Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Merhaba kızlar Karaca Neptün 7 Parça Pembe Granit Tencere Seti ni çok beğeniyorum yalnız kullananlardan yorum almak istiyorum daha önce seramik 9 lu setim markası emsan dı mahfolduda riske etmek istemiyorum kullanışlı değilse?

Aşağıda ki seti asla tavsiye etmiyorum....
mercury-seramik-9-parca-tencere-seti-z.jpg

Merhaba.
Elimde 18 20 ve 22 cm lik celik tencere seti var hediye gelmisti.
Bir adet 24 cm bir adet 26 cm seramik tava ve 24 cm seramik pilav tenceresi var.
Birde buyuk eski model celik tencere var
4 adette celik mini tencere var kalan yemekler icin.
Ben elimdekileri ziyan etmeden eve tencere doldurmadan ne alsam benim icin yeterli olur.
Bir adet seramik yumurta sahani alacagim
Birde iyi bir duduklu tencere. Calistigim icin hayatimi kurtaracagini dusunuyorum.
Yeni set alsam fazla gelecek

Merhaba kızlar aranıza bende katıldım.
çeyiz alırken nasıl karar verıyorsunuz?
yani araştırma olarak.mesela gunluk tencere olarak tavsıye sı olan varmı.

Gecen annemle korkmaza gittik catal kasigini hic begenmedi kizlar alacaklara dikkat sete koyduklari cok hafifmis annem ole dedi:KK20:. Sette olmayanlar daha kaliteli.bende bernardodan aldim ceyiz setimi:21:

Miorre marka çamaşır pijama çorap alıp kullanan varmı?
Alış fiyatından alabileceğim bir yer var ama çok kararsız kaldım ürünler nasıldır çeyizde uyduruk hemen yıpranacak şeyleri doldurmak istemiyorum

Ben set seklinde almiyorum ceyizimi nerde neyi iygun guzel bulursam alicam :) daha nevresimlerle yemek takimlarim tamam tencere icin me tavsiye ediyosunuz ? Granit kullanislimi ? Seramik farki ne ayy cok uyandim hicmi bir sey bilmem ya :)

Ben set seklinde almiyorum ceyizimi nerde neyi iygun guzel bulursam alicam :) daha nevresimlerle yemek takimlarim tamam tencere icin me tavsiye ediyosunuz ? Granit kullanislimi ? Seramik farki ne ayy cok uyandim hicmi bir sey bilmem ya :)
Canim ben tabaklarina vuruldugum icin bernardodan aldim takim seklinde ama duduklum fissler aldim en iyisi omus.celik olarak ta hisar aldim ablam da ondan aldi ve cok memnun ilk gunku gibiler.:KK15:

çeyiz için şöyle bir şey buldum kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Jakar nevresim takimlari hakkinda ne dusunuyorsunuzz?
Mesela Tac'in jakarlari saten delux mu sadece pamuk mu cozemiyorum..
Saten delux kategorisinde yer aliyorlar ama bilemedim.
Kullanan var mi kutularinda ne yaziyor?
Ayrintili dokuma teknigi, iplik sayisi vs var mi?
Illa bu markanin olmasina gerek yok.

Merhabalar, misafir kaşık-çatal takımımı emsandan aldım 300TL'ye. Günlük için de 12 kişilik sıradan bir takım istiyorum fiyatı en fazla bu kadar olan, ne önerirsiniz?

Merhabalar, misafir kaşık-çatal takımımı emsandan aldım 300TL'ye. Günlük için de 12 kişilik sıradan bir takım istiyorum fiyatı en fazla bu kadar olan, ne önerirsiniz?
Ben a101 den gural in setini yaptim 200 tl ye gayet guzeldi celigi 12 kisilik hepsi var icinde kepceler haric

benimde günlük çatal kaşık takımına ihtiyacım var 6 kişilik pembe saplı var ama günlük yeterli olmayacak
misafir için bernardodan aldım
nehirden mi alsam bilemedim

