- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #36.161
günaydına rkadaşlar yaaa benim dudağımda kocccaman bi uçuk çıkıcak çok acıo ne yasamda geçse 12 gün var kına gecemede çıksa bile hemen geçmez ki
boşver 10 günlük evlisin valla
evlilik nası gidio
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
Evlilik güzel gidiyor.Alışamadım tempoya..Eve git yemek yap hazırla..Toparla mutfağı saat oluyor 23:00..ee birazda eşinle ilgilen dinlenemiyorum yaaa.
Günaydınn
Benim gözümü de korkutan o canım. ama zamanla alışırsın. Haftasonları da çalışıyor musun?
Boşwer canım tekrar tebrik ederim senin evlendiğin gib istanbulda çok yağmur yapdı aklıma geldin :)
günaydına rkadaşlar yaaa benim dudağımda kocccaman bi uçuk çıkıcak çok acıo ne yasamda geçse 12 gün var kına gecemede çıksa bile hemen geçmez ki
ay hadi bakalımEvlilik güzel gidiyor.Alışamadım tempoya..Eve git yemek yap hazırla..Toparla mutfağı saat oluyor 23:00..ee birazda eşinle ilgilen dinlenemiyorum yaaa.
günaydın kızlarr nasılsınız
sarevin n.takımıda güzel ewet satendi canım ama pek özelliklerine bakmamıştım beğendiğim için pcye koydum kredi kartım boşalsın eminönüne gidip yatak örtüsü peçetelikler nevresim takımı alıcaz aldığımda yüklücem buaya:)
evlilik biraz yormuş seni galiba
alışana kadar zorlanırsın sorasında bişekilde bişiler yerine oturur
biraz zaman bence:1hug:
Biz balayındayken çok yağmur yağmış.Kemerde hava kapalıydı bir-iki gün haricinde..Dedik hava kapalıydı tatili uzatalım üç gün..Ama o üç gündeyde hava kapalıydı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?