A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.721
Bizde 2 kardeşiz ve abim 10 yıllık evli.Ben üniversiteyi ailemden ayrı okudum ve 1,5 yıldır ailemle yaşamaya başladım. Annem sürekli ağlıyo şimdi, tam varlığına alıştım şimdi tamamen gideceksin.Ben sensiz napıcam die mafoldumben Çünkü ben ortaokulda da yatılı okumuştum. Ailemin bana düşkünlüğü birazda bu yüzdendir, hep onlardan ayrıydım bana hep özlem duydular. Ama olgunlaştığımdan mıdır nedir annemle iki arkadaş gibi olduk son 1-5 yılda. o yüzden beni evlendirmek daha da zor geliyo şimdi ona..:gitme: Bide babam pek konuşmaz annem ben gidince çok sıkılacak sohbet edecek kimsesi kalmayacak :sinifsinif: Ayyy içim acıdı şimdi yaa evlenmesem mi ne kafamçokkarıştı
canım kendileri yeterince geniş bir çevrede gezip tozdukları ve herşeyi bildikleri için kız kardeşlerini himaye altına alıyolar akılları sıra işte kaydirigubbakcemile3abisi olanlar abilerinden baya çekmiş sanırım
Anneler konusunda pek yorum yapamıyorum:1no2:
canım mutlaka zor olucaktır anne ıcınde bab ıcınde ama bırgün mutlaka herkez gidicek kaderde varsa.bence sen gitmiyosun aileniz büyüyo bir tane daha oğulları oluyo daha sonrada hayırlısıyla bebişlerde gelir ALLAH ın izniyle o zaman değme keyflerine
canım kendileri yeterince geniş bir çevrede gezip tozdukları ve herşeyi bildikleri için kız kardeşlerini himaye altına alıyolar akılları sıra işte kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar benim uykum geldi, müsade isteyeyim..
Sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, artık daha sık takılırım buraya..
Hepinize iyi geceler ve iyi seneler..
kızlar annem de bugün bana saten nevresim takımı almış.bi de yemek masası için masa örtüsü ve peçeteleri. ama görmedim o yüzden resim ekleyemiyorum
kızlar bugün hem yeni yıl hem de nişanlımla yani eşimle 2 yılımız doldu. ama uzağız çokkk özledim
ev arkadaşımla idare edicem artık yemek yedik dışarda bide pasta aldım tv eşliğinde yeriz süper bi yeni yıl...
ereğlim nasılsın cnm biz yeni yıla tek girenlerdeniz seneye sevdiklerimizde giricez inşbU topiğin yeganesi olcam sanırsam bu yıl
Füsun benim abimde çapkındı ama kızlar rahat vermiyodu duruldu ama :))
Kardelen hg canım teşekkürler canım senindeee
iyi geceler füsuncum tatlı rüyalar
hg kardelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?