Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım ben gül kurusuna bayıldım çok tatlı görünüyor
Ama mor da ayrı güzel tabikiii.
Çoğunlukla gül kurusu oluyor galiba, pudra rengi tarzında.

Canım ben gül kurusuna bayıldım çok tatlı görünüyor
Ama mor da ayrı güzel tabikiii.
Çoğunlukla gül kurusu oluyor galiba, pudra rengi tarzında.

Yorumun için teşekkür ederim canım Nevresim ve pikelerimin çoğunluğu pembe :) En azından bunu pembe almasam mı dedim ama gerçekten gül kurusu çok güzel

Yorumun için teşekkür ederim canım Nevresim ve pikelerimin çoğunluğu pembe :) En azından bunu pembe almasam mı dedim ama gerçekten gül kurusu çok güzel
Açıkçası bende ayrım yapamadım üçü de harika
Ama pudra rengi çok varsa bence mor almalısın
Çünkü hepsi aynı renk olunca bi süre sonra sıkılır insan

en sondakini beğendiiiiiiiimmm bence çok hoşmuş ne kadar pekiii güle güle kullan

en sondakini beğendiiiiiiiimmm bence çok hoşmuş ne kadar pekiii güle güle kullan
Gül kurusu diyenler artıyor :) Canım normal sitesinde 350 tl, N11 de 300 tl ama benim n11 den %25 indirim çekim var onunla alınca 225 tl ye gelecek

Gül kurusu diyenler artıyor :) Canım normal sitesinde 350 tl, N11 de 300 tl ama benim n11 den %25 indirim çekim var onunla alınca 225 tl ye gelecek

Çok güzel fiyatta güzel diğer bu süslü fırfırlı bilmem ne yatak örtülü bin lira civarı hiçte kullanılmıyormuş... Bende alabilirim böyle eee geldiğinde ürün sıkıntılı çıkarsa değişim garantisi veriyorlarmı peki

Ürünü beğendim diye onaylamadan satıcı firmaya parayı vermiyor N11. Ben o kadar çok alışveriş yaptım ki ordan hiç sıkıntı olmadı :) Ürünü görmek istersen Evkur vs gibi çeyizcilerde de bulunuyor. Karaca Home Tuğçe Pike takımı diye geçiyor canım. İstersen önce bi canlı canlı gör. Ben Ankara EVKur da görüp çok beğenmiştim. Saten olduğu için yatmak sıkıntı olabilir ama görsel çok hoş

Anladım canım ee sen de sürekli kullanmassın ilk zamanlar serersin sonra misafir geleceği zaman falan sürekli yatulmaz kayarsınız satenden

canım üçüde harika benimde cok begendiğim bi takım bu internette karsıma cıkıyo sürekli sitelerde beni al diyo resmen
yatakodanın beyaz oldugunu ve bircok seyinin pembe oldugunu düsününce kesinlikle mor olanı almalısın bence. gelin odası için yeteri kadar iddalı gözüküyo benim fikrimce

Tam pembe ye kara vermişken sevdicegim mor dedi :) Şimdi sende mor deyince kafam karıştı Kendime pazartesiye kadar zaman verdim :) bakalım neyi secicem; )

Tam pembe ye kara vermişken sevdicegim mor dedi :) Şimdi sende mor deyince kafam karıştı Kendime pazartesiye kadar zaman verdim :) bakalım neyi secicem; )
topiğinde paylaştıklarına tekrar bakınca düşündüm de, ben de senin gibi pembiş maviş cok begeniyorum. koyu hiç bişey almamışsın gri siyahlı sarev set hariç. bence mor çok farklı bi hava katar diye düsünüyorum yine de sen bilirsin canım

O sarev 3 yıldır aklimdaydi artık alayım dedim ama sanırım tek pişman olduğum o dur :) seksi diye düşünüp almıştım ama iç karartıcı geldi :)

Su an mor alacağımi hissediyorum bakalım karar degistirmazsem :)

korkmazı neden beğenmedn canm?

korkmazı neden beğenmedn canm?
tabaklarının altı çok pütürlü sanki deforme olmuş gibi yemek takımında davar kahvaltıda da ve günlük yemek takımında da hatta şöyle söyleyim tabak altı ve çay fincanı var ya hani fincanı tabağa koyunca tam oturmuyor dan dun tıkırtı oluyor ben tek tek baktım pekçoğunda böyle sıkıntı var yani şuna dikkat ettim arkadaşlarımın evine gittiğimde onlarınkilere baktım biri hisardan aldı biri güradan birikaracadan bahsettiğim şey onlarda yoktu bazılarını değiştirttim sana tavsiyem eve gelince hepsine tek tek üşenmeden bak içine sinmeyen bir şey oldu mu git değiştirmelerini iste ben su setindeki çay bardağındaki çizikleri farketmiştim onları da değiştirdim servis kaşığında gene çizilme vardı, tabaklarda boya akması olabiliyor yani sen mutlaka kontrol et bence korkmaz tencere de iyi,benim şimdiki aklım olsa ya hisardan alırım ya kütahya porselenden

peki alırken dikkatini çekmedi mi canm
kargo ile mi almıştın

peki alırken dikkatini çekmedi mi canm
kargo ile mi almıştın
mağazada aklıma tabak altlarına bakmak çok gelmedi gene de bakmıştım ama mağazadakilerde yoktu o kadar diye hatırlıyorum,2 ay sonra kullanmaya başlıcam inşallah vaktin varsa bekle ben yazayım sana yorum:)kış aylarında al ama yani aralık ocak şubat gibi martta da alabilirsin ama nisandan sonra yaz geldiği için fiyatlarda kampanya çok olmaz herhalde

bende bir mağzaya dedim kışın ucuz olur diye. mağaza bana 2-3 gün sonra Euro nediniyle zama gircez dedi. herhalde alayım diye dedi bende bekliyorum vaktim var. korkmazda da tabağı vurdu vurdu kırılmadı. annemde teşhir ürünü öyledir dedi. senin ki gibi yani canm

satıcılara güvenme canım onlarda sattığı kadar mal üzerinden komisyon alıyo yani almayanlarda var ama her şekilde o onu satmak için var oyüzden sen kendi bildiğinden şaşma:)madem vuruyo kırılmıyo sen al dene bakalım kırılcak mı:)yani bide sadece kırılması mesele değil işte ben korkmazın porselen kalitesinide eve gelip iyice baktıktan sonra pek beğenmedim bakmayalı epey oldu artık eve yerleşince bir daha bakarım artık almış oldum her türlü kullanıcam da iyi çıkar uzun ömürlü olur inşallah:)tencere setini seramik alma mesela çünkü o koca koca tencereler makinaya atılmıyormuş seramik olduğu için elde yıka dur of yani..çelik set al en güzeli hatta bak nası bişey al biliyo musun korkmazın perla-tombik setine bir bak her yeri çelik olsun kulpları falan plastik olanlardan da almak mümkünse birde hep kulpları plastik oluyor hemde tencerenin yanları plastik kaplama boya oluyor en kullanışsızı o ocakta yanıyormuş o kulplar kötü kokuyomuş,bu arada doların yükselmesine bağlı oluyo gerçekten fiyatlar ama her zaman farklışekillerde indirim yapıyorlar

canm kulpu plastik mi olsun çelik mi anlayamadm? çelik ısınır elin yanar diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…