Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben bi defter tutmaya başladım henüz ortada aday adayi bile yok ama ne olur ne olmaz kız beşikte çeyiz sandikta demişler. Aldigim herşeyi de defterime kaydediyorum neler aldığını unutma yayım diye ✌💍💐

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396462940982.jpg
    $1396462940982.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $1396462971485.jpg
    $1396462971485.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $1396462998423.jpg
    $1396462998423.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 73
kızlar merhaba, bu silikon tutacaktan arıyorum almış,görmüş :KK9: :KK9: olanınız varsa nereden aldıgını yazarsa çok sevinirim :KK16: :KK16:

Eki Görüntüle 1022720

canım bunu tesadüfen buldum ben. eminim herhangi meşhur ıvır zıvırlarla dolu dükkanların birinde bulabilirsin. 3,5 tlci ya da 3,5 tlci olmayan ama aynı çizgide ilerleyen yerler oluyor ya oralarda.çok tatlı iki pembe tonu da vardı.

kızlar korkmazın şu tost makinesini beğendim. hepsiburada.com da 269 TL bayisinde de 275 TL.

Şimdi sorum :) sizce bu tost makinesini almalımıyım ? :) sonracığıma şu anneler günü kampanyası altında biraz fiyatı düşer mi? beklemem gerekir mi :) annem hariç herkes tost makinesine okadar para verilmez diyor ama yapım olarakta biliyorum en çok kullanacağım şey o olur gibi :KK8:

$120070158-1-korkmaz_a329_05_tostkolik_tost_makinesi.jpg

Korkmaz seramik olduğu için pahalı oluyor. Ben de o kadar para vermem tost makinesine ne kadar çok kullansan da uzun süre verim alabileceğin bir çok marka var. Üç ayrı plakalı makineleri öneriyorum hem üçgen tost, hem ızgara, hem de waffle yapabilirsin.:KK6:

canım bunu tesadüfen buldum ben. eminim herhangi meşhur ıvır zıvırlarla dolu dükkanların birinde bulabilirsin. 3,5 tlci ya da 3,5 tlci olmayan ama aynı çizgide ilerleyen yerler oluyor ya oralarda.çok tatlı iki pembe tonu da vardı.

yaa gerçekten mi bende pembe istiyorum inş. karşıma çıkar çok sağol canım :KK16:

kızlar korkmazın şu tost makinesini beğendim. hepsiburada.com da 269 TL bayisinde de 275 TL.

Şimdi sorum :) sizce bu tost makinesini almalımıyım ? :) sonracığıma şu anneler günü kampanyası altında biraz fiyatı düşer mi? beklemem gerekir mi :) annem hariç herkes tost makinesine okadar para verilmez diyor ama yapım olarakta biliyorum en çok kullanacağım şey o olur gibi :KK8:

Eki Görüntüle 1061216

canım merhaba aynı tost makinesini bende aldım falat senin istedigin sanırım seramik :44: bende çok istiyordum bu tost makinesini ama kıyamıyordum o kadar vermeye 2-3 ay önce eminönünden aldım nakitte 200 e bıraktılar tam ismini bilmiyorum ama kuru kahveci mehmet efendinin yanında gibi bir dükkandı eger istanbuldaysan bir bak derim :44:

$images.jpg

canım merhaba aynı tost makinesini bende aldım falat senin istedigin sanırım seramik :44: bende çok istiyordum bu tost makinesini ama kıyamıyordum o kadar vermeye 2-3 ay önce eminönünden aldım nakitte 200 e bıraktılar tam ismini bilmiyorum ama kuru kahveci mehmet efendinin yanında gibi bir dükkandı eger istanbuldaysan bir bak derim :44:

Eki Görüntüle 1062412

istanbulda değilim ama ailem orda :) anneme sölimde bir baksın ozaman çok teşekkür ederim ilgin için:KK16:

kızlar ankarada çeyiz alışverişi için nereler var bilen varsa yardımcı olsun haftaya ankaraya gidecem elim boş dönmeyeyim :))

canım ankara da İstanbul gibi çok yer yok neler almak istediğine bağlı olarak, ulusda çıkrıkçılar yokuşu var, kızılayda Aydoğanlar var, yine kızılayda moda çarşısı var bide avmler var :KK76::KK34::KK16:

canım ankara da İstanbul gibi çok yer yok neler almak istediğine bağlı olarak, ulusda çıkrıkçılar yokuşu var, kızılayda Aydoğanlar var, yine kızılayda moda çarşısı var bide avmler var :KK76::KK34::KK16:

teşekkürler tatlım bir bakınayım oralara hoşuma giden bişeyler olursa alırım

Eki Görüntüle 1061216

Ben ayda yılda bir birisi bana tost yapıp verirse tost yerim. Nişanlım da yemez :)
O yüzden almak gibi bir niyetim yok.

Alacak olsam da o kadar para vermezdim herhalde.

kızlar merhaba ya fiyat konusunda fikirlerinize ihtiyacım var... bugün ıvır zıvırım için fiyat almaya gittim topluca fiyat 2.150 dedi listem şöyle;
rowenta 8221 süpürge
arzum blendart ar171 blender seti
korkmaz a329 tost makinası
philips hd 2596 ekmek kızartma makinası
fakir 144rtc şarzlı süpürge
rowenta cv4230 iyonik saç kurutma makinası
karaca ege 6 parça sahan seti
karaca 5 parça seramik set
özdilek uyku seti
özdilek wave bambu 6lı bornoz set

toplam 10 çeşit ürün yığıntıma verdikleri fiyat nasıl sizce? normalde indirimsiz 2773 lira tutuyormuş bu kadar indirtebildim :KK52:

Hepsine internetten bakıp fiyatları aşağı yukarı bulup toplamalisin bence :)

Kızlar nevresimlerinizi hangi ebatlarda alıyorsunuz? Ben genelini standart yani çift kişilik aldım.
Bir de king boy olanlar var, onlar çok mu büyüktür acaba?
:26:

King boy alirsan yatagininda olcutleri buyuk olmali yorganinda,karyola yani bazada standart olmamali canim, yatak standart olursa yanlardan cok sarkar nevresim,

King boy alirsan yatagininda olcutleri buyuk olmali yorganinda,karyola yani bazada standart olmamali canim, yatak standart olursa yanlardan cok sarkar nevresim,

Bende şuan 1 tane nevresim aldım çift kişilik, öncekileri hatırlamıyorum ama sanırım onlar da standart, özel ölçü yatak olması zor biraz ev durumunu bilmediğimden, en nefret ettiğim de dediğiniz gibi ordan burdan sarkması, yorganın balık gibi nevresimin içinde oynaması o yüzden standart alıyorum. İnşallah onlarda standarttır. :KK31:

Son düzenleme:
Merak etme canim hepsini standart alirsan sıkınti yasamazsin, ama nevresim ceker kuculurse onda yapabilecegin birsey olmaz malesef

Kızlar nevresimlerinizi hangi ebatlarda alıyorsunuz? Ben genelini standart yani çift kişilik aldım.
Bir de king boy olanlar var, onlar çok mu büyüktür acaba?
:26:

ben de bunu düşünüyorum bu aralar. yorgan ve nevresim almadım henüz, kullanımı rahat olur, kenarlarını katlarım diye düşündüm. ancak nevresim zaten beğenemiyorum bir de battal boy iyice seçenekler azalır diye korktum açıkçası.

X