Slm bayanlar benım çeyizimde seramik tencere eksik kullananlar marka tavsiyesi verebilirmi ?
kızlar pierre cardin çkb seti kullanan var mı aranızda 89 parça 12 kişilik 1.200 tl den 750 tl ye düşmüş ama fiyatı çok mu az mı nasıldır çkb seti bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim:44:
Kızlar kaçtane havlu olmalı çeyizde beden havlusu baş havlusu yüz havlusu el havlusu birde bu süslü havlular oluyo ya oyalı iğne oyalı falan çeyiz geleneğine göre olandan. Yani toplanda hangi havludan kaçtane almalıyım ben havlu manyağıyım 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Banyo setleri çok pahalı :26:
Benim 2 banyom var biri ebeveyn diğeri normal ben 2 banyoya da set almalı mıyım ? Büyül ihtimal banyomda dolap ayna falan olmayacak o yüzden set yerine normal bi çöp kovası falan alsam olmaz mı ?
ben bitane banyo seti aldım 4 parça 40 tl ödedim çöp kovalı yada fırçalı almadım onları metal almayı düşünüyorum daha kullanışlı olur diye düşünüyorum sende öyle yaparsın canım olmazmı
canım çöp kovası da eklenince çok fiyat çıkıyor gerçekten. bi de o kovalar kullanışsız oluyor, bende senin gibi düşünüyorum
ben bitane banyo seti aldım 4 parça 40 tl ödedim çöp kovalı yada fırçalı almadım onları metal almayı düşünüyorum daha kullanışlı olur diye düşünüyorum sende öyle yaparsın canım olmazmı
canım çöp kovası da eklenince çok fiyat çıkıyor gerçekten. bi de o kovalar kullanışsız oluyor, bende senin gibi düşünüyorum
aynen yani alt tarafı tuvalette çöp atıcaz o kadar para veremem yazık günah diye düşündüm bende
valla bende öyle yapıcam büyük ihtimal o kadar para veremem 100 den başlıyor çıktıkça çıkıyor
haklsınız bende almaktan vazgeçtm normal 3 lü ya da 4 lü takım lardan alıcam onlar daha uygun
aynen canım doğru karar kutluyorum seni
Ya evet haklısınız bi anlık göz zevki için amaa tuvalette kullanılacağı için vazgeçtim o kadar parayı başka bir eksiğime veririm daha iyi
bencede canım daha çok istediğin bir şeyde değerlendirirsin