- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.601
o zaman illaki takmalıyım die düşünüyosan 50 tl tak :)
ben olsam öle yapardım
ha gidemicek konumdaysan eğer
ileride evine eşya alırsın evine gidersin.
k.valide de bilezik takıomuş daha ne sempatiksalakcinnialtın çok pahalı :)
evet ben en iisi öle süslü güsel takım bişiler alim aman yha ne sıkıcı işler hiç sewmem ben böle işleri dügünleri dernekleri :roflol: onlarda heveslenio şimdi gelinimiz gelio dügüne götürces diedelikafadulden
ya kızlarr şimdi ayın 25 inde benim evi sermeye gitces.tam o günde nişanlımın halasının kızının dügünü var sizce altınmı takmalıyım yoksa evine esyamı almalıyım karar veremiorum CADIARZU
Bizimde Eylülde var aydında gitmeyi oraları görmeyi çok istiyorum :dance: ama bakalım bi yandanda tüm gözler üzerimde sıkılırım eyvahedigeldismile
dogru diosun 50 tl lik bişe alsamda olur sanki ne gecmişim var demi :roflol: dayısı yengesi bilezigini takıo işte ben daha ne ypim
walla öleee bende ondan sıkılıyorum işte aşırı ilgiden sıkılan biriyim gelemem öle sıkıntıya falan ben :roflol:
Canım kayınvalidenler bilezik takıcaklarmış. Senin altın almaya gücün varsa çeyrek al istersen. Yoksa düşündüğn gibi evini görmeye gittiğinizde vitrinine koymaya o güzel süs eşyalarından da alabilirsin. Yani takmazsan altın falan abes olmaz. Durumuna göre.
napaysınız kızlarr
Bizimde Eylülde var aydında gitmeyi oraları görmeyi çok istiyorum :dance: ama bakalım bi yandanda tüm gözler üzerimde sıkılırım eyvahedigeldismile
Speedy çok güzel olur valla.. sıkılıcam diye düşünme değişiklik olur senin için. zaten çok kalmazsnız heralde.
sen bilirsin tabiki cnm ama davetiye verdiyse eğer zamanında varsa gitmezsen ayıp olur ama
bide 2 bilezik mi takıolar aboowwwakannehir
kafanı yorma sen bence sempatiksalakcinni
gidersem zaten cumadan annemle giderim pazar günü hemen dönerim kaydirigubbakcemile2 duruma göre bakıcaz ee bide para olması lazım
şu paranın gözü kör olsun ya
çeyiz para
evlenmek para
gezmek tozmak para
herşey para para par
şu paranın gözü kör olsun ya
çeyiz para
evlenmek para
gezmek tozmak para
herşey para para par
gitcem işte orda oluorum dügünde davetiye deilde babası aradı babamı.yok kız tk bilezik takcaklar iki bileziği nası taksınlaraltın alıs basını gitmiş haldeyken bide :roflol:
hmmm ben yanlış anladım cnm o zaman
düğünde bişe takamıycaksan evine gidersin hediyeyle o halde
hem 2 taşla 1 kuş vurmuş olursun :)
eğer samimi görüşüyosanız tabi.
yha cok samimi değilim . en fazla 4 kere falan görmüşümdür.evi urfada olcak bende diorumki kına gecesine gittigimde annesigilde olcak orda versem hediyesini olmazmı :1rolleyes:
sen urfada mısın ki?
kıs ecik isot gönder :)
valla cnm bilmiyorum ki k.validene danışsan ayıp olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?