- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.621
ben geldimmmm
karabocuk yazılarını okudum niaşnlınla konuşsana bide o ne dicek ortak bişey alır takarsınız en güzelii
o karısmaz böle seylere askım sen düşün tasın neyi istersen onu yaparıs der o yusden ona sormicam :roflol:
malesef canım bide babam bazen uyuzluk yapıyor adam utanmasa vallahi açık açık kıskanıyorum diyecek opuyorumnanaktan çok seviyor ama bi yandan da yanından ayrılmamı istemiyor şutarafagitti
ay dur düzgünce yazim kızben kayserideyim nişanlım ve sülalesi yozgatta kız da yozgatlı ama esinin görevi nedeniyle urfada olcaklar ama dügün yozgatta olcak ayy cok karısık oldu anlayın iştee :roflol:
hg olumunekankayizsmileben geldimmmm
karabocuk yazılarını okudum niaşnlınla konuşsana bide o ne dicek ortak bişey alır takarsınız en güzelii
hmmmay dur düzgünce yazim kızben kayserideyim nişanlım ve sülalesi yozgatta kız da yozgatlı ama esinin görevi nedeniyle urfada olcaklar ama dügün yozgatta olcak ayy cok karısık oldu anlayın iştee :roflol:
afiyet olsun cnmkızlar ben bi yemek yiimde gelim fikirleriniz için coookkk kocaman tsk ediorummm opuyorumnanaktan
hımm ayy öyleside kötü bee
bir ortak karar alıp bi çeyrek takılabilir aslında veya bir bileklik oda zaten çeyrek fiatında birazcık daha pahalı
annnennlerlede konuş bi bakalım onlar ne dicek bu duurma düğne gidipde takmamak olmaz şahsen beim başıma gelse bişey takardım illaki
afiyet olsun cnm
cnm şimdi karaböcük de evlenecek ya altın takarsam zorlanırım demek istiyo
kız davetiye vermemiş kızın babası böcüğün babasını aramış öle davet etmiş
düğünde yozgatta kız urfaya gidecek gelin olarak yani
bizde diyoruz ki düğüne gideceksen 50 tl tak :)
yada evine hediye al dedik ama evine gitme şansıda olmayacak kız urfaya gidiyo ya ondan
bide böcüğün k.validesigil bilezik takacakmış
ay yoruldum :) kaydirigubbakcemile3
böcüğüm sen en iisi 50 tl tak en mantıklısı sanırım :)
hımmm peki o zaman anladım canım
sen yazarken yorulmusun ben okumaktan yoruldum:))
bencede en iyisi 50 tl taksın
aslında bunun yanında salona çiçekde gönderebilir (ismini yazıp mutluklar dileyip ki eğer gitmezse düğüne çok güzel olur bence))
hoşbuldukk
güzel fikir tuttum ama şimdi düğün ya borçları harçları olur para taksa daha ii aslında delikafadulden[/QUOTE
ama zaten düğüne gitdemezse diye yazdıydım canım
düğüne giderse taksın bi 50 :)
hımm ayy öyleside kötü bee
bir ortak karar alıp bi çeyrek takılabilir aslında veya bir bileklik oda zaten çeyrek fiatında birazcık daha pahalı
annnennlerlede konuş bi bakalım onlar ne dicek bu duurma düğne gidipde takmamak olmaz şahsen beim başıma gelse bişey takardım illaki
hg olumunekankayizsmile
hmmm
çok karışıkmış evet :)
evine gitme şansın yok o zaman
sen yozgatta oturacaksın öyle mi?
o kız senin düğüne gelecek mi ?
çok soru sordum ya :)
afiyet olsun cnm
cnm şimdi karaböcük de evlenecek ya altın takarsam zorlanırım demek istiyo
kız davetiye vermemiş kızın babası böcüğün babasını aramış öle davet etmiş
düğünde yozgatta kız urfaya gidecek gelin olarak yani
bizde diyoruz ki düğüne gideceksen 50 tl tak :)
yada evine hediye al dedik ama evine gitme şansıda olmayacak kız urfaya gidiyo ya ondan
bide böcüğün k.validesigil bilezik takacakmış
ay yoruldum :) kaydirigubbakcemile3
böcüğüm sen en iisi 50 tl tak en mantıklısı sanırım :)
:roflol: :roflol: ayhh öldüm gülmektennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?