• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sen geliyorsun; kuşlar geliyor bahçelerden
papatya kokusu birde, sen gelmeden önce...
şimdi sen geliyorsun, biliyorum
Hayallerimiz geliyor, umutlarımız, mutluluğumuz
Hiçbir şeyi görmüyor gözlerimiz
Gireceğimiz kapıdan başka....

canlar davetiyemize bu şiiri yazdırmayı düşündük nasıl sizce acil dönüş gerek ama

love cim davetiyede şiir olayını sevmem ben sade yazı severim,ama siz şiir seviyorsanız güzel ve anlamlı olmuş..valla beğendim yani sözlerini ...

hani şu salona konulan aynalı konsollardan mı bahsediyorsun? Ayna için siteleri gezip ordaki aynacılardan uygun birşey bulabilirsin bence

Evet canım aynalı konsollardan dıyorum.öle buyuk bısı ıstemyıorum ayna olursa kucuk kıbar bısı sitelere gezcem bı bakalım. ama stıcerlı aynalar guzel uygun bulrusam alcam bakalımopuyorumnanaktan

yok canım hangı nerdekı kelebek

istanbul yolundaki kelebekte vardı ama biz kışın bakmıştık. İnternet sitelerinden bi bak istersen. Aslında madem değişik bir şey istiyorsun ben senin yerinde olsam sitelerdeki camcıları aynacıları gezer kendi zevkime göre bir şey yaptırırdım.
Senin düğün ne zaman? Mobilyaları nerden aldınız?

yok canım hangı nerdekı kelebek

tepe home da da var ..bende ilk senin gibi düşünürdum burada da çok bahsettim ama sonra baktım stickerler çok bilinen oldu vazgeçtim..mobilyamın aynasıda çok hoşuma gitti zaten uyumlu oldu salona değiştirmedim ,zaten ayna dahil değildi fiyata ama aldık onu güzel die..güzel bişide istiyosan fiyattan fedakarlık yapıcaksın yoksa maalesef bulunmuyor..

tatlıkıs güzel bi yer ama ne için düşündün.

valla ben nişanım olduğunda burda yapmayı düşünüyorum
hani sen izine çıkıyosun ya nişanlına lberaber gidebilrsiniz diye düşünmüştüm tatlım

sen geliyorsun; kuşlar geliyor bahçelerden
papatya kokusu birde, sen gelmeden önce...
şimdi sen geliyorsun, biliyorum
Hayallerimiz geliyor, umutlarımız, mutluluğumuz
Hiçbir şeyi görmüyor gözlerimiz
Gireceğimiz kapıdan başka....

canlar davetiyemize bu şiiri yazdırmayı düşündük nasıl sizce acil dönüş gerek ama

güzelmiş ama netten bak dahada güzellerini bulabilirsin tatlım

ayy duygum ağrı içindeyim

istanbul yolundaki kelebekte vardı ama biz kışın bakmıştık. ınternet sitelerinden bi bak istersen. Aslında madem değişik bir şey istiyorsun ben senin yerinde olsam sitelerdeki camcıları aynacıları gezer kendi zevkime göre bir şey yaptırırdım.
Senin düğün ne zaman? Mobilyaları nerden aldınız?

canım ısr yolu ters gidemem suanda.ama ıneternetten bakım bi.canım sitelere yakın zaten bana gidip bakıncamda zaman yok fikir olsunda öle gezyim dedim.bulurum bişiler inşaallah.benım tam tamamına inşaallah Allah nasip ederse nıkahıma 1 ay kaldı.17 temmuz düğünüm 25 temmuzda olcak.Nasip olursa.mobılyaları sıtelerden yaptırdım hepsini

Son düzenleme:
tepe home da da var ..bende ilk senin gibi düşünürdum burada da çok bahsettim ama sonra baktım stickerler çok bilinen oldu vazgeçtim..mobilyamın aynasıda çok hoşuma gitti zaten uyumlu oldu salona değiştirmedim ,zaten ayna dahil değildi fiyata ama aldık onu güzel die..güzel bişide istiyosan fiyattan fedakarlık yapıcaksın yoksa maalesef bulunmuyor..

tepe home bayadır bakınmadım orayada bakarım.senın ayna buyukmu kucukmu canım şimdi iki parca hafıf yuvarlak yada kucuk aynalarda yapıyorlar.canım yapacaz necbur fedakarlık bikere olcak.senınde Rabbım agız tadıyla oturmayı nasip etsın evınde :nazar:

tepe home bayadır bakınmadım orayada bakarım.senın ayna buyukmu kucukmu canım şimdi iki parca hafıf yuvarlak yada kucuk aynalarda yapıyorlar.canım yapacaz necbur fedakarlık bikere olcak.senınde Rabbım agız tadıyla oturmayı nasip etsın evınde :nazar:

biz yemek odasını rapsodi mobilyadan aldık..ne zmn senin düğünki acelesi yoksa bi ara eklicem ben evin fotolarını görürsün oki ;) hala bi kaç eksiğim var çünkü ince dataylar yani :)))

Back
X