Markafoniyi hep takip ediyorum ama bunu ilk kez gördüm. Gayet tatlıymış öğrenirseniz bilmek isterim :81:kızlar merhaba, bu silikon tutacaktan arıyorum almış,görmüşolanınız varsa nereden aldıgını yazarsa çok sevinirim
Eki Görüntüle 1022720
merhaba kızlar bana da yardımcı olursanız mutlu olurum. aldığım şeyleri yazacağım eksik gördüğünüz şeyleri söylerseniz çok iyi olur ben bir yandan çalışıyorum bir yandan ev bakıyorum nişanlımla. arada kaçırdığım şeyler oluyor telaştan. az da vaktimiz kaldı. şöyle ki:
bulaşık makinesi
elektrikli süpürge
tost makinesi
12 kişilik misafir yemek takımı ve 6 kişilik günlük yemek takımı
12 kişilik misafir çatal bıçak takımı ve 6 kişilik günlük çatal bıçak takımı
4 tencereden oluşan günlük tencere seti
kahvaltı takımı
bıçak takımı
düdüklü tencere
4 nevresim takımı
yaklaşık 20 tane yüz havlusu
çift kişilik battaniye 1 tane
mutfak robotu seti
ütü
çift kişilik pike 1 tane
benim eksik olarak aklımda olanlar
bornoz seti
tava seti
bunun dışında saklama kabıdır cam bardaklar falan onları ev tutulduktan sonra alacağız. mutlaka almalısın dediğiniz şeyler varsa da paylaşın lütfen bekliyorum
çaycı ve kahve makinesi. baharat takımı, kahve takımı, klozet takımı, gecelik ve çamaşır takımları da çok önemli, banyo takımı , pike battaniye ve yorgan artırılabilir misafir geldiğinde de gerekiyor diğer mutfak için ıvır zıvırları da en son alıcakmışsın zaten şuanlık bunlar aklıma geldi
kahve ben hiç içmiyorum ama eşim ve misafir için alınmalı onu bi bakayım çay makinesine gerek yok çaydanlık yeter baharatlık cezve klozet takımı da ev tutulunca alırım. iç çamaşır takımları dolaplara sığmıyor en çok parayı onlara verdim sanırımyorgan almam lazım daha hiç yorgan almadım evde koyacak yer kalmadı ya :/ sağol canım hemen kahve makinelerine bakayım ben
Markafoniyi hep takip ediyorum ama bunu ilk kez gördüm. Gayet tatlıymış öğrenirseniz bilmek isterim :81:
kızlar sizce hangisiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 1025141 Eki Görüntüle 1025142 Eki Görüntüle 1025145
banyo setimde bu kızlarrrrr
Eki Görüntüle 1025144
O büyük çiçekli banyo halısına bayıldım resimde banyoya serilmiş olana... Ve banyo setinde çok güzelmiş güle güle kullanırsın inşallah..birde nerden aldığınıda söylersen çok sevinirimmarkası fiyatı ama çok güzeller gerçekten ..
Eki Görüntüle 1025144
sondakini begendim cnm çokk güzelmiş şiddetle tavsiye ediyorumbu sondakini nerden bula bilirm ve fiyatı nedır .
yani bunu Eki Görüntüle 1030007
english home ama bende bulamıyorum canm yaa bulursan haber etttt
Slm bayanlar benım çeyizimde seramik tencere eksik kullananlar marka tavsiyesi verebilirmi ?
merhaba , korkmazın seramik tenceresi güzel
Eki Görüntüle 1025144
heyss ben de 2014 geliniyimm
kızlar şimdi özellikle de tecrübeli olanlardan mutlaka yardım istiyorum. benim yaklaşık 3 ay sonra (8 haziran) düğünüm var. evimiz var lakin şu an kiracının çıkmasını beklemekteyiz. o da bir iki haftaya çıkacak Allah'ın izniyle. benim sorum şu; mutfak ve banyo tadilat olacak ve pencereler yenilenecek ve kısmen parke döşenecek. artı tüm odalarda ölçülere göre yaptıracağız mobilyaları. mobilyalar 1,5 ayda max hallolurmuş. sizce 2- 2,5 ay yeterli olur mu? ya da ne kadar vakit ayırmak gereklidir?[/Q
mrb cnm bende 2014 haziranın 15 ne evleniyorum aynı sorun bendede var. ne güzel siizn kiracı hemenceik boşaltıyor evi bence çabuk biter tadilat felan. insnaalr 2 ayda ev dikiyor nerdeysebiizm taşınacagımız evdede eltim otuuryor ve mayısın sonuna çıkacak biz 10 gün içinde hal etmeye çalışacagız düşün yani gerci bzide öyle tadilat felan yok boyası felan olacak temizliği felan. 2 yıl kadar otuurp allahın izniyle kendi evimi alınca çıkarım inşallah. bide cnm sen mobilyalaırnı yaptııryrosun sanırım bizde yaptırmayı düşünüyrouz ama içimde hep bi korku avr acaba ii yaparmı istedim model gibi olurmu vs vs avangart tarzı beyaz istiyorum ama bakalım.. mobilyalaırn yapılınca fotolarını görmeyi çook isterim cnm. allah mutlulukla huzurla kullanmak nasip etsin
hahahaolur cnm söz edicem ama sanırım english homeden kalkmış bu ürün bitsede gösteriri site gelecekmi diye valla netden başka takımlara bakıyorum. bir kaç begendim modeller var cnm istersen sende ordna bak güzel takımlar var.
http://www............/klozet-takim..._uFob0CFanjwgodSUUAPg&pagenumber=2&orderby=10
Banyo takımını çok beyendim....
site açılmıyo canım :26:
daha güzelleri senin olsun canım
hımmsitesinin adı evidea diye bi siteydi cnm baya çeşit var begendim bir kaç klozet takımı vardı ama ben illada o english homedekinden istiyorum burda 3 magazası var inş gididp bakarım birinde yoksa diğeirnde vardır belki bi umut
aynen canım bencede git bi bak bende bursaya veya istanbula gidince bakarım artık napimevideadan ben bi abajur sipariş ettim 3 hafta göndermediler sonra bende iptal ettim sinirlendimde