-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

nasılsın sirkencubin kaydirigubbakcemile5

iyiyim tatlım nasıl olayım. Hala eşyaları belirleyemedik, onun kaygısı var bende. Evimize ustalar girdi, tadilatı başladı. Bugün ayarlayabilirsek nişanlımla işlerimizden erken çıkıp siteler yapalım yine diyoruz. bir taraftan da pasaport için uğraşıyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Eşyaları belirlersiniz canım ya. İçinize sinen güzel bişey olur inşallah. boşver geç olsunda güzel olsun. pasaport işlemleri çok uğraştırıyo galiba ya. Seneye bizde çıkarmak istiyoruz. Balayı için yurt dışı çok istiyoruz ama kısmet işte bakalım. Maddi durumumuza göre inşallah.
Bende ingilizce kursuna başlamayı istiyorum. Patronumla konuştum sabahtan. Hafta içi akşam 7 de başlıyo kurs. Benim çıkış saatim 7. Patrondan 30 - 40 dk erken çıkmak için izin istedim. Düşünelim bi falan dedi. Bilmiyorum sonuç ne olucak. İş saatlerimizinde değişme ihtimali vardı ama kesinlik yok. İnşallah Sabah 8 - akşam 6 olur. Saatlerimiz.

Günaydın kızarrr Şeniz

günaydın canım.

Canım benim hiçbişeyim yok burdakiler genelde sözlü nişanlı düğüne hazırlanıyorlar.
ufaktan alım diyorum askerden geldiğinde kendi aramızda sözlenicez iş felan bulunca gelip isticek inşallah:Saruboceq:
sonra eteklerim tutuşmasın nişan kız tarafına aiit ben aileme yük olmak istemiyorum şimdiden alıyımda kenara para atıyım diyorum nişan için
http://cekmekoyyesilvadi.com/about-us.php ben nişanımı burada yapmayı düşünüyorum yemekli canım

olur mu kızlar sizce

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de bir ara okul çıkışı akşamları kursa gidiyordum çok yorucu oluyordu kurs. Bir yandan okuldaki dersler öte yandan da kurstaki ödevler çoğunu yapamıyordum. Sosyal hayat sıfırdı

[lepi

güle güle kullan canım
kaça aldın ki bunu
pikesi yumuşak ise kullanışlıdır
sarevin kullanışlı nakılı pikeleri var bide 200 liraya
hem spor hem şık hem kullanışlı geçen görmüştüm bi dükkanda

[/B][/QUOTE]

cnm 50 tl ye aldım
pikesi fln çok güzel 1 tane daha vardı bununla yeter bana
dantellerlede belki nevresim yaptırcam
hala çok kararsızım o dantellerde

cnm 50 tl ye aldım
pikesi fln çok güzel 1 tane daha vardı bununla yeter bana
dantellerlede belki nevresim yaptırcam
hala çok kararsızım o dantellerde[/QUOTE]

annem ablama yaptırdı harika olmuştu tatlım yaptırmalısn bence sardır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…