Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aldıkların cok güzel hayırlı olsun cnm. Karacanın hangi bardaklarini aldin ben bu fotoğraftakı su bardagı mesrubat bardagı ve kadeh. ücünü de alıcam nerden ve ne kadara aldın ve ince kibarmı merak ettim:)

Kızlar size bir şey danışacaktım
Dün çeyiz paketimi aldığım mağazaya gittim taksidimi ödemeye.
Günlük yemek takımı bakıyordum ama 6 değil 12 kişilik almak istiyorum
Resimdeki yemek takımını taksitle 750 TL'ye satıyorlar kısa süreliğine.
Acaba alsam mı diye tereddütte kaldım
Sizce nasıl?

Canım model güzel ama günlük kullanım için icinde gereksiz parçalar çok. zaten misafirlik icin böyle takım alıyoruz bide ekstra bunu alırsan bence gereksiz normal 6kişilik bi takımı 2 tane almak daha mantıklı farklı kombinde yapabilirsin o şekilde yani ben olsam almazdım ama model güzel :)

Yaa ablam nişanlım ve annem de aynı senin dediğin gibi düşünüyorlar canım
Ama bende hani salata tabağım, çay ve kahve fincanı takımım yok diye çok mantıklı buldum, ayriyeten almam diye düşündüm

Bence ayrıca almak daha iyi sade modeller tercih edersin farklı olsun hepsi değişik değişik kullanırsın en guzeli bu bence canım sen uğraşmamak icin diyosan yada uyumsuz olmasın diosan bilemem :)

Kızlar ilgilenenleriniz olursa size bir soru yöneltmek istiyorum.
Çeyiz topiklerinizi beğeniyle izliyorum, güzel günlerde kullanın hepsini :)
Soruma gelirsek, şimdi isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlarda mesela n11, gittigidiyor, hepsiburada gibi sitelerden alınmış ürünler görüyorum. Yani atıyorum korkmaz markalı ürünleri daha uygun fiyatlara ve mevcut indirim çekleriyle çok çok daha uyguna almışlar. Bu sitelerden alınan ürünlere markanın kendisi garanti veriyor mu acaba?
Yani garanti süresi içerisinde diyelim ki ürünle ilgili bir sorunumuz oldu, satın aldığımız satıcıyla mı muhatabız yoksa markanın kendi şubesi de bu işi görüyor mu?

Bu tür markalarda garanti gibi seyler markanın kendisi ile ilgilidir. Ürüne göre degisir mi bilemiyorum smdi satan mağazaya sorman en garantilisi olur bence

Ben önce Karaca'dan Luxury serisini almıştım kısa su bardakları ve kadehlerini sonra Exclusive serisini gördüm daha çok hoşuma gitti, ayrıca Luxury serisinin hem mağazalarda hem de internet satışında uzun meşrubat bardakları yoktu kadehlerle kısa su bardakları yan yana hoş olmaz diye düşündüm Exclusive serisinin kadeh ve uzun meşrubat bardakları ile değişim yaptım. Karaca'nın kendi mağazasından yanlış hatırlamıyorsam 150 liraya almıştım. İnce ve çok kibarlar tavsiye ederim, çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım:)

Buyuğu 50 tl
Kucuğu 39 tl pahali yaa offf ben kucuğunden 3 tane buyuğunden uc tane alip takim yapacaktim yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…