Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Banyo setleri çok pahalı :26:
Benim 2 banyom var biri ebeveyn diğeri normal ben 2 banyoya da set almalı mıyım ? Büyül ihtimal banyomda dolap ayna falan olmayacak o yüzden set yerine normal bi çöp kovası falan alsam olmaz mı ?

kızlar pierre cardin çkb seti kullanan var mı aranızda 89 parça 12 kişilik 1.200 tl den 750 tl ye düşmüş ama fiyatı çok mu az mı nasıldır çkb seti bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim :44:

Kızlar kaçtane havlu olmalı çeyizde beden havlusu baş havlusu yüz havlusu el havlusu birde bu süslü havlular oluyo ya oyalı iğne oyalı falan çeyiz geleneğine göre olandan. Yani toplanda hangi havludan kaçtane almalıyım ben havlu manyağıyım 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim derdim de süpürge! su filtreli vardı o kadar yorucu ki onu kullanıp temizlemek verdim gitti birine. şimdi de toz torbalıya dönüş yapacağım, fakir markanın a-160 modeli var nasıl olur acaba fiyatı çok uygun 180 tl, vestelin de var o fiyatlarda ne yapsam bilemedim :18:

kızlar pierre cardin çkb seti kullanan var mı aranızda 89 parça 12 kişilik 1.200 tl den 750 tl ye düşmüş ama fiyatı çok mu az mı nasıldır çkb seti bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim :44:

kalitesi nasıldır bilmiyorum ama çatal kaşık takımına 750 tl çok fazla :26:

benim 40 tane havlum var 20 tanesini kayınvalidem bohçada getirmişti nişanda bence daha fazlasına gerek yok evlendikten sonrada alırız nolcak yani alışveriş yasağı yok ya

ben bitane banyo seti aldım 4 parça 40 tl ödedim çöp kovalı yada fırçalı almadım onları metal almayı düşünüyorum daha kullanışlı olur diye düşünüyorum sende öyle yaparsın canım olmazmı

canım çöp kovası da eklenince çok fiyat çıkıyor gerçekten. bi de o kovalar kullanışsız oluyor, bende senin gibi düşünüyorum

canım çöp kovası da eklenince çok fiyat çıkıyor gerçekten. bi de o kovalar kullanışsız oluyor, bende senin gibi düşünüyorum

aynen yani alt tarafı tuvalette çöp atıcaz o kadar para veremem yazık günah diye düşündüm bende

Valla bende öyle yapıcam büyük ihtimal o kadar para veremem 100 den başlıyor çıktıkça çıkıyor

Ya evet haklısınız bi anlık göz zevki için amaa tuvalette kullanılacağı için vazgeçtim o kadar parayı başka bir eksiğime veririm daha iyi

Ya evet haklısınız bi anlık göz zevki için amaa tuvalette kullanılacağı için vazgeçtim o kadar parayı başka bir eksiğime veririm daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…