G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.921
sen geliyorsun; kuşlar geliyor bahçelerden
papatya kokusu birde, sen gelmeden önce...
şimdi sen geliyorsun, biliyorum
Hayallerimiz geliyor, umutlarımız, mutluluğumuz
Hiçbir şeyi görmüyor gözlerimiz
Gireceğimiz kapıdan başka....
canlar davetiyemize bu şiiri yazdırmayı düşündük nasıl sizce acil dönüş gerek ama
hani şu salona konulan aynalı konsollardan mı bahsediyorsun? Ayna için siteleri gezip ordaki aynacılardan uygun birşey bulabilirsin bence
Evet canım aynalı konsollardan dıyorum.öle buyuk bısı ıstemyıorum ayna olursa kucuk kıbar bısı sitelere gezcem bı bakalım. ama stıcerlı aynalar guzel uygun bulrusam alcam bakalımopuyorumnanaktan
bilmiyorum baktın mı kelebekte minik minik aynalar vardı.
gunydın hatige
gnd hg hatıge
günaydın hatige hoşgelmişsin =)
günaydın kızlar :)) cutem sende bendensin :))
yok canım hangı nerdekı kelebek
yok canım hangı nerdekı kelebek
tatlıkıs güzel bi yer ama ne için düşündün.
sen geliyorsun; kuşlar geliyor bahçelerden
papatya kokusu birde, sen gelmeden önce...
şimdi sen geliyorsun, biliyorum
Hayallerimiz geliyor, umutlarımız, mutluluğumuz
Hiçbir şeyi görmüyor gözlerimiz
Gireceğimiz kapıdan başka....
canlar davetiyemize bu şiiri yazdırmayı düşündük nasıl sizce acil dönüş gerek ama
istanbul yolundaki kelebekte vardı ama biz kışın bakmıştık. ınternet sitelerinden bi bak istersen. Aslında madem değişik bir şey istiyorsun ben senin yerinde olsam sitelerdeki camcıları aynacıları gezer kendi zevkime göre bir şey yaptırırdım.
Senin düğün ne zaman? Mobilyaları nerden aldınız?
tepe home da da var ..bende ilk senin gibi düşünürdum burada da çok bahsettim ama sonra baktım stickerler çok bilinen oldu vazgeçtim..mobilyamın aynasıda çok hoşuma gitti zaten uyumlu oldu salona değiştirmedim ,zaten ayna dahil değildi fiyata ama aldık onu güzel die..güzel bişide istiyosan fiyattan fedakarlık yapıcaksın yoksa maalesef bulunmuyor..
tepe home bayadır bakınmadım orayada bakarım.senın ayna buyukmu kucukmu canım şimdi iki parca hafıf yuvarlak yada kucuk aynalarda yapıyorlar.canım yapacaz necbur fedakarlık bikere olcak.senınde Rabbım agız tadıyla oturmayı nasip etsın evınde
hoşgeldin hatige =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?