• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

:bende az önce internetten kıyıköyü araştırdım speedy. hani iki üç günlük için güzel bi yere benziyo. keşke Yasinle iki günlüğüne gitme olasılığımız olsaydı süper olurdu :sm_cool:
:dance:

keşke canım bizim hiç şansımız yok biliyorsun hakan yeni bi işe başladı kafamçokkarıştı

erken değil mi cnm
bana mı öle gelıy:tomato:
yıllık ızın demi
sende bendeki gıbı şans yok
ben işe yenı başladım ama bayramda tatıl sanırım emın deılım ama ozmn
annemın yanına gtmek ıstıyom
eşimin bu yıl izni yok
düğünde çıktıydı

evet canım. olsun günler daha çok önümüzde upuzun yıllar var inşallah. :Saruboceq:
hafta sonlarıda çalışıyomu hakan. saatleri filan düzenlidir dimi onun.

Evet canım daha çok yıllarımız var.
şimdi eğitimde mesela bu haftasnu full çalışıyor ama sonra haftasonu hiç yok.
o yönden şanslı bizde havuza+adalara falan gidicez :3:

erken değil mi cnm
bana mı öle gelıy:tomato:
yıllık ızın demi
sende bendeki gıbı şans yok
ben işe yenı başladım ama bayramda tatıl sanırım emın deılım ama ozmn
annemın yanına gtmek ıstıyom
eşimin bu yıl izni yok
düğünde çıktıydı

erken aslında ama bi yere gitmiycem çok sıcakları da istemiyorum. akannehir
Benimde bu yıl 1 hafta ile geçiricez kısmet seneye :kedi::kedi::2:

bende 15 gün sora çıkıcam tatile zemuszemus
25 günlük
25 günlükmü akannehir hayatımda öyle bir tatil dilimi yaşarmıyım acap :)) max 1 hafta kullandım ben yaa kaydirigubbakcemile3 senin plan ne cnm 25 gün yani neler yapılmaz ben işi unuturum valla

1 hafta canım bi dahaki pazartesi geliyorum geriye çok sıkıldım ondan bi anda plansız programsız çıkıyorum eeee bunca yıl gittim alanya-antalya bu sene evdeyim akannehir

Günaydınn zemuszemus

ee tabi cnm şimdi dikkat etmen lzm bütçeye düğün olsun bitsin çook yere gidersiniz...bana gel cnm büyükçekmece sahiline gideris :))

:icecream: iyiyim cutecim teşekkür ederim. sen nasılsın. ben bazen kapatıyorum bilgisayarı. işler çoğalınca. açık olduğu zaman işleri yapamıyorum =)))

bende az önce internetten kıyıköyü araştırdım speedy. hani iki üç günlük için güzel bi yere benziyo. keşke Yasinle iki günlüğüne gitme olasılığımız olsaydı süper olurdu :sm_cool:
:dance:

bnmde planlarımda oraya da gitmek var cnm çok otontikmiş..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişi danısacam benım konsol üstü bişi yaotırmadım mobılyacıya sizce stıcer şöle gösterişli büyük bişimi yapsam.yada resmımız cercevli buyuk,bir baska sekil tablo oalbilir enson şöle aynalı stıcerler hoş oalbilir.markafoni baktım 50 üstü hep :( sizin konsollarınız üstü nasıl hangisi hoş olur acaba.?:enbuyukkk:

25 günlükmü akannehir hayatımda öyle bir tatil dilimi yaşarmıyım acap :)) max 1 hafta kullandım ben yaa kaydirigubbakcemile3 senin plan ne cnm 25 gün yani neler yapılmaz ben işi unuturum valla

nişanlım geliyo canım 15 gün sora 20 gün izni var
izin hakkım 15 ama kalanına rapor kullanıcam
nişanlımla aklımıza ne eserse onu yapıp istediğimiz yere gidicez
yani kafada yapılmış bi plan yok
geldikten sora belli olacak

ee tabi cnm şimdi dikkat etmen lzm bütçeye düğün olsun bitsin çook yere gidersiniz...bana gel cnm büyükçekmece sahiline gideris :))
işin garibi hiç tatil için para ödemedim genelde hep akrabalara gidiyordum evlerine ama bu sene hiç istemiyor canım günübirlik yapıcam bişeyler..

ben 25 gün izine çıkıyorum desem bizim patron hiç gelme der :lepi:
nbr tatlım

iyiyim sen nasılsın canım

sen geliyorsun; kuşlar geliyor bahçelerden
papatya kokusu birde, sen gelmeden önce...
şimdi sen geliyorsun, biliyorum
Hayallerimiz geliyor, umutlarımız, mutluluğumuz
Hiçbir şeyi görmüyor gözlerimiz
Gireceğimiz kapıdan başka....

canlar davetiyemize bu şiiri yazdırmayı düşündük nasıl sizce acil dönüş gerek ama

gunydın hg:smiley-cool:
Hoşbuldum :1rolleyes:

günaydın canım nbr duygum
iyiyim burcum sen nasılsın bakiim kaydirigubbakcemile
sen geliyorsun; kuşlar geliyor bahçelerden
papatya kokusu birde, sen gelmeden önce...
şimdi sen geliyorsun, biliyorum
Hayallerimiz geliyor, umutlarımız, mutluluğumuz
Hiçbir şeyi görmüyor gözlerimiz
Gireceğimiz kapıdan başka....

canlar davetiyemize bu şiiri yazdırmayı düşündük nasıl sizce acil dönüş gerek ama
yaaaa güzelmiş gerçekten hoş olur bence :1rolleyes:

kızlar bişi danısacam benım konsol üstü bişi yaotırmadım mobılyacıya sizce stıcer şöle gösterişli büyük bişimi yapsam.yada resmımız cercevli buyuk,bir baska sekil tablo oalbilir enson şöle aynalı stıcerler hoş oalbilir.markafoni baktım 50 üstü hep :( sizin konsollarınız üstü nasıl hangisi hoş olur acaba.?:enbuyukkk:

hani şu salona konulan aynalı konsollardan mı bahsediyorsun? Ayna için siteleri gezip ordaki aynacılardan uygun birşey bulabilirsin bence

Back
X