Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Paşabahçe mağzasında da gördüm. minik bir şey ama işte bu seferde fazla mı minik diyorum :KK53: bilemedim. Benim esyam çok bir de nasıl sığacak diye endişeleniyor insan:işsiz:

Olur tabi haberleşiriz yine:KK50:

Ya olsun minik olsun valla diğer tabaklar yeterince yer kaplıcak zaten :kk77:

Kızlar merhaba ben de arabıza yeni katıldım, ekim de düğünüm olucak nasipse, artık çeyiz hazırlığına başlamak istiyorum bende bu zamana kadar parça parça almak istemedim birden alırım diye şimdi nerden başlasam , hangi markaların neyi iyi neyi kötü bilemediğim için size danışmak istedim

Kızlar merhaba ben de arabıza yeni katıldım, ekim de düğünüm olucak nasipse, artık çeyiz hazırlığına başlamak istiyorum bende bu zamana kadar parça parça almak istemedim birden alırım diye şimdi nerden başlasam , hangi markaların neyi iyi neyi kötü bilemediğim için size danışmak istedim

ayy hayırlı olsun ama çok az zaman kalmış 2 ayda tüm çeyiz yetişir mi aceleye gelmiş çok keşke parça parça araştırarar alsaydınız. Burdaki çeyizlerin paylaşıldığı konulara bi göz atın fikir edinirsiniz

Çok teşekkür ederim.Aynen öyle yapıyorum bende artık araştırmalara başladım, ekime kadar hallederim inşallah.Tam alıcam diyorum vazgeçiyorum bi alsam devamı gelicek de işte

Herkese merhaba
Seneye mayıs gibi düğünüm olacak inşallah yavaştan hazırlıklara başlamayı düşünüyorum
Kış döneminde çoğu şey indirimli olur mu sizce?
Yemek takımı mobilya beyaz eşya?
Birde yemek takımı Öner'iniz var mı

Kızlar english home'dan bikaç havlu aldım ama çeyize olduğu için hiç kullanmadım. Çok güzel yeni modelleri gelmiş ve yüz havluları 10 tl, el havluları 4 tlye düşmüş, bi kaç tane daha almak istiyorum ama emin olamadım, alıp kullanan var mı nasıl memnun musunuz?

Kızlar english home'dan bikaç havlu aldım ama çeyize olduğu için hiç kullanmadım. Çok güzel yeni modelleri gelmiş ve yüz havluları 10 tl, el havluları 4 tlye düşmüş, bi kaç tane daha almak istiyorum ama emin olamadım, alıp kullanan var mı nasıl memnun musunuz?
Oradakiler pamuk genelde. Günlük kullanıma Bambu havlu daha iyi oluyor. Hem daha yumuşak hem de çabuk kuruyor.
Bambuysa alabilirsin.

Oradakiler pamuk genelde. Günlük kullanıma Bambu havlu daha iyi oluyor. Hem daha yumuşak hem de çabuk kuruyor.
Bambuysa alabilirsin.
hayır aksine bambudan nefret ediyorum en iyisini bile alsam koku yaptı hep annemin evinde kullandıklarım suyu da asla çekmiyorlar. Siz hangi marka bambu almıştınız?

hayır aksine bambudan nefret ediyorum en iyisini bile alsam koku yaptı hep annemin evinde kullandıklarım suyu da asla çekmiyorlar. Siz hangi marka bambu almıştınız?
Mudodan aldım bir kısmını. Bir kısmı da çok popüler olmayan bir markaydı çeyizciden almıştım. Bambu oranından da farkedebilir. Pamuk karışımlı olması lazım.

Kızlar 12 kişilik yemek takımımın gümüş renginde desenleri var, bunu alırken makineye atın kesinlikle çıkmaz dediler ama kaç derece dediklerine dikkat etmemiştim. Geçen aldığım mağazaya tekrar gittim ben bunu bulaşık makinesinde kaç derecede yıkayabilirim diye, işte 30-40 derece falan diyolar, iyi de şuan baktığım hiçbir bulaşık makinesinde 30-40 derece yokki ya?? Napıcam nası yıkıcam bilemedim en düşük 45 derece gördüm ben:KK43:

Kızlar çay makineleri/kettlelar illa cam veya çelik mi olmalı? Çok güzel modeller beğeniyorum ama su ısıtıcı kısmı plastik oluyor hep ya :/ Genelde 5 numara bpa-free plastik yazıyo, araştırdığıma göre hiçbi zararı yokmus ama emin ollamıyorum

th

COOKPLUS ÇAYCI - memnun kalmadım ne kadar çay koysan da demli olmuyor . ayrıca kettle kısmı da 2 kere bozuldu :KK43:

çeyiz hazırlığı yapanlara tavsiye etmiyorum

sorularım

1 - çelik tencere seti hangi marka önerirsiniz (aynı markadan çatal bıçak da almak istiyorum) ?
2 - tencere setini çelik alıp 4 parça granit ya da seramik tava alıp pilav türevlerini onlarda yapmak için almak istiyorum ne kadar mantıklı sizce ?
3 - hepa filtre bildiğim kadarıyla şuan süpürge de sağlıklı olan
hepa filtre hangi modeli önerirsiniz ?

porselen olarak bernardo düşünüyorum
merhaba 8 aylık evliyim.

ben BERNARDO dan komple çeyiz seti almıştım ; çelik tencere , düdüklü , günlük ve misafir yemek tkm, kahvaltı tkm , çaydanlık , çatal bıçak takımı şeklinde . bu tarz komple setler hem avantajlı hemde kolaylık oluyor tek seferde hepsi alınıyor :KK45:

hepsinden memnun kaldım tavsiye ederim.

granit tencere setimi de hisardan aldım ondan da memnunum

merhaba çeyiz ve çeyizlik ürünler ile ilgili hem satış hemde bilgilendirme yapmaktayız çeyiz alışverişi ve çeyizlik ürünlerle ilgili bilgileri blogumuzda bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X