zarif marka çatal bıçak takımı kullanan var mı arkadaşlar

Merhaba, yeni evli biri olarak agzimin yandigi bi konuyu paylasmak istiyorum.2015 mayis ayinda hisar dan tunus isimli bone china porselen yemek takimini aldim.kargo paketi getirdiginde koli parcalanmis haldeydi.urunleri kontrol ettigimde 3 parca kirilmisti.durumu bildirdigimde bana hemen kirilanlarin yerine yenisini gondericeklerini soylediler.1 ay gecmesine ragmen parcalar gelmeyince iade etmek istedigimi soyledim hemen gonderiyoruz dediler.agustos 2015te evlendim ve 3 hafta once bana ne deseler begenirsiniz :) bu urun artik uretilmedigi icin yedek parcasi mevcut degildir,dilerseniz baska modelle degistirelim.1 sene olmadi daha alali,icinde 5 yil parca tedarik garantisi varken nasil yedek parca olmaz aklim almiyor.yeni gonderdikleri de kirik geldi.demem o ki iki gun sonra takiminizdan parca eksildiginde size yenisini ucretli dahi olsa veremeyen hi firmadan alisveris yapmayin.hele ki hatay/antakya da bulunan sevincli hisar'dan asla alisveris yapmayin

Kizlar madame coconun yorganlari hakkinda ne dusunuyorsunuz ? 80tl ikitane cift kisilik 40a geliyor ama nasildir

Merhaba, yeni evli biri olarak agzimin yandigi bi konuyu paylasmak istiyorum.2015 mayis ayinda hisar dan tunus isimli bone china porselen yemek takimini aldim.kargo paketi getirdiginde koli parcalanmis haldeydi.urunleri kontrol ettigimde 3 parca kirilmisti.durumu bildirdigimde bana hemen kirilanlarin yerine yenisini gondericeklerini soylediler.1 ay gecmesine ragmen parcalar gelmeyince iade etmek istedigimi soyledim hemen gonderiyoruz dediler.agustos 2015te evlendim ve 3 hafta once bana ne deseler begenirsiniz :) bu urun artik uretilmedigi icin yedek parcasi mevcut degildir,dilerseniz baska modelle degistirelim.1 sene olmadi daha alali,icinde 5 yil parca tedarik garantisi varken nasil yedek parca olmaz aklim almiyor.yeni gonderdikleri de kirik geldi.demem o ki iki gun sonra takiminizdan parca eksildiginde size yenisini ucretli dahi olsa veremeyen hi firmadan alisveris yapmayin.hele ki hatay/antakya da bulunan sevincli hisar'dan asla alisveris yapmayin
Canim cok tesekkür ederim bende bu markanin bi takimini begendim almayı düsünüyordum arastiriyordum iyiki yazmissin Allah razı osun :KK51:

Kizlar madame coconun yorganlari hakkinda ne dusunuyorsunuz ? 80tl ikitane cift kisilik 40a geliyor ama nasildir
Ben silikon yorganlarimi English home ve Tac'in markasi olan Kristal'den aldim. Madame coco'dan kaz tuyu yorgan aldim ama ceyizlik. Cunku gidik oranina gore en iyi fiyat ondaydi. Acikcasi kalitesinde pek fazla guvenmiyorum.

Kızlar sizlere bir şey danışacaktım.
Misafir yemek takımıma uygun su takımı almak istiyordum fakat çok pahalı geldi.
O yüzden 12 kişilik su bardağı yeterli olur diye düşündüm
Madame Coco da cam ürünler de 1 alana 1 bedava kampanyası var
Şu bardağın 12lisi 97 tlye geliyor.
Sizce güzel mi uyar mı ya da başka bir fikriniz var mı yardımcı olabilir misiniz?

sophia-gold-su-bardagi-360-ml-6-parca-std-33082-44-O.jpg
sophia-gold-su-bardagi-360-ml-6-parca-std-33083-44-O.jpg

Kızlar sizlere bir şey danışacaktım.
Misafir yemek takımıma uygun su takımı almak istiyordum fakat çok pahalı geldi.
O yüzden 12 kişilik su bardağı yeterli olur diye düşündüm
Madame Coco da cam ürünler de 1 alana 1 bedava kampanyası var
Şu bardağın 12lisi 97 tlye geliyor.
Sizce güzel mi uyar mı ya da başka bir fikriniz var mı yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1812919 Eki Görüntüle 1812918
bardak çok şık canım . ama fiyatı uygun mu fikir veremem . gerçi piyasa su takımları fiyatlarının maşallahı var. onlara nazaran iyi bi fiyat sanırım. yemek takımında sarı yaldızlar varsa bardak uyar. benim de sarı işleme var. ben de bu tarz bir şeyler uydurcam. su takımına veremem o kadar para.

X