Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım merhaba. benim çeyizimde ev tekstili ürünlerin hiçbiri yok daha :KK43:( nevresim araştırıyorum şimdi siz yazınca gördüm netten baktım. hepsiburada.com da 190 tl olarak var. bu nevresimin kullanımı nasıl? yani kalitesi falan iyidir herhalde. bide hiç anlamam bu tarz şeylerden :26: bana tavsiye edebileceğin model falan var mı :s :KK17:

canım english home nevresimleri çok güzel bide karaca home un ben çok aldım çok memnunum valla açtık baktık hiçbi problem yok yani özdilekte iyidir nevresim konusunda bu markaları gönül rahatlığıyla alabilirsin bence çeyiz topiğime bakabilirsin orda baya bir örnekleri var :KK16:

canım english home nevresimleri çok güzel bide karaca home un ben çok aldım çok memnunum valla açtık baktık hiçbi problem yok yani özdilekte iyidir nevresim konusunda bu markaları gönül rahatlığıyla alabilirsin bence çeyiz topiğime bakabilirsin orda baya bir örnekleri var :KK16:

teşekkür ederim bakıyorum şimdi :KK16: :)

Benim de nişanlım Trabzonlu. Ben de gidince alacağım o bıçaklardan kısmetse. Gerçekten güzel bıçak. Öğrenciliğimde çok kullandım.
Nerde olacak düğünün canım? Biz cephanelikle anlaştık.

Daha netleşmedi ama Park restaurantta olacak galiba canım. Cephanelik biraz pahalı geldi bize.

Beyaz eşya alırken sanık ama sakın VESTEL almayın ben bütün beyaz eşyamdan şikayetçiyim daha ilk senesinde bozulmaya başladılar

Kızlar 3 ay sonra nişan düşünürken erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Çok pişman oldum ama artık o istemiyor. Çeyizimi bi hevesle hazırlamaya başlamıştık annemle, ama bütün hevesim içimde kaldı. Şimdi siz mutlu arkadaşlarımın bu tatlı telaşını görerek avutuyorum kendimi. Çok mutlu olun canlarım, sakın öfke ile karşınızda ki kişinin kalbini kırıp ani kararlar almayın. Kabul ederseniz benden size arkadaş tavsiye, sabırlı olun ..

kızlar başlngcta çeyizinze ne aldnz

heyss ben de 2014 geliniyimm:KK23:

kızlar şimdi özellikle de tecrübeli olanlardan mutlaka yardım istiyorum. benim yaklaşık 3 ay sonra (8 haziran) düğünüm var. evimiz var lakin şu an kiracının çıkmasını beklemekteyiz. o da bir iki haftaya çıkacak Allah'ın izniyle. benim sorum şu; mutfak ve banyo tadilat olacak ve pencereler yenilenecek ve kısmen parke döşenecek. artı tüm odalarda ölçülere göre yaptıracağız mobilyaları. mobilyalar 1,5 ayda max hallolurmuş. sizce 2- 2,5 ay yeterli olur mu? ya da ne kadar vakit ayırmak gereklidir?

heyss ben de 2014 geliniyimm:KK23:

kızlar şimdi özellikle de tecrübeli olanlardan mutlaka yardım istiyorum. benim yaklaşık 3 ay sonra (8 haziran) düğünüm var. evimiz var lakin şu an kiracının çıkmasını beklemekteyiz. o da bir iki haftaya çıkacak Allah'ın izniyle. benim sorum şu; mutfak ve banyo tadilat olacak ve pencereler yenilenecek ve kısmen parke döşenecek. artı tüm odalarda ölçülere göre yaptıracağız mobilyaları. mobilyalar 1,5 ayda max hallolurmuş. sizce 2- 2,5 ay yeterli olur mu? ya da ne kadar vakit ayırmak gereklidir?

