Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

banada yardımcı olun arkadaşlarr :) granit tencere de hangi markayı önerirsiniz ? bernardo nasıldır?

tantıton marka tavsıye ederım 10 parca 330 tl satıyo sımdı kampanyalı
tantitoni evet banada uygun geldi ama kaliteli bir şey olsun istiyorum emin olamadım o yüzden alan da çok ama kullanlar memnunmu bilemiyorum.

banada yardımcı olun arkadaşlarr :) granit tencere de hangi markayı önerirsiniz ? bernardo nasıldır?
Hemen hemen her markada fiyat aynı çok fark yok.bence garantisi en iyi olanı tercih et derim. Belli başlı markalar yeni avm markalarından daha cazip geliyor bana. Granitte tek dikkat edecegin dışı renkli olanlar tam granit değiller zamanla çatlarmış dış kısmı. Ben siyah seçmiştim karışıklık oldu renkli geldi. Ben bunuda begendim. Deforme olursa da değişiriz ne yapalım sıkılırız en fazla beş sene kullanılır bence.düzgün kullanıp ömrünü uzatmak bizim elimizde. Çelik gibi değil bu tarz ürünler. Ve ben bunu 250 tl ye kendi mağazasından aldım. Toplu alışverişlerde çalışan arladaşlar personel indirimi bile yapıp yardımcı oluyor.

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-19-00-23-03.png
    Screenshot_2017-01-19-00-23-03.png
    107,9 KB · Görüntüleme: 75
Hıı bide ben granitten emin olamadım önce hani söylenildigi kadar iyi değildir diye önce bi tava aldık annemin eve hemde normal yerel bi markanın ürünü. Satıcı abi demişti üretimleri aynı yerlerde oluyor diye.haklıymış galiba o tava okadar iyi çıktı ki. Dışı ve içi aynı hiç kaplama boya yok çok kullanışlı.şuan dolardan dolayı herşeyin fiyatı iki kart atmış.eger toplu alırsan sana indirim yaparlar belki

Hıı bide ben granitten emin olamadım önce hani söylenildigi kadar iyi değildir diye önce bi tava aldık annemin eve hemde normal yerel bi markanın ürünü. Satıcı abi demişti üretimleri aynı yerlerde oluyor diye.haklıymış galiba o tava okadar iyi çıktı ki. Dışı ve içi aynı hiç kaplama boya yok çok kullanışlı.şuan dolardan dolayı her şeyin fiyatı iki kart atmış.eger toplu alırsan sana indirim yaparlar belki

evliliğe henüz baya zaman var. ama ben aradan çıkarmak istedim aldığıma pişman olmayacağım bir ürün olsun dedim. en azından pilav için deolsa granit almak işe yarıyormuş o yüzden almak istiyorum. şans işi birazda sanırım kiminde iyi çıkıyor kiminde kötü olabiliyor aynı marka. Teşekkür ederim bu arada :)

evliliğe henüz baya zaman var. ama ben aradan çıkarmak istedim aldığıma pişman olmayacağım bir ürün olsun dedim. en azından pilav için deolsa granit almak işe yarıyormuş o yüzden almak istiyorum. şans işi birazda sanırım kiminde iyi çıkıyor kiminde kötü olabiliyor aynı marka. Teşekkür ederim bu arada :)
Ne demek canım rica ederim. En iyisini yapıyorsun al parça parça. Sabit şeyleri al önce. Hani şuan bu tarz ürünlerde fiyat çok yüksek.
Bende bi almamda mutfak için çeyiz seti aldım sonra tekstil ürünlerini aldım sonrada ufak tefek mutfak eşyamı aldım. Beşer onar harcadıgında çok etkilemiyo ama topluca almak zor oluyor.
Asırlık sayılabilecek markalardan vazgeçme bence.
Küçük bi liste yap kendine maddi gücüne göre her ay bi parça al. Hem ne alıp almadıgını görürsün hemde ne kadar para harcadıgını.
Küçük ayrıntıları hanımlar düşünmek zorunda malesef:)

Ne demek canım rica ederim. En iyisini yapıyorsun al parça parça. Sabit şeyleri al önce. Hani şuan bu tarz ürünlerde fiyat çok yüksek.
Bende bi almamda mutfak için çeyiz seti aldım sonra tekstil ürünlerini aldım sonrada ufak tefek mutfak eşyamı aldım. Beşer onar harcadıgında çok etkilemiyo ama topluca almak zor oluyor.
Asırlık sayılabilecek markalardan vazgeçme bence.
Küçük bi liste yap kendine maddi gücüne göre her ay bi parça al. Hem ne alıp almadıgını görürsün hemde ne kadar para harcadıgını.
Küçük ayrıntıları hanımlar düşünmek zorunda malesef:)
çok haklısınız :) bende her ay bir şey alırım bu sayede de zorlanmam diye düşündüm. eksik zaten hiç bir zaman bitmez mutlaka bi yerlerde unuttuğum bir şeyler çıkar :) ama büyük parçaları aradan çıkarmak istiyorum. Düğün telaşı içerisinde düşünülecek çok ayrıntı varken çeyiz kısmını biraz aceleye getiririm doğru karar veremem diye şimdiden başlamak istedim :) dediğiniz gibi toplu almak beni daha çok zorlar bi de borçsuz halletmek istiyorum bu kısmı :)

Kızlar bende Tantitonin çelik tencelerini merak ediyorum,pembe kulplu olan.Kullanan var mı yada renkli kulplu çelik tencere kullanıp memnun olan?

kızlar ben granit seti, çelik seti, cezve takımı, günlük yemek takımı, çaydanlık, düdüklü tencereyi tantitoniden aldım henüz kullanmadım ama granit seti bi arkadaşım almıştı çok zaman geçmedi ama şimdilik memnun.

