Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aynen canım bana da biraz pahalı geliyor ama yemek takımım altın sarısı olduğu için ona uygun bardak bulamıyorum.

Buna uyar diye düşünüyorum ama hala düşünme aşamasındayım
Ben düşünürken kampanya bitecek diye düşünüyorum :)

Neredeyse 2 yıl almadım araştırdım. Gözlemlerim sonucu setlere para vermem diyorsanız, beğendiyseniz fiyatı çok iyi bu fiyata daha zarif bi modelde 2 yildir gòrmedim diyebilirim. Bu takimla kıyaslandığımda bazi bardak setleri hrm kötü hemde yüksek fiyat.

Setler hem çok aşırı pahalı 500 tl den başlıyor.
Hemde çok gereksiz geliyor bana.
Kadehler falan oluyor ve içki kullanan insanlar değiliz gereksiz görüyorum o yüzden
Umarım kampanyayı kaçırmam ve bu takımı alabilirim

Kızlar selam

çeyizime ne alayım yaaa almam gereken o kadar çok şey varkiii ama ankaradan kayseriye gideceği için buradan bir şey almak istemiyorum yük olmasın diye hani ordan alırız topluca diyorum misafr yemek takımıydı blmem neydi aldım da işte bardak çanak nebileyim hani saklama kapları falan öyle şeyler almadım banyo takımı almadım napim ne yapabilirim ne yapsaammmm

kısıtlı zaman diliminde almak çok yorucu olur bunu göz önünde bulundurmalısın birde içine sine sine geniş zamanda alıp koli ve iyi bi paketlemeyle hiç bi sorun olmaz. herşeyide evlenmeden önce almak çok mümkün olmuyor ve eşinle beraber eve bi şeyler almakta haftasonları için bi alternatif.

bence kırılmayacak şeyleri şimdiden alabilirsin
tabak çanak onlarıda ne alacağını belirle gittiğin yerden al
nevresim yorgan yatak onları alabilirsin götürmende sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
arkadaşın dediği gibi kısıtlı zamanda da aceleye geliyor

nevresimdi battaniyeydi uyku setiydi bunları aldım hediye gelecek nevresimlerde var işte günlük yemek takımım falan kaldı onuda netten sipariş verip adres olarak gelin gideceğim yeri yazayım diyorum havlu falan alayım burdan da diorm

mantıklı bencede orda kontrol eden olursa kırık vs çıkarsa gönderirsin bende çoğu şeyimi netten aldım öyle yapabilirsin

KIZLAR BEN ÇEYİZİME YATAK ÖRTÜSÜ YERİNE PİKE TAKIMI ALMAK İSTİYORUM SİZCE OLUR MU

KIZLAR BEN ÇEYİZİME YATAK ÖRTÜSÜ YERİNE PİKE TAKIMI ALMAK İSTİYORUM SİZCE OLUR MU
bende öyle düşünüyorum yatak örtüleri şu süslü püslüler dimi bende pike düşünüyorum daha mantklı yatak örtüsü alanlar memnun değil zaten pişman

sade yatak örtüleri var arkadaşlar benim ki krem rengi kenarında ufak kelebek geçiyor bir şerit 3 yıl önce altıncı caddeden almıştım o tarz bir şeyler bulabilirsiniz
pike takımı da olur bence

anneler gününde birçok yerde indirim olur arkadaşlar takip etmekte fayda var

krep tavası almak istiyorum annemin evine hangisinden aldıysak hep yapıştı teflon aldık seramik aldık olmadı önereceğiniz krep tavası var mı arkadaşlar

Olur hemde bi çok yönden en mantiklisi. Örtüler artık demode. Ben karacahome dantelli saten kenarlıklı jagarlı bi pike aldım yatak örtüsü niyetine deģil tam bir yatak örtüsü zaten digerleri o yüzden bana anlamsız geliyor yatağı kapatıyor kocaman

arkadaşlar arçelik yeni kapsüllü Türk kahvesi makinesi çıkardı ya bilgisi olan var mı kullanan falan nasıl bir şeymiş merak ettim :)

arkadaşlar arçelik yeni kapsüllü Türk kahvesi makinesi çıkardı ya bilgisi olan var mı kullanan falan nasıl bir şeymiş merak ettim :)
Benim fikrim fiyatı gereksiz kabarık.
Kahve makinası araştırıyorumda tchibodakiler gibi kapsüllü süt köpüklü vs. Şık ve fütürustik olması güzel.

bencede şuan çok pahalı belki sonra iner diye düşündüm bi de kapsül bulmak zor olur mu misafir geldi evde kahve yok inip marketten alıyorsun ama bunda sıkıntı çıkar diye düşündüm eğer normal kahve makineleriyle aynıysa 2li telwe almak en mantııklısı

kızlar ankarada kına yeri var mı önereceğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…