-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

heveslenmiş bende yaaa :çok üzgünüm:
kim yapacak o kadar çeyisi yaaa
2012 ye çok var bilmiyorum

2012 ne kı
azcık kalmış şunun şurasında
bende kredım bıtcek dıye 2012 yı beklıyom
sen yapcaksın benim yapcak halım yokaklinialirimsmile

uyanık köfte kaydirigubbakcemile3
çaktırmasempatiksalakcinni
ee normaldir böcüğüm :jeyyar::roflol:
:jeyyar:
senınde başına gelcek az kaldı

döversiniz diye konuşmayım dedim ama a
bizim işyerinde de bacaklarım üşüdü yane o kadar soğuk :jeyyar:

:sinifsinif::sinifsinif:

ya kızlarr şimdi ayın 25 inde benim evi sermeye gitces.tam o günde nişanlımın halasının kızının dügünü var sizce altınmı takmalıyım yoksa evine esyamı almalıyım karar veremiorum CADIARZU

eğer samimi birisiyse mesela ihtiyacını sor ona göre bişey al bizim hakanın teyzesinin kızına ben paşabahçeden sürahi takımı almıştım mesela sürahi+6 bardak gidemedim ama kayınvalidemle yolladım yerimseniben

walla pekte samimi değilim oraya gittigimde bi kaç kere görüştük bide nişanıma geldi bende şey düşünmüştüm gümüşlüğünün içine yada konsolunun üstüne güzel şık takımlar oluyo ya öle bişe alsammı die düşündüm ama karar veremiorum bilmiyorumkismile

olabilir canım bardak takım olabilirsin yada daha süslü taşlı vazo+kültablası takımlar oluyor öyle bişey alabilirsin

Evini biliyorsan eğer renkli vazo alabilirsin uyumlu olsun diye delikafaduldendelikafadulden

onlar bilezik takacaklar canım

o zaman illaki takmalıyım die düşünüyosan 50 tl tak :)
ben olsam öle yapardım
ha gidemicek konumdaysan eğer
ileride evine eşya alırsın evine gidersin.
k.valide de bilezik takıomuş daha ne sempatiksalakcinnialtın çok pahalı :)

evet ben en iisi öle süslü güsel takım bişiler alim aman yha ne sıkıcı işler hiç sewmem ben böle işleri dügünleri dernekleri :roflol: onlarda heveslenio şimdi gelinimiz gelio dügüne götürces die delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…