Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çaycı ve kahve makinesi. baharat takımı, kahve takımı, klozet takımı, gecelik ve çamaşır takımları da çok önemli, banyo takımı , pike battaniye ve yorgan artırılabilir misafir geldiğinde de gerekiyor diğer mutfak için ıvır zıvırları da en son alıcakmışsın zaten şuanlık bunlar aklıma geldi

kahve ben hiç içmiyorum ama eşim ve misafir için alınmalı onu bi bakayım çay makinesine gerek yok çaydanlık yeter baharatlık cezve klozet takımı da ev tutulunca alırım. iç çamaşır takımları dolaplara sığmıyor en çok parayı onlara verdim sanırım yorgan almam lazım daha hiç yorgan almadım evde koyacak yer kalmadı ya :/ sağol canım hemen kahve makinelerine bakayım ben

benim de o kadar çok eşya var ki nişanlım eşyalarını almak için tır ile gelmemiz gerekiyor diyor ancak :)

teşekür ederim canım banyo setimi evim.netten aldım manor cam olarak geçiyo markası. kargo dahil 40 tl ye aldım kampanyası vardı çok güzeller gerçekten klozet takımI ENGLİSH HOME O GÖRDÜĞÜN AMA HİÇ Bİ YERDE SATIŞINI BULAMIYORUM

Slm bayanlar benım çeyizimde seramik tencere eksik kullananlar marka tavsiyesi verebilirmi ?

site açılmıyo canım :26:

Banyo takımını çok beyendim....

daha güzelleri senin olsun canım

site açılmıyo canım :26:

daha güzelleri senin olsun canım

hımm sitesinin adı evidea diye bi siteydi cnm baya çeşit var begendim bir kaç klozet takımı vardı ama ben illada o english homedekinden istiyorum burda 3 magazası var inş gididp bakarım birinde yoksa diğeirnde vardır belki bi umut

aynen canım bencede git bi bak bende bursaya veya istanbula gidince bakarım artık napim evideadan ben bi abajur sipariş ettim 3 hafta göndermediler sonra bende iptal ettim sinirlendimde

aynen canım bencede git bi bak bende bursaya veya istanbula gidince bakarım artık napim evideadan ben bi abajur sipariş ettim 3 hafta göndermediler sonra bende iptal ettim sinirlendimde

bunu söylemen ii oldu cnm daha önce alışveriş yapmadım evideadan ne olur ne olmaz cnm. şansımı deneyip gidip english homlara akın etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…