- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #36.181
aman o kadar olsun tam gelinlikle yağsaydı kötü olurdu ama inanılmaz bi yağmurdu offf düşününce bile moralim bozuluyor
Haklısın..Neyseki düğünümün olduğu gün çok güzeldi..Fotoğraflarımmız dış çekimdi yoksa yanardık.
Günaydınlarrr
Günaydın Pandomim
nasılsın sirkencubin kaydirigubbakcemile5
iyiyim tatlım nasıl olayım. Hala eşyaları belirleyemedik, onun kaygısı var bende. Evimize ustalar girdi, tadilatı başladı. Bugün ayarlayabilirsek nişanlımla işlerimizden erken çıkıp siteler yapalım yine diyoruz. bir taraftan da pasaport için uğraşıyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Günaydın kızarrr Şeniz
canım zovirax ya da daha ucuz olan asiviral al sür hemen
vakit geçirme
nekadar erken sürersen oanda durduruo daha da büyütmüo
bende hep uçuk çıkar artık öğrendim nasıl müdahale edileceğini
geçmiş olsun
ay hadi bakalım
alışırsın elbet
doğrudur az görünen işler bile baya vakit alıo
al al sonra göster bize
zaten yakında çoğumuzun hazılrığı bitcek
sizlerle coşcak bu topik:)
Eşyaları belirlersiniz canım ya. İçinize sinen güzel bişey olur inşallah. boşver geç olsunda güzel olsun. pasaport işlemleri çok uğraştırıyo galiba ya. Seneye bizde çıkarmak istiyoruz. Balayı için yurt dışı çok istiyoruz ama kısmet işte bakalım. Maddi durumumuza göre inşallah.
Bende ingilizce kursuna başlamayı istiyorum. Patronumla konuştum sabahtan. Hafta içi akşam 7 de başlıyo kurs. Benim çıkış saatim 7. Patrondan 30 - 40 dk erken çıkmak için izin istedim. Düşünelim bi falan dedi. Bilmiyorum sonuç ne olucak. İş saatlerimizinde değişme ihtimali vardı ama kesinlik yok. İnşallah Sabah 8 - akşam 6 olur. Saatlerimiz.
günaydın canım.
tatlikis ben baktım verdiğin linke güzel bir yere benziyor.
slm kızlarr
kızlar merhaba çeyize başlamayan yada yeni başlayanlar pratikev int sitesine bi göz atın.
meraba sipadi bende yeni başlaıdm bi göz atıyım bakim
evet canım takım olarak uyguna ürünler var Şeniz
baktımda baya uygun ya ay sonu maaşımı alımda sipariş verim bari bi n.takımı victorıanın 30 tl kargoda ücretsiz:dance:
[lepi
güle güle kullan canım
kaça aldın ki bunu
pikesi yumuşak ise kullanışlıdır
sarevin kullanışlı nakılı pikeleri var bide 200 liraya
hem spor hem şık hem kullanışlı geçen görmüştüm bi dükkanda
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?