-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydına rkadaşlar yaaa benim dudağımda kocccaman bi uçuk çıkıcak çok acıo ne yasamda geçse 12 gün var kına gecemede çıksa bile hemen geçmez ki

cnm sulu iltihaplı gibiyse bepanthene sür
o hemen geçiriyo
3gün önce uçuklamış ve bunu kullanmış biri olarak konuşuyorum kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm
zaten hep böle şeyleri bulur bu uçuklar
bende yarın düğüne gidicem
k.validemin tarafında ve uçuk çıkıyo alsanaalsanasmile

gunaydın kızlar nısan canım ben uye oldum sırkecubıne tarıf edıyordum davetledım oda oldu sorun yok opuyorumnanaktan boşver Allah mesut bahtiyar etsin canım ne güzel hafta sonun var dengelersin alısana kadar.bakalım bızler napcaz

günaydın kızlarr nasılsınız

sarevin n.takımıda güzel ewet satendi canım ama pek özelliklerine bakmamıştım beğendiğim için pcye koydum kredi kartım boşalsın eminönüne gidip yatak örtüsü peçetelikler nevresim takımı alıcaz aldığımda yüklücem buaya:)

günaydına rkadaşlar yaaa benim dudağımda kocccaman bi uçuk çıkıcak çok acıo ne yasamda geçse 12 gün var kına gecemede çıksa bile hemen geçmez ki

canım zovirax ya da daha ucuz olan asiviral al sür hemen
vakit geçirme
nekadar erken sürersen oanda durduruo daha da büyütmüo
bende hep uçuk çıkar artık öğrendim nasıl müdahale edileceğini
geçmiş olsun

Evlilik güzel gidiyor.Alışamadım tempoya..Eve git yemek yap hazırla..Toparla mutfağı saat oluyor 23:00..ee birazda eşinle ilgilen dinlenemiyorum yaaa.
ay hadi bakalım
alışırsın elbet
doğrudur az görünen işler bile baya vakit alıo

al al sonra göster bize
zaten yakında çoğumuzun hazılrığı bitcek
sizlerle coşcak bu topik:)

Biz balayındayken çok yağmur yağmış.Kemerde hava kapalıydı bir-iki gün haricinde..Dedik hava kapalıydı tatili uzatalım üç gün..Ama o üç gündeyde hava kapalıydı:roflol:

aman o kadar olsun tam gelinlikle yağsaydı kötü olurdu ama inanılmaz bi yağmurdu offf düşününce bile moralim bozuluyor

Evlenmeden önce eve gider yemek yer hiçbirşeye karışmadan tv yada pc karaşısına geçerdim.Sonrada yatar uyurdum.Ne rahatmış yavv..

Hiçbişey yapmamanın ceremesini çekiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…