• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇEYİZ HAZIRLIĞI

Eşyaya para verme o zaman. Para biriktir. Her sene farklı şeyler çıkıyor. Ben evlenirken beyaz teflon ve seramikler çıkmıştı şimdi de granit modası var. Sen evlenirken başka şeyler çıkar piyasaya..
Hele beyaz eşya, tv falan aman diyim..

Aynen ben de seramik tencere takımı almıştım tek tük çeyizi var. Hala nişanlıyım düğüne bir iki ay kala çıkıp öyle alacağım baktım hızlı değişiyor her şey:))

ya ben normalde fazla para harcayan birisiyim annemde paramı harcamamam için başla şimdiden diyorda sizde böyle yazınca bir kez daha gözden geçireyim

Kac yasindasiniz? Söz nişan falan varsa tamam da, hic birsey yokken ceyiz biriktirmek cok anlamsız. Herseyin modasi geçiyor. Onun yerine altın alıp koyun kenara. Her ay bir ceyrek altin bile alsaniz, evleneceginiz zaman sizi cok rahatlatir. Hem de modasi gecmemis, o gunku zevkinize gore seyler alırsınız

Arkadaşlar merhaba yavaş yavaş çeyiz hazırlığına başladım bu aralar tupperwere ürünlerine merak saldım sizce nasıl kullanışlı mı? annemde var kullanıyoruz bağzı ürünlerini ama bazen işe yaramadığını gereksiz olduğunu duyuyorum almalımıyım sizce?
BİR yıl içinde evlilik yok ise hiçbirsey alma
herseyın yenisi güzeli çıkıyor.
Onun yerine eşya alacağın o paraları biriktir , belki 6-7 sene sonra evleneceksin ne malum?

Tupper plastik değildir, açın bir okuyun merak edip de.. İnsan vücudunun içine giren protezlerin yapıldığı, gözlerinize taktığınız lenslerin yapıldığı maddelerden yapılıyor ve asla geri dönüşüm ile elde edilmiyor. Tupper satışı yapmıyorum, yapan bir yakınım da yok ama araştıran biriyim. Bilmediğim şeyi karalamam. Kendim de kullanıyorum, çok memnunum.

ya ben normalde fazla para harcayan birisiyim annemde paramı harcamamam için başla şimdiden diyorda sizde böyle yazınca bir kez daha gözden geçireyim

O zaman anneni modası geçmiş şeyler istemem diye ikna et ve her ay belli miktarı bankaya yatıracağını söyle. Vadeli hesap falan olsun ki çekip harcama..
Ya da altın alıp annene ver onda dursun..

ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum eğer dayanamayıp para harcarım diyorsan bankaya talimat ver her ay maaşından bir miktar vadeliye yatırılsın yada altın hesabı açılsın istesen de harcayamıyorsun
tuppurlar için de bir iki ürünü iyi diğerleri verilen paraya değmiyor diye çok duydum ben bir yoğurt kabını bir maydanoz kabını kullanıyorum diğer her şeye cam kaplar

Back