A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
- #2.701
O dönemlerinde ayrı bir lezzeti var esracım keyfini çıkar kaydirigubbakcemile5
doğrudur canımmhihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O dönemlerinde ayrı bir lezzeti var esracım keyfini çıkar kaydirigubbakcemile5
Ayy tabi tatlım bende senin gibiydim.. Hatta bigün annanem teyzem annem ben babam hepberaber oturuyorduk, annanem benim evlenmemden laf açtı.Babam bi anda kıpkırmızı oldu, benim kızımın yaşı daha küçük sokmayın aklına böyle şeyler. O okuyacak iyi bir iş sahibi olacak evlenmeyecek dedi vurdu kapıyı çekti gitti akannehir Ben babamın bu düşüncesini de bildiğimden yanında hiç birşekilde renk vermezdim, zaten o yüzdende çok çekindim babama Özcanımı anlatırken kaydirigubbakcemile3
Böyle devam edersen memnun olurum canım opuyorumnanaktan
Abim var tatlım, hemde ne abi..Babamdan çok ondan çekinirim ben kaydirigubbakcemile3
Gerçi bi yaştan sonra insan onun otoritesini de kabul etmiyo ya neyse :roflol:
ay benim bi kuzen vardı ben mesaj yazarken yüzüme aval aval bakıodu.
jet hızıyla yazıorum dyesırnaşık şey
bi de bakmadan yazıodum böle hem milletle konuş hem yaz.
o yazış şeklini bir de bilgisayrarda uygulayabilsem süper olacak ama hala klavyeye bakıyorum hahasırnaşık şey
ay ben gidiom çook uykum geldi yav yatcam galbaamirmirmirmir
öyle bişey aklımdan geçmedi cnmNiçin tek çocuk olduğumu düşündün esracım?
Anlıyorum canım evet yaş büyüyünce artık sende kendine güvenince bi yerde karşıdakinin otoritesinide çürütebiliyosun.Bendede var bi abi kaydirigubbakcemile3 birde erkek kardeşim var .Bilmiyorumki canım ailenin çok düşkün olduğunu hissedince sana öyle düşündüm bir an .sanki 2 ,3 kardeş olunca üzerine düşünülmüyo yanlış bir algı yapmışım canım kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçıyorummm
hepinize hepimize tekrar tekrar sağlıklı huzurlu yıllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım iyi geceler bebişlerine iyi bak kaydirigubbakcemile5
kızlar ben kaçıyorummm
hepinize hepimize tekrar tekrar sağlıklı huzurlu yıllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkürler canım ,hayırlı geceler
Abim kendi halinde yaşayan evi otel niyetine kullanan bir tipti gençliğinde canım ve okumadı. Ailem o yüzden bana daha düşkündür, o yüzden öyle algılamış olman doğal kaydirigubbakcemile5
öyle bişey aklımdan geçmedi cnm
bizde 2 kardeşiz ablam var 5 senelik evli bıdığım var bitane 9 aylık bende gidince yanlız kalıcak annemle babam:gitme:
kızlar ben kaçıyorummm
ay benim bi kuzen vardı ben mesaj yazarken yüzüme aval aval bakıodu.
jet hızıyla yazıorum dyesırnaşık şey
bi de bakmadan yazıodum böle hem milletle konuş hem yaz.
o yazış şeklini bir de bilgisayrarda uygulayabilsem süper olacak ama hala klavyeye bakıyorum hahasırnaşık şey
ay ben gidiom çook uykum geldi yav yatcam galbaamirmirmirmir
Aynı benim abimmkaydirigubbakcemile