- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.161
asgd, eregli, graceful, HejaR12, nnisanyagmuruu, papatyaa88, sirkencubin, _Biricik_, _CiLek_+
hepiniz 2010 da evleniyo musunuz kızlar?
ay cnm ya selam hiç görmedim ki tatlım_CiLek_+ merhaba canım sen nasılsın o kadar selam veriyorum bi üzerine alınmıyosun :sinifsinif:
Sağ olun kızlar sahilde gelen geçene maskara olduk dün:gitme: Açtım ağzımı yumdum gözümü ama kesin kararlıydım bitirdiydim neler neler dedim çocuğa Allah'tan barıştık en son hamdolsun hihoyyyt Sizler kıymetinizi bilin nolur ertelemeyin hiç bozulduğunuz şeyleri çok büyük patlamalar olabiliyor sonra Allah korusun gerçi olumsuz şeylerden hepinizi.
Evet ben 2010 Eylülde evleniyorum. Ama daha hiç bir şey almadım. Bu topik çok ilgimi çekti, baya yardımcı olacak gibi:)
bende 2010 eylül sonu kısmetseasgd, eregli, graceful, HejaR12, nnisanyagmuruu, papatyaa88, sirkencubin, _Biricik_, _CiLek_+
hepiniz 2010 da evleniyo musunuz kızlar?
cnm biz yazın kese kağıdına boyattaık evi çok güzel bi renkÇileğimm çok çok sağ ol sen çok daha güzelinde otur inş. 3+1 canım duvar rengi berbat antredeki dolap rengide onlar değişecek kese kağıdı rengi ne kız hiç duymadım kum tanesi mi ne ondan düşünüyodum ama anlamam bu işlerden dediğin rengi vaktin olunca resimle gösterir misin kuşuma.s..
ay cnm ya selam hiç görmedim ki tatlım
nasılsın nasıl gidiyo hazırlıklar
nişanlım kısa dönem askere gitti zaten çizelgedende görüyosundur :gitme:
bazı anlaşmazlıkları zaman geçirmeden hemen oturup konuşmak gerekiyo
yoksa böyle üstünü kapata kapata bir anda sinir patlaması yaşanabiliyo
neyseki barışmış bzm bu delüler :roflol:
Evet ben 2010 Eylülde evleniyorum. Ama daha hiç bir şey almadım. Bu topik çok ilgimi çekti, baya yardımcı olacak gibi:)
hayırlısı olsun canım bence hemen başla hazırlıklara eksik bitmiyo çünkü
Organiğimmm 17 aydır nişanlıyım 2010dada yolcudur abbas inşallahdelikafadulden
esra8608 aynı gün evlenceğim arkadaşda gelmiş :1hug:
Ah bi başlasam devamı gelecek:)
Öncelikli olarak ütülerinizi sorayım . Ütü olarak ne aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?