Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çeker dediler bende ona taktım şuan standart aldığım için, 30 derecede yıkanır nevresim yani o zaman da çekmez herhalde? :26:

Çeker dediler bende ona taktım şuan standart aldığım için, 30 derecede yıkanır nevresim yani o zaman da çekmez herhalde? :26:

nevresim konusunda bildiğim markaların dışına çıkmamayı düşünüyorum bu yüzden. ama bu standart yorgan-nevresim için de söz konusu değil mi, eğer çeken kumaşsa standart yorgana da küçük gelecektir. yıllardır hobby kullanıyoruz evde standart yorganlara standart ölçüde cm çekme yok sanırım:) ama bulamıyorum çevremde ancak nette var,

taç, özdilek, hobby, sarev genel olarak memnun kalınan markalar sanırım.

Ben tarzımdan dolayı Karaca ve Englısh Home ağırlıklı yaptım kendim 5 tane aldım. Rahmetli annem de öncelerden almış 3 kardeşiz hepimize 2'şer tane onlar özdilekti sanırım? Başka da almam herhalde eksik çok zaten, eğer çekerse de 1-2 kullanıp atarım kısmet artık..

tabii onlar nispeten yeni markalar olduğundan o kadar referans yok, bir de dediğin gibi tarzına uyuyorsa biraz da kendini şımartmak lazım farklı şekilde değerlendirilir çeken olsa da, tekstil sonuçta

tabii onlar nispeten yeni markalar olduğundan o kadar referans yok, bir de dediğin gibi tarzına uyuyorsa biraz da kendini şımartmak lazım farklı şekilde değerlendirilir çeken olsa da, tekstil sonuçta

Aynen öyle ya, herşeyin de 10 senesini garantileyemem ki? Hem eskiyecek ki yerine yenileri gelecek değil mi?

Kızlar ütümüde phılıps aldım, elektirik süpürgemide almak istiyorum. Bu modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Philips FC9225 AutoClean Elektrikli Süpürge

Her Seferinde Optimum Temizlik Gücü
AutoClean filtre emis gücünü optimum hale getirir
Her temizlikten sonra, sadece tek bir düğmeye basmak, tozun filtreden toz sepetine
dökülmesini sağlayan bir titresim olusturur Böylece hava akısı filtredeki toz tarafından
engellenmez ve çekis gücü neredeyse ilk günkü gibi olur

Temizlikte Mükemmellik
Maks. 440 Watt emis gücü üreten 2200 Watt motor

Son Derece Etkili Antialerjik Sistem
HEPA AirSeal ve HEPA 13 filtre
Bu Philips elektrikli süpürge, çekilen tüm havanın dısarı atılmadan önce yıkanabilir
HEPA 13 filtreden (%99,95 filtreleme) geçmesini sağlar. Yani, toza kaçıs yok

Üçlü etkisiyle benzersiz TriActive baslık
TriActive baslık üçlü etkisiyle zeminleri tek seferde kusursuz temizler:
1) Baslığın ucundaki genis delik büyük parçaları kolayca alır
2) Baslıktan geçen optimize hava akımı sayesinde temizlik islemi maksimum düzeyde etkilidir
3) İki yan fırça, mobilya ve duvarlara çok yakın olan tozu ve kiri çeker

Ek parke baslığı
Çizilmeye karsı ek parke baslığı

Daha az zahmetle daha çok temizlik
10 m çalısma yarıcapı sayesinde daha az zahmetle daha fazla temizlik

Son düzenleme:

bu makine ile ilgili çok iyi yorumlar var. ben bu tarz elektronik esya alacagım zaman hep donanımhaber . com dan incelerim. bilirsiniz erkekler teknolojik aletlere daha yatkın.
ve çok guzel oldugundan bahsedilmiş. hepa 13 filtre de cok iyi bir ek. üstelik 4 defa yıkanabiliyormuş. şimdiden hayırlı olsun :)
bu arada sanıyorum tek eksisi çin malı olması ancak marka çok unlu bi sorun cıkarsa servis agı cok fazla ve guvenılır.

Hepsi mi çin malı yani?
Philips' in ütü de ve süpürgede ününü çok duyduğum için istedim, kalitesine de güveniyorum ama dediğiniz gibi erkekler teknolojiye daha yatkın olduğundan erkek arkadaşıma pasladım araştırma işini, filtresi 4 defa yıkanmasının artısı nedir biliyorsanız eğer? :)

Canım özellikle tercih ettiğim markalardan tercih ediyorsun sende bende nasipse ütüyü philipsten alacağım elektrik süpürgeside senin tercih edeceğinden alacaktım ama sonrasında satış temsilcilerinin yönlendirmesiyle fikrimi değiştirdim eğer o fiyatlara çıkacaksan biraz daha üzerine verip dyson almamı önerdiler d37 allergy serisinden çok iyi ve arada gerçekten farklar var ve ömürlük filtre senelik değiştireceğin filtre ile aynı rakamları philipste ya da başka bir süpürgede bulacaksın dediler topiğime yüklemiştim modeli görmek istersen aklında bulunsun

O markayı hiç duymadım? Fiyatları nasıl peki tatlım yani philips' te filtre değiştirmem gerekirken o marka da filtre ömürlük mü olacak?:26:

evet bu supurgeyı arastırdım cin malıymış. ancak bunu bir eksi olarak gormemişler sonucta artık butun buyuk markalar fabrıkalarını oraya kuruyorlar. burada onemlı olan markanın guvenılır olması ki philips cok guvenılır bir marka. o sitede de cok guzel oldugunu soylemişler.
4 defa yıkanabiliyor olması filtre masrafından kurtarıyor sizi. 6 ayda bir degismesi gerekir normalde siz 4x6 24 ay yani 2 yıl degistirmeden kullanabileceksiniz.

