-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

o karısmaz böle seylere askım sen düşün tasın neyi istersen onu yaparıs der o yusden ona sormicam :roflol:

hımm ayy öyleside kötü bee

bir ortak karar alıp bi çeyrek takılabilir aslında veya bir bileklik oda zaten çeyrek fiatında birazcık daha pahalı

annnennlerlede konuş bi bakalım onlar ne dicek bu duurma düğne gidipde takmamak olmaz şahsen beim başıma gelse bişey takardım illaki

malesef canım bide babam bazen uyuzluk yapıyor adam utanmasa vallahi açık açık kıskanıyorum diyecek opuyorumnanaktan çok seviyor ama bi yandan da yanından ayrılmamı istemiyor şutarafagitti

ay dur düzgünce yazim kız ben kayserideyim nişanlım ve sülalesi yozgatta kız da yozgatlı ama esinin görevi nedeniyle urfada olcaklar ama dügün yozgatta olcak ayy cok karısık oldu anlayın iştee :roflol:

hım en iyisi kınada vermek bencede. gitme durumunuz yoksa hususi ev görmek için urfaya nezaman gidersiniz Allah bilir.

ben geldimmmm

karabocuk yazılarını okudum niaşnlınla konuşsana bide o ne dicek ortak bişey alır takarsınız en güzelii
hg olumunekankayizsmile
ay dur düzgünce yazim kız ben kayserideyim nişanlım ve sülalesi yozgatta kız da yozgatlı ama esinin görevi nedeniyle urfada olcaklar ama dügün yozgatta olcak ayy cok karısık oldu anlayın iştee :roflol:
hmmm
çok karışıkmış evet :)
evine gitme şansın yok o zaman
sen yozgatta oturacaksın öyle mi?
o kız senin düğüne gelecek mi ?
çok soru sordum ya :)

yeni kızlar gelmiş sanırım
hoşgeldiniz kızlar

bu topik insanı deli eder haberiniz olsun
çeyiz aklınızda yokken üstad olursunuz yakında

kızlar ben bi yemek yiimde gelim fikirleriniz için coookkk kocaman tsk ediorummm opuyorumnanaktan
afiyet olsun cnm

cnm şimdi karaböcük de evlenecek ya altın takarsam zorlanırım demek istiyo
kız davetiye vermemiş kızın babası böcüğün babasını aramış öle davet etmiş
düğünde yozgatta kız urfaya gidecek gelin olarak yani
bizde diyoruz ki düğüne gideceksen 50 tl tak :)
yada evine hediye al dedik ama evine gitme şansıda olmayacak kız urfaya gidiyo ya ondan
bide böcüğün k.validesigil bilezik takacakmış
ay yoruldum :) kaydirigubbakcemile3
böcüğüm sen en iisi 50 tl tak en mantıklısı sanırım :)

hımmm peki o zaman anladım canım

sen yazarken yorulmusun ben okumaktan yoruldum:))

bencede en iyisi 50 tl taksın

aslında bunun yanında salona çiçekde gönderebilir (ismini yazıp mutluklar dileyip ki eğer gitmezse düğüne çok güzel olur bence))

hoşbuldukk

güzel fikir tuttum ama şimdi düğün ya borçları harçları olur para taksa daha ii aslında delikafadulden

walla ben böle gayet mutluyum bu tür konularda karısan erkekleri pek sewmem ben ben secerim begenirim o maddi olarak destek olur :roflol:

hg olumunekankayizsmile

hmmm
çok karışıkmış evet :)
evine gitme şansın yok o zaman
sen yozgatta oturacaksın öyle mi?
o kız senin düğüne gelecek mi ?
çok soru sordum ya :)

evet canım orda oturcas valla bilmiom gelirler heralde arada ki mesafe pek uzun deil ama bilmiorumda belli olmaz aman glsede olur gelmesede :roflol:

:roflol: :roflol: ayhh öldüm gülmektennn

ben geldım herkesler gtmış

bence 50 tl tak
ben olsam bana para takılmasını daha makbule görürdüm
alcan şey onun zevkıne hıtap etmeyebilir
ama parayla ıstedığını alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…