vayy, gelinimiz hee :) burada mı yaşayacaksınız
Yok canım İstanbul'da yaşayacağız ama bol bol gidip geleceğiz gibi görünüyor. Ailesi orada yaşıyor çünkü. Hatta Trabzonda'da düğünümüz olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayy, gelinimiz hee :) burada mı yaşayacaksınız
Yok canım İstanbul'da yaşayacağız ama bol bol gidip geleceğiz gibi görünüyor. Ailesi orada yaşıyor çünkü. Hatta Trabzonda'da düğünümüz olacak inşallah
sevindim canım, yer tuttunuz mu burda hangi salonda olucak düğününüz
Hayır canım birkaç hafta içinde tutacağız inşallah
Kızlarrr bu takımdan alan var mııııııı
Karaca Home Sherry Nevresim Ve Battaniye Takımı
Eki Görüntüle 972244
Eki Görüntüle 972245
Kızlar 6 yıllık bir beraberliğimiz var 7 ay önce nişanlandık. 2015 martta düğün düşünyoruz. fakat benim bir tane bile çeyizim yok. yıllardır anneme sakın birşey alma modası geçer ben alıcam demiştim. ama paçalarım tutuştuu nerden başlamalıyım ne yapmalıyım 1 sene var ve neyi hangi marka almalıyım neyden başlamalıyım? yardım bekliyorumm kızlarr
canım çok sağol yazdıklarını ve forumlarda gördüklerimi not ediyorum artık başlamam lazım. indirimli ürünleri takip edicem dediğin gibi mesela bernardoya baktım: yemek takımı alana çatal bıçak ve 200 tl hediye çeki hediyeymiş. sanırım burdan başlayabilirim.
öncelikle hayırlı olsun
düğün tarihi de belli olduğuna göre yavaş yavaş başlayabilirsin canım : yemek , kahvaltı , çatal bıçak , tencere takımlarını , nevresim , pike bardak takımlarını , bornoz , havlu takımlarını alabilirsin ufak tefek şeyleri de nolarla birlikte alırsın
bir başladın mı gerisi gelir zaten yemek , çtb takımlarının falan çeyiz paketleri oluyor zaten öyle bir pakette 1 taşla 3 kuşta vurabilirsin
Kütahya porselen , hisar , korkmaz , bernardo , özdilek benım önerebileceğim markalardan
canım çok sağol yazdıklarını ve forumlarda gördüklerimi not ediyorum artık başlamam lazım. indirimli ürünleri takip edicem dediğin gibi mesela bernardoya baktım: yemek takımı alana çatal bıçak ve 200 tl hediye çeki hediyeymiş. sanırım burdan başlayabilirim.
Cookplus.com'dan karaca home nevresim takımı sipariş ettim 4 şubatta. 7 gün içinde kargoya verileceği yazıyordu. Bu sabah arayıp stoklarında olmadığını söylediler, üstelik sipariş ederken var görünüyordu. Sabahın köründe aramaları da ayrı bir rezillikti. Bu siteyi kesinlikle önermiyorum kızlar. Farklı bir rengini önerdiler nevresim takımının ama istemedim. İade işlemi yapacaklar, inşallah sorunsuz şekilde paramı geri alabilirim.
aa hadi yaa üzüldüm :26: bana cookplus pahalı geldi biraz ben gittigidiyor dan sipariş verdim daha uyguna kargoya verıldı hemen bir bak o siteye istersen canım
Kızlarrr bu takımdan alan var mııııııı
Karaca Home Sherry Nevresim Ve Battaniye Takımı
Eki Görüntüle 972244
Eki Görüntüle 972245
ben buna bayılıyorum evkurda görmüştüm taksidim olduğu için alamamıştım ama çok güzel görünüyordu .
199tl idi evkurda sen ne kadar buldun bunu canım?
kızlar öncelikle merhaba hepinize. bugün annemle konuşuyorduk aklımıza bir şeyler takıldı. çeyiz seti alacağım karacadan baktık beğendik ? ama sizce nasıl bir marka aranızda alan kullanan kimler ? fikirleriniz ve önerileriniz nedir?
Standı olması da iyi olur aslında. Çekmecede arayıp bulmaktansa elimizin altında olması daha kullanışlı olur. Mantıklı bi seçim olmuş
Benim nişanlım Trabzonlu, ailesini ziyarete gideceğiz. Gitmişken oradan alayım diyorum. Madem sen de öneriyorsun, bıçak işi de böylece netleşmiş oldu Bernardo'nun beyaz bi bıçak seti var, onun rengi cezbetmişti aslında ama kullanışlılığına bakmak daha doğru olacak sanırım. Sonuçta dekoratif bi eşya değil bu
ben 190tlye aldım canım çeyiz topiğimde de görebilirsin çok güzel kesinlikle tavsiye ederim. hele ki battaniyesi yumusacık