yılbas ındırımı varmıs canım takip et bence. ben rosalinda takım aldım ayın 1 inde 349 du simdi 249sen faydalan bari :) bu arada ben bu takımı ilk gördüğümde begenmiştim ama simdi pek sevmiyorum. biraz da kırılgan gibi nacizane fikrim kulpları faln[/Qevet ındırım vardı canım..o yuzden sanırım direk dikkatı mı çekti..fiyatı 214,5 yarı yarıya ınmış bernardo da super yarı yarıya ındırımı var..ama ben bu takımı çok beğendım..:18: kararsız kaldım aslındaa
Ben de bu takımı çok beğeniyodum ama yakından görünce beğenmedim hevesim kaçtı tabakları falan çok küçük servis için yetersîz kalabilir. ama sevimli bişy
kızlar aldıgım bornoz aile seti kendiminkini denedim resmen içinde kayboldum nasıl olcak öyle mi giyicez onu standart hepsinde aynı bedeni M.. sizinki nasıl kızlar giyip denediniz mi hiç ben giyemem gibi geliyo gidip versem almazlar napıcam :44:[/Q
inş. degistirirler guzelim nekadara aldın cok pahalı degilse bi çifte hediye et genelde o takımlı olanlar iri hanımlara hitap edio.ben tek tek almayı dusunorum cunki bikeresndee hediye gelmişti dedğin gibi içinde kayboldum :) we hatta ceyizime çocuk reyınundan almayı dusunuorum suan kullandgım oyle cunki :)
inş. degistirirler guzelim nekadara aldın cok pahalı degilse bi çifte hediye et genelde o takımlı olanlar iri hanımlara hitap edio.ben tek tek almayı dusunorum cunki bikeresndee hediye gelmişti dedğin gibi içinde kayboldum :) we hatta ceyizime çocuk reyınundan almayı dusunuorum suan kullandgım oyle cunki :)
sarevin bornoz seti 230 tl.. çok da beğeniyorum rengini modelini hediyeye kıyamam.. denemek istedim izin vermediler genelde herkes set alınca abes durmam die düşünüyodum mrkadan dolayı mı acaba standardı uymadı offf..
kızlar bir şey danışmak istiyorum. bir çok markanın bayiiliğini yapan bir dükkanda evlilik paketi sordum. 1800tl civarı tutuyor. içindekileri kendi isteğinize göre seçebiliyorsunuz. fiyat ona göre oynayabiliyor ama benim tercihlerimle fiyat 1800 civarı bir şey çıkıyor.
içindekiler:
kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı (yuvarlak taransparant bone)
kütahya porselen kahvaltı takımı
kütahya poreselen çatal bıçak takımı- korkmazdan da seçilebilir
korkmaz hiper çelik tencere seti ( cezve-çaydanlık düdüklü de var )
bir fikir verin, fiyat nasıl :26:
ben kütahya porselenden 12 kişilik yemek takımı 399 tl'ye almıştım bir kaç ay önce.. eger korkmazdan düşünüyorsan çkb takımı filan şuanda indirimde 200 küsürlerde de var ayrıca korkmazda kahvaltı takımını 99 tlye gördüm hafta sonu çeyiz paketleride var magazasında ve birçok üründe%50 indirim vardı düdüklü ve cezveler dahil birde mağazasına bak istersen korkmazın.. bir de kütahyanında magazasına bak derim :)
teşekkür ederim canım değerli yorumun için. sanırım öyle yapacağım ben de indirimlerden yararlanmakta fayda var
Kızlar english homem da indirim varmış yatak örtülerinde benim çeyizimde henüz yatak örtüm yok english home dan alayım diyorum içinizde kullanan mutlaka vardır.
Olumsuz bir durumla karşılaştınız mı yıkama sonra renginin açılması vs
aryıldız'ın bu kaşık çatal takımının modeli nasıl ? 299 tl. 91 parça kutulu..çarşıyı talan ettim canlısını bulamadım :) fiyat uygun ama modelde çok kararsız kaldım, sizce model nasıl bi fikir verseniz kızlar ?
Eki Görüntüle 897529
canim bence çook abartılı daha sade modeller bakabilirsin.
aryıldız'ın bu kaşık çatal takımının modeli nasıl ? 299 tl. 91 parça kutulu..çarşıyı talan ettim canlısını bulamadım :) fiyat uygun ama modelde çok kararsız kaldım, sizce model nasıl bi fikir verseniz kızlar ?
Eki Görüntüle 897529
kızlar bir şey danışmak istiyorum. bir çok markanın bayiiliğini yapan bir dükkanda evlilik paketi sordum. 1800tl civarı tutuyor. içindekileri kendi isteğinize göre seçebiliyorsunuz. fiyat ona göre oynayabiliyor ama benim tercihlerimle fiyat 1800 civarı bir şey çıkıyor.
içindekiler:
kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı (yuvarlak taransparant bone)
kütahya porselen kahvaltı takımı
kütahya poreselen çatal bıçak takımı- korkmazdan da seçilebilir
korkmaz hiper çelik tencere seti ( cezve-çaydanlık düdüklü de var )
bir fikir verin, fiyat nasıl :26:
kızlar bu yemek takımı günlük kullanım için nasıl sizce fiyatı 179 tl ve altı kişilik
Eki Görüntüle 900520