Hamamönü diğer bi adı hacettepe de çok otantik kınaya uygun mekanlar var.kızlar ankarada kına yeri var mı önereceğiniz
oraların konsepti kadın erkek ayrıymış diye duydum bir de bi ata konağı diye bir yere sordum gün tabaı kişi başı 25 lira dedi en uygunu oynu bende mantıksız buldum zaten düğünüm yemekli diyeHamamönü diğer bi adı hacettepe de çok otantik kınaya uygun mekanlar var.
Bende öyle yapiyorum ama sonra dügün telasiyla aceleye getirip içime sinmeyen seyler alirmiyim, veya suanda cok cici şeyleri almayip ilerde pişman olurmuyum diye endiseleniyorum.Boş yere modası geçicek şeyler almak yerine kenara para attım evlenceğim zaman hepsini aldım. Gereksiz olan hiçbir ayrıntıya girmedim gerekli olan şeyleri aldım. Önceden annemin ısrarlarını kıramayıp aldığım tek şey modası hiçbir zaman geçmeyecek ince belli çay bardaklarıydı.
Ben temel ihtiyaçlarımı aldım ama detayları yavaş yavaş evlendikten sonra beğene beğene aldım. Hem o telaşın içinde bu detaylardan gerilmedim hemde ihtiyaçlarım olan şeyleri almış oldum.Önceden alıp dolaplarda eskiyen hiçbirşeyim olmadı yaniBende öyle yapiyorum ama sonra dügün telasiyla aceleye getirip içime sinmeyen seyler alirmiyim, veya suanda cok cici şeyleri almayip ilerde pişman olurmuyum diye endiseleniyorum.
Sizde öyle birsey oldumu yoksa zaman gectikce daha güzel seyler çıktığı için hepsi icinize sindimi?
canım 5 bin ayır beyaz eşya hariç tabi benim 5 de geçtiKızlaaar ya ne kadarlık bi bütçe ayırdınız çeyiz için benim de eylül de nişanım olucak sonra çeyiz alışverişine başlıcam artık ://
Kızlaar sakın almayın durun nette yorumlar gördüm sahtekarmış bunlarKızlaaar nevresim takımı kampanyası kaçırmayın:)) ben aldım da
Kızlardır bende bir kaç şey alıp koydum kenara evimizi tuttuk çok şükür kurban bayramı geçip nişanı halledelim elime ne geçerse ikide birde de olsa götürüp koymayı düşünüyorum evimizeKızlaar sakın almayın durun nette yorumlar gördüm sahtekarmış bunlar
Kızlar fikirinize ihtiyacım var. Gelin yatağı vs istemiyorum. Aşağıdaki Karaca home pike takımını çok beğeniyorum. Evlenince onu sermek istiyorum ama renge karar veremedim. Ablam gelin yatağı krem olur diyo ama yatak odası takımımı beyaz düşünüyorum o yüzden krem güzel olmaz gibi. En güzel mor gözüküyor. Ama aklım Gül kurusunda kalıyor. Sizce Hangisi ?Eki Görüntüle 1686289 Eki Görüntüle 1686290 Eki Görüntüle 1686291
selam kızlar ,
bu Philips PowerPro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ve Philips Azur Pro Buharlı Ütü yü iyi diyorlar ama kullanan var mı hiç ?
Eki Görüntüle 1921083 Eki Görüntüle 1921084
korkmaz iyi diyorlar hecka dökümler güzel onlarada bakabilirsinMerhaba kızlar..
Bende 2 ay oldu nişanlanalı ve artık çeyize başlayayım diyorum.Tencere setlerinden çok kararsızım bana kaplama olmayan güzel bir granit set önerirmisiniz.Çok kararsızım herkes başka bir şey söylüyor
Evet bende korkmaz düşünüyorum.Ama birçok çeşiti var ondan dolayı kararsız kalıyorum.Mesela granit set alıcam şu pembelere bayılıyorum ama kimi diyor granit görünümlüymüş falan.Hani şöyle gerçek granit tencere sağlam yani çizilmeyen atmayan istiyorum.Korkmaz çelik tencere kalitesi ve granit kalitesi hakkında netleşmem lazım.Hecka dökümler evet çok iyimiş ama biraz tuzlu fiyatları.Alırsam bi tane pilav için hecka alırım heralde.korkmaz iyi diyorlar hecka dökümler güzel onlarada bakabilirsin