- Konu Sahibi MissBiricik
-
m.m.m.m canım günaydın vbende sendednim saydıklarından benimde yokkk yerimsenibenyerimseniben
m.m.m.m canım günaydın vbende sendednim saydıklarından benimde yokkk yerimsenibenyerimseniben
hoşgeldin caponum
walla bi çıksam çoğu ıvır zıvırı taksitle halledicem ama çıkmıyorum daha
hele bi gün alınsında
evet kuşum ya bende netten sürekli yorumları okuyorum gittiğimde aval aval bakmayım diye satıcılar benden nefret ediyorlar çok bilen müşteri tercihleri olmuyor çünkü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beyaz eşyalarımızı alırken erkek arkadaşım dediki bi araştır ne istiyorsan gidip alalım dedi ben netten bi araştırdım gittik mağazaya satıcının bilmediği özellikleri sıraladım adam gıcık olduuu ne istiyorsanız söyleyin vereyim benşi uğraştırmayın dedi gitti masasına oturduuu:roflol::roflol:
sevgilimde gıcık oldu ama bi kere alacaz kırk keremi alacz dimi hayatımm
hiçönemli değil hben yüzsüzlük yaptım hoşbulduk diye yanıtladım bende o çoklu alıntıyı beceremiyorumm:uhm:caponumm yanlış alıntı yaptım canım şu işi yeni öğrendim de kusur bakma kaydirigubbakcemile3
hiçönemli değil hben yüzsüzlük yaptım hoşbulduk diye yanıtladım bende o çoklu alıntıyı beceremiyorumm:uhm:
caponumm düğün yakın galiba seninde zemuszemus
yok canım ne yakını daha yüzüğü takamadık parmağa habire tarih atılıyor olumsuzluklar yzüünden sanırım ocak ayında nişan olacak 2011 ocağınada düğün diye düşünüğyoruz ama biz 6 yıldır birlikte olduğumuz için sen düşün 6 yıldır kendi kendime neler aldım neler sattımm:teytey::teytey::dance::dance:
cnm çoklu alıntıyı bnde yeni öğrendim hemen anlatayım
yazıların altında alıntı yap kısmı var ya onun yanında da MQ var çoklu alıntı yapcağınız zmn MQ ya tıklıyosunuz bütün hepsini seçiyosunuz son msjdaki alıntıda MQ ya değilde alıntı yap a tıklıyosunuz bütün msjlar çıkıyo önünüze aralara yorumları yapıosunuz
karışık oldu brz ama bi denyin bakalım
senin yakınmı canımm
ya ben mq ya basıyorum sonra alıntı yapa basıyorum hemen cevap sayfası açılıyor ya ufff kafamçokkarıştı bir de eski alıntılarda çıkıyor karşıma sürekli her seferinde bir de onları siliyorum
neyse beceremicem galiba :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?