-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dogru diosun 50 tl lik bişe alsamda olur sanki ne gecmişim var demi :roflol: dayısı yengesi bilezigini takıo işte ben daha ne ypim

Bizimde Eylülde var aydında gitmeyi oraları görmeyi çok istiyorum :dance: ama bakalım bi yandanda tüm gözler üzerimde sıkılırım eyvahedigeldismile

Canım kayınvalidenler bilezik takıcaklarmış. Senin altın almaya gücün varsa çeyrek al istersen. Yoksa düşündüğn gibi evini görmeye gittiğinizde vitrinine koymaya o güzel süs eşyalarından da alabilirsin. Yani takmazsan altın falan abes olmaz. Durumuna göre.

dogru diosun 50 tl lik bişe alsamda olur sanki ne gecmişim var demi :roflol: dayısı yengesi bilezigini takıo işte ben daha ne ypim

sen bilirsin tabiki cnm ama davetiye verdiyse eğer zamanında varsa gitmezsen ayıp olur ama
bide 2 bilezik mi takıolar aboowwwakannehir
kafanı yorma sen bence sempatiksalakcinni

walla altın olsa biraz zorlanırım yani şurda bide benim dügünde 1 y kaldı biraz şıkışırz az para deil 108 milyon olmş altın akannehir en iisi ben evine esya alim hem göze görünür hem hatıra gibi bişe olur

sen bilirsin tabiki cnm ama davetiye verdiyse eğer zamanında varsa gitmezsen ayıp olur ama
bide 2 bilezik mi takıolar aboowwwakannehir
kafanı yorma sen bence sempatiksalakcinni

gitcem işte orda oluorum dügünde davetiye deilde babası aradı babamı.yok kız tk bilezik takcaklar iki bileziği nası taksınlar altın alıs basını gitmiş haldeyken bide :roflol:

şu paranın gözü kör olsun ya
çeyiz para
evlenmek para
gezmek tozmak para
herşey para para par

malesef canım bide babam bazen uyuzluk yapıyor adam utanmasa vallahi açık açık kıskanıyorum diyecek opuyorumnanaktan çok seviyor ama bi yandan da yanından ayrılmamı istemiyor şutarafagitti

gitcem işte orda oluorum dügünde davetiye deilde babası aradı babamı.yok kız tk bilezik takcaklar iki bileziği nası taksınlar altın alıs basını gitmiş haldeyken bide :roflol:

hmmm ben yanlış anladım cnm o zaman
düğünde bişe takamıycaksan evine gidersin hediyeyle o halde
hem 2 taşla 1 kuş vurmuş olursun :)
eğer samimi görüşüyosanız tabi.

hmmm ben yanlış anladım cnm o zaman
düğünde bişe takamıycaksan evine gidersin hediyeyle o halde
hem 2 taşla 1 kuş vurmuş olursun :)
eğer samimi görüşüyosanız tabi.

yha cok samimi değilim . en fazla 4 kere falan görmüşümdür.evi urfada olcak bende diorumki kına gecesine gittigimde annesigilde olcak orda versem hediyesini olmazmı :1rolleyes:

yha cok samimi değilim . en fazla 4 kere falan görmüşümdür.evi urfada olcak bende diorumki kına gecesine gittigimde annesigilde olcak orda versem hediyesini olmazmı :1rolleyes:

sen urfada mısın ki?
kıs ecik isot gönder :)
valla cnm bilmiyorum ki k.validene danışsan ayıp olur mu acaba

ben geldimmmm

karabocuk yazılarını okudum niaşnlınla konuşsana bide o ne dicek ortak bişey alır takarsınız en güzelii

sen urfada mısın ki?
kıs ecik isot gönder :)
valla cnm bilmiyorum ki k.validene danışsan ayıp olur mu acaba

ay dur düzgünce yazim kız ben kayserideyim nişanlım ve sülalesi yozgatta kız da yozgatlı ama esinin görevi nedeniyle urfada olcaklar ama dügün yozgatta olcak ayy cok karısık oldu anlayın iştee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…