- Konu Sahibi MissBiricik
-
bana göre değil ama ilginç olabilir koltukların da deri sanırım CADIARZU
kızlar dikilsin gelsin resmini paylaştırırım sizce kötümü ya çok değişik tepkiler aldım :sinifsinif:
canım sen beğendiysen daha ne olsun
ama bana deri itici gelir hep sanki ev böyle doğallıktan çıkıp ofis havasına giriyor diye düşünüyorum deri olarak belki yalnızca koltuk kolları olabilir o da çok kirleniyor diye yada yemek takımı sandalyeleri filan olabilir.
ya kızlar yemek takımı da bana evde çok gereksiz yer kaplıyor gibi geliyor hep ne bileyim kocaman kocaman eşyalar salonda bunlatıyor beni
ilerde gönlümce bir ev yapabilirsem kocaman bir mutfak ve mutfağa açılıp büyüyebilen bir masa şık da sandalyeler alırım hiç salonumu onlarla doldurmam diye düşünüyorum ama tabi bu baya bir sene sonra olabilcek bir iş a.s
ya kızlar yemek takımı da bana evde çok gereksiz yer kaplıyor gibi geliyor hep ne bileyim kocaman kocaman eşyalar salonda bunlatıyor beni
ilerde gönlümce bir ev yapabilirsem kocaman bir mutfak ve mutfağa açılıp büyüyebilen bir masa şık da sandalyeler alırım hiç salonumu onlarla doldurmam diye düşünüyorum ama tabi bu baya bir sene sonra olabilcek bir iş a.s
sen evlenene kadar neler çıkar nelerkaydirigubbakcemile3
ben seviyorum vitrinleri flan ama kaba olmayanlarını
evet biricikcim şimdiki salon takımları çok kibar oluyor eskisi gibi aynalı iri mobilyalar yok spor ve şık çok güzel oluyorlar
vitrin ı ıh:umursamaz: parça parça alırım sanıyorum.yemek takımlarını flan koyabileceğim takımın bir parçası yeterli
sana katılıyorum canım eski mobilyalar çok kabaydı şimdkiler sade şık benm çok hoşuma gidiyo renkleride siyah krem oldumu tamdır yatak odasınıda krem hayal ediyorum:1rolleyes:
evet canım bende açık renk hastasıyım krem güzel bir renk ben salonumu siyah beyaz yaptım yatak odasınıda kremli siyahlı düşünüyorum aslında yatak odası hakkında net fikre sahip olamıyorum ocaktada alacağız ama bakıyorum genelde beğendiklerim çok pahalı oluyor fakat 3000 tl yi geçemeyiz akannehir
ben geldiiim
hoşgeldiiiiin:sm_cool:
neler aldın ekle bakemhihoyyyt:jeyyar:
sana katılıyorum canım eski mobilyalar çok kabaydı şimdkiler sade şık benm çok hoşuma gidiyo renkleride siyah krem oldumu tamdır yatak odasınıda krem hayal ediyorum:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?