- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.681
günaydın kızlarrrrr
bende hafta sonu biricikin bahsettiği brillanttaki ind.3 tane tek kişilik nevresim aldım misafire fln diyerektennn bide arçelikte ind. vardı tiryaki 49 tldi ondan aldım fiyat uygun bulunca zıpladım hmn duruma göre kullanmayacak gibi olursam annem kullanırrr die =))
Zor tabi güzelim ya ben 3 ay gezsem yinede istediğim bi gelinlik bulamamZaman yetmez
hayırlı olsun canım... başladınmı gerisi geliyor zaten, dolaşırken kafan yukarlarda sürekli birşeyler bakıyor olursun.:))))
bende öle düşünüorum cnm bi arkadaşımın kardeşi evleniyo londrada istabula gelinlik alamya geldi 1 gün içerisinde aldı valla şok oldum bakırköyden daha önce yapmılmış gelinliği onun üstüne göre değiştireceklermiş fln 2500tl'ye gerçi ben hiç beğenmedim ama kız 1 günde halletti yaaaaZor tabi güzelim ya ben 3 ay gezsem yinede istediğim bi gelinlik bulamamZaman yetmez
hoşbulduk cnmmmLevrekcim hoşgeldinoh oh güle güle kullan aldıklarını bi ben alışveriş yapmamışım bu hafta yavs
Hadi canım seninde hayırlı olsun Güle Güle kullan sempatiksalakcinni
teşekkürler cnm sendeee güle güle kullan
ayrıca lal seriside süper ama keşke aynısının fuşyasınıda çıkarsalarryerimseniben
nisancım baktım canım aldıklarına güle güle kullan kaynanan gibi bi kaynana bende de olaydı ya ah ah
bence de Sana net destek olabilecek birisi ile git canım ben Hakanla gidip gezdim :)))
lepi aynen ama çok zevkli şimdi herhalde bi süre büyük bişeyler almam yani nişanı atlatırım ondan
sonra daha kapsamlı nişandaki takılarla falan çıkarız.
güle kız maşallah sizesaol canımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?