O markayı hiç duymadım? Fiyatları nasıl peki tatlım yani philips' te filtre değiştirmem gerekirken o marka da filtre ömürlük mü olacak?:26:

dyson markası benım de gonlumu fethetmiş duruyor ancak ben almayacagım sızın tercıhınız olan philips 9225 ı dusunuyorum. cunku fıyatı tuzlu geldı bana. dyson 1500 du medıamarkt da. 1750 de kendi sitesindeydi sanırım. ancak 5 yıl garantısı var philips in ise 2 yıl.

şimdi baktım kendi sitesinde 1850 olmuş malesef.

Son düzenleme:

Evet canım ömürlük 3 ayda bir yıkamam yeterli siteyi veriyim bir ziyaret et genel 1000 TL'den başlıyor elektrik süpürgede en iyisi diyebilirim benimkinin normal fiyatı 1800 TL gibiyken allergy serisi olsun dedim alerjisi olanlar için birebir kampanyaya denk gelerek 1400 TL ye aldım.

http://www.dyson.com.tr/elektrikli-süpürgeler/silindir/dc37/dc37-allergy.aspx

benimki bu biraz uzay aracına benziyor ama eline aldığında kalitesi aradaki fark anlaşılıyor

Son düzenleme:

dyson çok iyi marka canım dediğin gibi ama benim için de fazla bir fiyatı var mesela.. ben de phillips marathon düşünüyorum. ama bi iki modeli var sanırım bu marathonun da... ilerisi için dyson alman iyi olmuş ama bebeğin falan olduğu zaman :)

Benimde alerji rahatsızlığım var annemde astım var ailede genetik gibi birşey önceliğim bu oldu aslında ve filtre değiştirme yok ömürlük diğerinde değiştirerek bir kaç seneye aynı rakamı bulacaksınız dediler philipsin marathon serilerinden bahsediyorum tabiki çok daha uyguna süpürgeler var aslında onlarla çekince alerjiden bir şey olmuyor ama yine de olmuşken bizi en az bir 5 yıl götürecek süpürgemiz olsun dedik çalışan bir insanım haftada 1 kere çekeceğim evimi nasipse o da 1 hafta götürsün diye düşündüm herkesin düşüncesi aynı olmayabilir ben birazda hangi markada ne iyiyse bütçem el verdiğince yapmaya çalışanlardanım ileride bebişide düşündük işte biraz daha rahat olur belki içimiz dedik aman biz dysonlarla büyümedik bakıldığında fikir sadece

Çok iyimiş, teşekkürler..

Canım ya o nasıl bir şekilmiş, korktum.
Açıkçası bir süpürgeye 1500 lira vermek bana fazla geldi, bulaşık makineme bile o kadar vermeyeceğim. Bir de arıza oldu diyelim ki, servis durumu nasıl?

Canım ya o nasıl bir şekilmiş, korktum.
Açıkçası bir süpürgeye 1500 lira vermek bana fazla geldi, bulaşık makineme bile o kadar vermeyeceğim. Bir de arıza oldu diyelim ki, servis durumu nasıl?

Philips marathon o modelini almak istedim 800 TL olunca filtre durumu yok alllergy özellikli ve kampanya olunca kaçırmak istemedim Mediamarktten aldım ben sanırım bir sorun olduğumda götürdüğümde servisine göndereceklerdir sitesinden girip ürün barkot numarasını yazıp garantisini yaptırdım bende bulaşık makinesine o kadar vermeyeceğim işin ilginç yanı

İşte..
Üzüldüm bir an süpürgeye vericem diye, ama yine de bi bakılır tabii.
Herşeyi hep en iyisi olsun, en özelliklisi olsun deyip alıyoruz ama, bir problem yaşanınca da bu sefer pişman olurum diye korkuyorum.
:26:

Atıyorum bir çbk takımına günlük, sırf renki, çiçekli saplı diye havale yolu ile 140 lira verdim. Diyorum şimdi ver ver 2 kere kullanama at çöpe, sonra ne yaparım, ne alırım yerine? Bilindik klasik şeyler mi? Aman ya şansımız bol olsun.

Elektrikli eşyalarda şans işi bende o şans yok bekleyip göreceğizyemek takımı tencere falan hep sade tercih ettim ilerde pişman olmayayım diye

Tabi canim sen kendin icin en iyisini yapmissin ins sikintisiz sorunsuz yaparsin temizliğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…