Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben granit seti markete gelen tencerelerden yaptım çelik tencere setim ve teflon tencere setim iyi bir markadan aldım
hepsi dört dörtlük olcak diye bir şey yok o kadar düşünmeye gerek yok teflon granit bunlar zamanla deforme oluyor sonuçta en önemlisi çelik tencere benim için
Haklısın canım.güle güle kullan. Benim geçen yaz 250 aldgm set şuan 400 tl. Mağlum dolardan dolayı herşeyin fiyatı arttı.hepsi eskiyecek değişmek zorunda kalıcaz sonuçta:) allah huzur versin. Tencerenin modelimi olur:) içimize sinsin yeter.

Porlandın Morocco serisinden epey bir çeyiz düzdüm, renkli ve modern harikalar :) ama kullanmak nasip olmadı henüz o yüzden dayanıklılığa bir şey diyemiyorum daha.....
Teşekkürler ederim, aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inşallah, dediğin seriye bakacağım :KK66:

ceyizlik pijamalar 6 li setler gunluk fantazi takimlar toptan fiyatina uttelik

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhaba

sorularım

1 - çelik tencere seti hangi marka önerirsiniz (aynı markadan çatal bıçak da almak istiyorum) ?
2 - tencere setini çelik alıp 4 parça granit ya da seramik tava alıp pilav türevlerini onlarda yapmak için almak istiyorum ne kadar mantıklı sizce ?

3 - hepa filtre bildiğim kadarıyla şuan süpürge de sağlıklı olan
hepa filtre hangi modeli önerirsiniz ?

porselen olarak bernardo düşünüyorum

herkese merhaba

sorularım

1 - çelik tencere seti hangi marka önerirsiniz (aynı markadan çatal bıçak da almak istiyorum) ?
2 - tencere setini çelik alıp 4 parça granit ya da seramik tava alıp pilav türevlerini onlarda yapmak için almak istiyorum ne kadar mantıklı sizce ?

3 - hepa filtre bildiğim kadarıyla şuan süpürge de sağlıklı olan
hepa filtre hangi modeli önerirsiniz ?

porselen olarak bernardo düşünüyorum
ben bernardo aldım gunluk takımımı memnunu catal bıcagımda ordan tencere celık korkmaz aldım memnunum teflon aldım tefalden o zaman seramik yoktıu seramik konusunda önerim olamayacak ama karacaya bakabılırsın
granıt ve seramik için mısafır takımım karaca memnunum
catal bıcagıda korkmazdan alabılırsın memnun olanlar cok benımkı bernardo fıyonklu olandan

elektırık supurgesı ben dyson aldım ama asırı pahalı olmus ıyıce phıllıps bak derım

ben bernardo aldım gunluk takımımı memnunu catal bıcagımda ordan tencere celık korkmaz aldım memnunum teflon aldım tefalden o zaman seramik yoktıu seramik konusunda önerim olamayacak ama karacaya bakabılırsın
granıt ve seramik için mısafır takımım karaca memnunum
catal bıcagıda korkmazdan alabılırsın memnun olanlar cok benımkı bernardo fıyonklu olandan

elektırık supurgesı ben dyson aldım ama asırı pahalı olmus ıyıce phıllıps bak derım

teşekkür ederim
aşırı pahalı veremem süpürge hariç kendime süpürge hediye alacağım kardeşime o yüzden aşırıya kaçamam

English home'un üretim yeri hangi şehir bileniniz var mı?
Kendi sitesinden alışveriş yapınca kargo hangi şehirden yola çıkıyor? Fabrikası nerede?

Artık bende ufaktan başlıcam çeyiz hazırlığına :KK47: nerden başlamalıyım bilmiyorum.havlulardan başlasam mı diye düşünüyorum:işsiz:

Kızlar bu kadeh gibi dondurmalıklardan alıyosunuz ya, üstüste de konulmuyo onların çoğu, dolapta çok yer kaplamıyor mu? Ufak bi dondurmalık arıyorum fazla yer kaplamayan bişey ama bulamadım hep kocaman kocaman bardak gibiHoppa

Paşabahçe mağzasında da gördüm. minik bir şey ama işte bu seferde fazla mı minik diyorum :KK53: bilemedim. Benim esyam çok bir de nasıl sığacak diye endişeleniyor insan:işsiz:

Olur tabi haberleşiriz yine:KK50:

X