah daha güzelleri senin olur:KK200: Çok güzel paylaşımlar var, fırsat buldukça bakıyorum, seninle zevklerimiz uyuşuyor demek ki :KK66: Her ne kadar beğenerek alsam da böyle güzel yorumlar duymak iyi geliyor :) Ciddi bir adım atmamış olsan da almaya başla, zamanın ne getireceği belli olmaz, modası geçmeyecek, kullanışlı ve tabi ki sevdiğin ürünleri seç.Dediğin gibi elektrikli olanları en sona bırakman mantıklı.
Listemi tabi ki paylaşırım, ben eksiklerime göre liste oluşturmuştum, nette çok daha kapsamlı düzenli listeler var, onlardan da faydalanabilirsin :KK66:

ya canım sonradan gördüm yazdığını:)
bende hıc bılmıyosun gıbı yazmıştım cvp.

konu sahıbı. gelinevine katıl evlenince.
çok güzel herseyın.
maşallah
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim, daha güzelleri senin olsun :KK66: Ayy yok, gelin evinde hiçbir şeyi kolay kolay beğenmiyorlar, tatilde olduğum için izledim de, çok acımasızca eleştiriyorlar :sinirli:

Merhaba canim nisanli falanmisin peki ?
Bin masallaah vallhi yarin dugun yapsalar herseyin hazirr :KK200::nazar:
Hepsini iyi gunlerd mutlu huzurlu gunlerde kullandirsin Rabbimm :KK36:
Teşekkür ederim güzel dileklerin için:KK200:amin,güzel günlerde kullanırım inşallah :KK200: Henüz nişanlı da değilim, ciddi bir ilişkim var, kısmen ailelerin de haberi var, tanışıldıktan sonra süreci uzatmadan evlenelim istiyoruz. Geçen sene annemi kaybettiğimiz için ailelerin tanışmasını erteledik biraz. Çok borç olmadan evlenmek istediğim için bu sürede eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Evle ilgili yapılacak tadilatlar var bir de, mutfak, banyo yenilenecek. Tatlı telaşlar :KK66:

Teşekkür ederim güzel dileklerin için:KK200:amin,güzel günlerde kullanırım inşallah :KK200: Henüz nişanlı da değilim, ciddi bir ilişkim var, kısmen ailelerin de haberi var, tanışıldıktan sonra süreci uzatmadan evlenelim istiyoruz. Geçen sene annemi kaybettiğimiz için ailelerin tanışmasını erteledik biraz. Çok borç olmadan evlenmek istediğim için bu sürede eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Evle ilgili yapılacak tadilatlar var bir de, mutfak, banyo yenilenecek. Tatlı telaşlar :KK66:
Cok basin sagolsun canim Allah sabirlar versinn. Insallah bu zamanlardan sonra guzel gunler gorursun. Vallahi bende sozluyum ama bu kadar cok yokk :KK43:. Insallaaah her istediginn olurr guzelim beniim :KK36:

Cok basin sagolsun canim Allah sabirlar versinn. Insallah bu zamanlardan sonra guzel gunler gorursun. Vallahi bende sozluyum ama bu kadar cok yokk :KK43:. Insallaaah her istediginn olurr guzelim beniim :KK36:
Çok teşekkür ederim canım, inşallah :KK36: Zaman acıyı azaltmıyor tabi ama sabretmeyi öğretiyor. Sevdiklerimizin yanında olması en büyük mutlulukmuş. Tebrik ederim seni, Allah tamamına erdirsin. Belli mi düğün tarihiniz? Yavaş yavaş eksiklerini tamamlarsın hiç merak etme, yeter ki sevdiğinle mutlu ol,beraber beğenip almak da güzel. Her şey gönlünce olsun senin de :KK200:

Çok teşekkür ederim canım, inşallah :KK36: Zaman acıyı azaltmıyor tabi ama sabretmeyi öğretiyor. Sevdiklerimizin yanında olması en büyük mutlulukmuş. Tebrik ederim seni, Allah tamamına erdirsin. Belli mi düğün tarihiniz? Yavaş yavaş eksiklerini tamamlarsın hiç merak etme, yeter ki sevdiğinle mutlu ol,beraber beğenip almak da güzel. Her şey gönlünce olsun senin de :KK200:
Tabikidee oyleee Rabbim bi daha acilar gostermesinn. Mutluluktan aglatsiinn :dua:
Sagol canim benimm. Henuz degill askerde suan geldiginde belirlicez Allah nasip ederse.
Evett oylee tabikiii :KK200: Allah razi olsun canim benim :KK36:

image.jpeg
image.jpeg

Bernardo dora çelik tencere takımım, çeyiz setinin içindeydi, ben araştırma yapmadan almıştım, set fiyatı uygun gelmişti, çelikte daha iyi markalar varmış. İnşallah memnun kalırım.

image.jpeg
image.jpeg

Teflon tencere takımım,dışları siyah ve parlak, gayet kalın, ablam hala kullanıyor, bana hediye gelmişti, ben evlenene kadar teflonun modası geçti gerçi :KK66:

X