- Konu Sahibi MissBiricik
-
bende siyah kırmızı taçtan bornoz takımı aldım bihterin üzerinde görmüştüm çok kıskandım kaydirigubbakcemile3 gittik aldık nişanlımın bana doğum günü hesiyesi oldu zemuszemus biz özel günlerdede çeyiz alıp kaldırıyoruz nasıl ama kaydirigubbakcemile3
siyah kırmızı:1shok::1shok::1shok:çok etkileyici
bizde zeyneple krem takılıyozkaydirigubbakcemile5
canım ben nişanlıyım haziranda düğünüm var yorucu ve heyacanlı olan çeyiz derdi bendede var
selam kıslar nasılsınız
çok güzel bir yol kaydirigubbakcemile3
farklı renkte bornozlara bende çok heves ettim canım ama aklımı kalbimin önüne koydum kendime hakim oldum :umursamaz: güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
selam kıslar nasılsınız
ayy kremde çok şık oluyor ben yazlık kısa bornozu öyle alıcağım artık yaa hepsi çok güzel insanın gözü doymuyor akannehir
hoşgeldin canım
iyiyiz daldık yine çeyizlere sen nasılsın
hele çeyiz delisi olanların gözü hiç doymuyokaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu normal bornozların boyu ne kadar içinde kaybolmayalımkaydirigubbakcemile3
ay ay ay
bürcük kafamı kırsaydın bebeğimmm akannehir
ya hani zar zor öğrendiğim şu resim ekleme işi var ya imageshace midir nedir peki ordan aynı mesaja peşpeşe nasıl resim ekliyoruz?
ben s aldım ama yinede büyük bornoz öyle olur diyolar ama bence ben içinde kayboldum ..:)
hele çeyiz delisi olanların gözü hiç doymuyokaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu normal bornozların boyu ne kadar içinde kaybolmayalımkaydirigubbakcemile3
boyu ne kadar kii
gulyabani olmayalım:jeyyar:
[COLOR="Red" .!.:biricik[/COLOR] ben nerdeyse daha hic bise almadim annem benden de bikti, birde ikidebi diyorki hele bi dur gidecegine yakin aliriz[/B] :mymeka:
selam kızlar.
ay eski sayfaları okiyim dedim ama ne çok konuşmuşsunuz öyle. okuyamadım:hulya:
..
slm
ceyizci güzelleri
ne bu yaa döktürmüssünüz
biricik ben nerdeyse daha hic bise almadim annem benden de bikti, birde ikidebi diyorki hele bi dur gidecegine yakin aliriz :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?