çok haklısınız :) bende her ay bir şey alırım bu sayede de zorlanmam diye düşündüm. eksik zaten hiç bir zaman bitmez mutlaka bi yerlerde unuttuğum bir şeyler çıkar :) ama büyük parçaları aradan çıkarmak istiyorum. Düğün telaşı içerisinde düşünülecek çok ayrıntı varken çeyiz kısmını biraz aceleye getiririm doğru karar veremem diye şimdiden başlamak istedim :) dediğiniz gibi toplu almak beni daha çok zorlar bi de borçsuz halletmek istiyorum bu kısmı :)
Kesinlikle iyi yapıyorsun canım.ufak tefek dedigimiz şeyler aslında daha yorucu şeyler... Allah yardımcımız olsun. Çook işimiz var çok telaş hiç bitmez

Kesinlikle iyi yapıyorsun canım.ufak tefek dedigimiz şeyler aslında daha yorucu şeyler... Allah yardımcımız olsun. Çook işimiz var çok telaş hiç bitmez
evet tatlı telaşlar ama cidden kafa yorucu. Çok iyi araştırmak gerektiğinde daha iyi fikrim olur diyorum hiç bilmediğim bir özellik öğreniyorum yine kafa karışıklığı :KK70: Dediğiniz gibi Allah yardımcımız olsun :KK70:

evet tatlı telaşlar ama cidden kafa yorucu. Çok iyi araştırmak gerektiğinde daha iyi fikrim olur diyorum hiç bilmediğim bir özellik öğreniyorum yine kafa karışıklığı :KK70: Dediğiniz gibi Allah yardımcımız olsun :KK70:
Bence kendini okadar üzme sen boşver.sonuçta ömürlük değil.herşey yenileniyo sürekli yeni modeli çıkıyor.sen begendigini al o aldıgın şeyide sakın araştırma bi daha:) yoksa her sene değişirsin :KK66: listede çiz üstünü gitsin:) amin canım bu arada.sayfalarca ayrıntı var ama erkeklerin öylemi:)

bence korkmazın junior tencere seti var her işimi görüyor yalnız kulpları da çelik ısınma yapıyor tutamıyorum düz eski usul kulplu almak en iyisi bence

Bence kendini okadar üzme sen boşver.sonuçta ömürlük değil.herşey yenileniyo sürekli yeni modeli çıkıyor.sen begendigini al o aldıgın şeyide sakın araştırma bi daha:) yoksa her sene değişirsin :KK66: listede çiz üstünü gitsin:) amin canım bu arada.sayfalarca ayrıntı var ama erkeklerin öylemi:)
bence de çok haklısınız çok düşünememek lazım sonuçta kullanıma ve şansa bağlı çok iyisini alsam da yıllarca kullanacağımın garantisi yok. şansıma ne gelirse aman en kötü bozulur kırılırsa tencere tavasız kalacak değiliz yine alırız bir şey :KK70: bu yorumunuz bana çok iyi geldi :KK36:

bence de çok haklısınız çok düşünememek lazım sonuçta kullanıma ve şansa bağlı çok iyisini alsam da yıllarca kullanacağımın garantisi yok. şansıma ne gelirse aman en kötü bozulur kırılırsa tencere tavasız kalacak değiliz yine alırız bir şey :KK70: bu yorumunuz bana çok iyi geldi :KK36:
:) yanii
Bak bi yüzük araştırıym dedim sanki ev araba alıcam gibi bi ton ayrıntısı çıktı.altıüstü yüzük yani. Yok bakımı yok sertifikası yok karatı yok kesimi parlaklıgı... Ne bileyim ya resmen para tuzagı herşey. Süsleyip cilalayıp bizi kandırıyorlar gibi geliyo.

:) yanii
Bak bi yüzük araştırıym dedim sanki ev araba alıcam gibi bi ton ayrıntısı çıktı.altıüstü yüzük yani. Yok bakımı yok sertifikası yok karatı yok kesimi parlaklıgı... Ne bileyim ya resmen para tuzagı herşey. Süsleyip cilalayıp bizi kandırıyorlar gibi geliyo.

Bence de :) yüzüğün sizin için anlamı önemli çok fazla takılmayın bence.kullanışlı sade bir şey almak en güzeli :)

ben granit seti markete gelen tencerelerden yaptım çelik tencere setim ve teflon tencere setim iyi bir markadan aldım
hepsi dört dörtlük olcak diye bir şey yok o kadar düşünmeye gerek yok teflon granit bunlar zamanla deforme oluyor sonuçta en önemlisi çelik tencere benim için

X