Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Boş yere modası geçicek şeyler almak yerine kenara para attım evlenceğim zaman hepsini aldım. Gereksiz olan hiçbir ayrıntıya girmedim gerekli olan şeyleri aldım. Önceden annemin ısrarlarını kıramayıp aldığım tek şey modası hiçbir zaman geçmeyecek ince belli çay bardaklarıydı.

Hamamönü diğer bi adı hacettepe de çok otantik kınaya uygun mekanlar var.
oraların konsepti kadın erkek ayrıymış diye duydum bir de bi ata konağı diye bir yere sordum gün tabaı kişi başı 25 lira dedi en uygunu oynu bende mantıksız buldum zaten düğünüm yemekli diye
aslında yapmak da istemiyorum saçma ve yorucu buluyorum da işte annem istiyor kıramıyorum onuda

Bende öyle yapiyorum ama sonra dügün telasiyla aceleye getirip içime sinmeyen seyler alirmiyim, veya suanda cok cici şeyleri almayip ilerde pişman olurmuyum diye endiseleniyorum.
Sizde öyle birsey oldumu yoksa zaman gectikce daha güzel seyler çıktığı için hepsi icinize sindimi?

Ben temel ihtiyaçlarımı aldım ama detayları yavaş yavaş evlendikten sonra beğene beğene aldım. Hem o telaşın içinde bu detaylardan gerilmedim hemde ihtiyaçlarım olan şeyleri almış oldum.Önceden alıp dolaplarda eskiyen hiçbirşeyim olmadı yani

Kızlaaar ya ne kadarlık bi bütçe ayırdınız çeyiz için benim de eylül de nişanım olucak sonra çeyiz alışverişine başlıcam artık ://

Kızlaaar ya ne kadarlık bi bütçe ayırdınız çeyiz için benim de eylül de nişanım olucak sonra çeyiz alışverişine başlıcam artık ://
canım 5 bin ayır beyaz eşya hariç tabi benim 5 de geçti

MERHABALAR BİŞETY SORUCAM EVLİ ARKADAŞLAR cam sofra takımı şart mı acaba yani kullanışlı mı misafir yemek ytakımının yanına çok begendiğim modeller var ama en az 450 tl oluyo çok pahalı geliyor sizler aldınız mı pişman maısınız

Kızlaaar nevresim takımı kampanyası kaçırmayın:)) ben aldım da

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaar sakın almayın durun nette yorumlar gördüm sahtekarmış bunlar
Kızlardır bende bir kaç şey alıp koydum kenara evimizi tuttuk çok şükür kurban bayramı geçip nişanı halledelim elime ne geçerse ikide birde de olsa götürüp koymayı düşünüyorum evimize

ay konu çoooook önce konuşulmuş ama benim aklımda bu karaca home tuğçe pike takımı bi var ve bir türlü çıkaramıyorum onu aklımdan geçen yıldan beri bakıyorum bu modele sonunda alacağım sanırım kararım değişmediğine göre severim sanırım. Aldınız mı acaba kullanımı falan nasıl. yatak örtüsü almayı istemiyorum bende bu modeli çok beğeniyorum

kızlar kardeşimin çeyiz bohçasına koymak için makyaj seti aldırıcaz, resmini ekledim LR Beauty Bag Deluxe düşünüyoruz, fikri olan var mı? acil cevap verebilirseniz sevinirim :)

Eklentiler

• 1b.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 84
selam kızlar ,

bu Philips PowerPro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ve Philips Azur Pro Buharlı Ütü yü iyi diyorlar ama kullanan var mı hiç ?

Merhaba kızlar..
Bende 2 ay oldu nişanlanalı ve artık çeyize başlayayım diyorum.Tencere setlerinden çok kararsızım bana kaplama olmayan güzel bir granit set önerirmisiniz.Çok kararsızım herkes başka bir şey söylüyor

korkmaz iyi diyorlar hecka dökümler güzel onlarada bakabilirsin

korkmaz iyi diyorlar hecka dökümler güzel onlarada bakabilirsin
Evet bende korkmaz düşünüyorum.Ama birçok çeşiti var ondan dolayı kararsız kalıyorum.Mesela granit set alıcam şu pembelere bayılıyorum ama kimi diyor granit görünümlüymüş falan.Hani şöyle gerçek granit tencere sağlam yani çizilmeyen atmayan istiyorum.Korkmaz çelik tencere kalitesi ve granit kalitesi hakkında netleşmem lazım.Hecka dökümler evet çok iyimiş ama biraz tuzlu fiyatları.Alırsam bi tane pilav için hecka alırım heralde.

Kızlar yardım edin

çeyiz seti alıcam. bernardodan fiyat almış bulundum ,başka biyerleri gezip kafa karıştırmak istemiyorum,ama bakmadanda fiyatları anlayamıcam
parça parça almak mı mantıklı olan ? yoksa set olarak mı.
sette -2 ayrı tabak seti, 4lü tencere , 4parça seramik tencere seti, 1 düdüklü, çatal bıçak takımı, ve arzumun yada korkmazındı bilmiyorum kırmızı küçük evaletleri ( çaycı,çezve,tost makinesi, ...) 5000 tl hatırladığım kadarıyla böyle.
buraya gelen giden cok yok galiba ama şurda dursun belki yardım eden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…