- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.901
slm kızlar çiçeği burnunda gelinler:)) nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:hayırlı kandiller kızlarrr allahım tüm dualarnızı kabul eder inş.
:bende az önce internetten kıyıköyü araştırdım speedy. hani iki üç günlük için güzel bi yere benziyo. keşke Yasinle iki günlüğüne gitme olasılığımız olsaydı süper olurdu :sm_cool:
:dance:
Günaydın hatunlar. Bugün sakin bir güne benziyor. Topikteyim sürekli =)
keşke canım bizim hiç şansımız yok biliyorsun hakan yeni bi işe başladı kafamçokkarıştı
evet canım. olsun günler daha çok önümüzde upuzun yıllar var inşallah. :Saruboceq:
hafta sonlarıda çalışıyomu hakan. saatleri filan düzenlidir dimi onun.
erken değil mi cnm
bana mı öle gelıy:tomato:
yıllık ızın demi
sende bendeki gıbı şans yok
ben işe yenı başladım ama bayramda tatıl sanırım emın deılım ama ozmn
annemın yanına gtmek ıstıyom
eşimin bu yıl izni yok
düğünde çıktıydı
25 günlükmü akannehir hayatımda öyle bir tatil dilimi yaşarmıyım acap :)) max 1 hafta kullandım ben yaa kaydirigubbakcemile3 senin plan ne cnm 25 gün yani neler yapılmaz ben işi unuturum vallabende 15 gün sora çıkıcam tatile zemuszemus
25 günlük
1 hafta canım bi dahaki pazartesi geliyorum geriye çok sıkıldım ondan bi anda plansız programsız çıkıyorum eeee bunca yıl gittim alanya-antalya bu sene evdeyim akannehir
Günaydınn zemuszemus
:icecream: iyiyim cutecim teşekkür ederim. sen nasılsın. ben bazen kapatıyorum bilgisayarı. işler çoğalınca. açık olduğu zaman işleri yapamıyorum =)))
bende az önce internetten kıyıköyü araştırdım speedy. hani iki üç günlük için güzel bi yere benziyo. keşke Yasinle iki günlüğüne gitme olasılığımız olsaydı süper olurdu :sm_cool:
:dance:
1 hafta canım bi dahaki pazartesi geliyorum geriye çok sıkıldım ondan bi anda plansız programsız çıkıyorum eeee bunca yıl gittim alanya-antalya bu sene evdeyim akannehir
Günaydınn zemuszemus
25 günlükmü akannehir hayatımda öyle bir tatil dilimi yaşarmıyım acap :)) max 1 hafta kullandım ben yaa kaydirigubbakcemile3 senin plan ne cnm 25 gün yani neler yapılmaz ben işi unuturum valla
ee tabi cnm şimdi dikkat etmen lzm bütçeye düğün olsun bitsin çook yere gidersiniz...bana gel cnm büyükçekmece sahiline gideris :))işin garibi hiç tatil için para ödemedim genelde hep akrabalara gidiyordum evlerine ama bu sene hiç istemiyor canım günübirlik yapıcam bişeyler..
ben 25 gün izine çıkıyorum desem bizim patron hiç gelme der :lepi:
nbr tatlım
iyiyim sen nasılsın canım
Neşeli hatunlar günaydııınnn
Hoşbuldum :1rolleyes:gunydın hg:smiley-cool:
iyiyim burcum sen nasılsın bakiim kaydirigubbakcemilegünaydın canım nbr duygum
yaaaa güzelmiş gerçekten hoş olur bence :1rolleyes:sen geliyorsun; kuşlar geliyor bahçelerden
papatya kokusu birde, sen gelmeden önce...
şimdi sen geliyorsun, biliyorum
Hayallerimiz geliyor, umutlarımız, mutluluğumuz
Hiçbir şeyi görmüyor gözlerimiz
Gireceğimiz kapıdan başka....
canlar davetiyemize bu şiiri yazdırmayı düşündük nasıl sizce acil dönüş gerek ama
kızlar bişi danısacam benım konsol üstü bişi yaotırmadım mobılyacıya sizce stıcer şöle gösterişli büyük bişimi yapsam.yada resmımız cercevli buyuk,bir baska sekil tablo oalbilir enson şöle aynalı stıcerler hoş oalbilir.markafoni baktım 50 üstü hepsizin konsollarınız üstü nasıl hangisi hoş olur acaba.?:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?