Selamlar canım biz yaklaşık 4aydır ev düzmeye calisiyoruz. Basta heyecan werici olsada sonradan aman bitsin diye bekliyosun. Basa donsem ayni guc kalmadi bende yani allah kolaylik versin. Eşya konusunda inşallah karışan edenin olmaz. Ama yeterli bi sure yani sadece cok stres

Kızlar kaçtane havlu olmalı çeyizlerde yani beden havlusu olsun baş havlusu olsun onlar takım olur kaç takım gerekir bide kaç tane el yüz havlusu olmalı

merhaba kızlar bana da yardımcı olursanız mutlu olurum. aldığım şeyleri yazacağım eksik gördüğünüz şeyleri söylerseniz çok iyi olur ben bir yandan çalışıyorum bir yandan ev bakıyorum nişanlımla. arada kaçırdığım şeyler oluyor telaştan. az da vaktimiz kaldı. şöyle ki:

bulaşık makinesi
elektrikli süpürge
tost makinesi
12 kişilik misafir yemek takımı ve 6 kişilik günlük yemek takımı
12 kişilik misafir çatal bıçak takımı ve 6 kişilik günlük çatal bıçak takımı
4 tencereden oluşan günlük tencere seti
kahvaltı takımı
bıçak takımı
düdüklü tencere
4 nevresim takımı
yaklaşık 20 tane yüz havlusu
çift kişilik battaniye 1 tane
mutfak robotu seti
ütü
çift kişilik pike 1 tane

benim eksik olarak aklımda olanlar

bornoz seti
tava seti

bunun dışında saklama kabıdır cam bardaklar falan onları ev tutulduktan sonra alacağız. mutlaka almalısın dediğiniz şeyler varsa da paylaşın lütfen bekliyorum :-)

kızlar çeyizime bunu aldım bulaşıklık kullanılırmı sonradan kullanmasamda olur diye düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum :KK31:

$12585721_9519362.jpg

merhaba kızlar bana da yardımcı olursanız mutlu olurum. aldığım şeyleri yazacağım eksik gördüğünüz şeyleri söylerseniz çok iyi olur ben bir yandan çalışıyorum bir yandan ev bakıyorum nişanlımla. arada kaçırdığım şeyler oluyor telaştan. az da vaktimiz kaldı. şöyle ki:

bulaşık makinesi
elektrikli süpürge
tost makinesi
12 kişilik misafir yemek takımı ve 6 kişilik günlük yemek takımı
12 kişilik misafir çatal bıçak takımı ve 6 kişilik günlük çatal bıçak takımı
4 tencereden oluşan günlük tencere seti
kahvaltı takımı
bıçak takımı
düdüklü tencere
4 nevresim takımı
yaklaşık 20 tane yüz havlusu
çift kişilik battaniye 1 tane
mutfak robotu seti
ütü
çift kişilik pike 1 tane

benim eksik olarak aklımda olanlar

bornoz seti
tava seti

bunun dışında saklama kabıdır cam bardaklar falan onları ev tutulduktan sonra alacağız. mutlaka almalısın dediğiniz şeyler varsa da paylaşın lütfen bekliyorum :-)

cezve takımı,klozet takımı,baharat takımı,elektrik süpürgesi,çaydanlık ... tatlım ama pike ve battaniye için bir kaç tane daha alabilirsin.yorgan mesela:KK5:

kızlar merhaba, bu silikon tutacaktan arıyorum almış,görmüş :KK9: :KK9: olanınız varsa nereden aldıgını yazarsa çok sevinirim :KK16: :KK16:

$cupcake tutacak.jpg

tantitoniye bak canım onun modellerine benziyor orda da bulamazsan markafoniyi her gün takip et orda mutfak bölümüne kesin geliyor

tantitoniye baktım yok :KK43: markafoniyi aslında takip ediyorum ama arada kaçırdıklarım oluyor demekki tesekkür ederim cevap için daha sıkı takip etmem lazım :KK9: :KK9:

X