Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arkadaşlar alışveriş sitelerinde sürekli < mia > diye bi marka indirime giriyor. Hem yemek takımları hem aksesuarlar dekorasyon ürünleri galan var. Çok şirin görünüyor fakat biraz fiyatları pahalı gb. İnternette. Aradım hani mağzalatda falan satılıyormu diye hiç bi yerde yok çıkmıyo böyle bişy. Acaba başka bi isim altındamı satılıyo bi firmanın yan ürünü falanmı. Alan varmı bu markadan verilen paraua değer mi siZce?? (Şu andada trendyol da var çok tatlılar ama çok kararsız kaldım ya ii çıkmazsa diye( )

inş. degistirirler guzelim nekadara aldın cok pahalı degilse bi çifte hediye et genelde o takımlı olanlar iri hanımlara hitap edio.ben tek tek almayı dusunorum cunki bikeresndee hediye gelmişti dedğin gibi içinde kayboldum :) we hatta ceyizime çocuk reyınundan almayı dusunuorum suan kullandgım oyle cunki :)[/QUOTE]

sarevin bornoz seti 230 tl.. çok da beğeniyorum rengini modelini hediyeye kıyamam.. denemek istedim izin vermediler genelde herkes set alınca abes durmam die düşünüyodum mrkadan dolayı mı acaba standardı uymadı offf..

sarevin bornoz seti 230 tl.. çok da beğeniyorum rengini modelini hediyeye kıyamam.. denemek istedim izin vermediler genelde herkes set alınca abes durmam die düşünüyodum mrkadan dolayı mı acaba standardı uymadı offf..[/QUOTE]

yok genelde oyle oluo canım benimki özdilekti oda aynısı dedğin gibi. sen terziye gıt yanlarından aldır boyunu kollarını filan kısalttır baska çaren yok yada ole bos bol kullan :)

yok genelde oyle oluo canım benimki özdilekti oda aynısı dedğin gibi. sen terziye gıt yanlarından aldır boyunu kollarını filan kısalttır baska çaren yok yada ole bos bol kullan :) [/QUOTE]

sagol cnm bugun denedim aslında çok da kötü değilmiş biraz evhamlıyım galiba

Son düzenleme:
kızlar bir şey danışmak istiyorum. bir çok markanın bayiiliğini yapan bir dükkanda evlilik paketi sordum. 1800tl civarı tutuyor. içindekileri kendi isteğinize göre seçebiliyorsunuz. fiyat ona göre oynayabiliyor ama benim tercihlerimle fiyat 1800 civarı bir şey çıkıyor.

içindekiler:

kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı (yuvarlak taransparant bone)
kütahya porselen kahvaltı takımı
kütahya poreselen çatal bıçak takımı- korkmazdan da seçilebilir
korkmaz hiper çelik tencere seti ( cezve-çaydanlık düdüklü de var )

bir fikir verin, fiyat nasıl :26:

ben kütahya porselenden 12 kişilik yemek takımı 399 tl'ye almıştım bir kaç ay önce.. eger korkmazdan düşünüyorsan çkb takımı filan şuanda indirimde 200 küsürlerde de var ayrıca korkmazda kahvaltı takımını 99 tlye gördüm hafta sonu çeyiz paketleride var magazasında ve birçok üründe%50 indirim vardı düdüklü ve cezveler dahil birde mağazasına bak istersen korkmazın.. bir de kütahyanında magazasına bak derim :)

teşekkür ederim canım değerli yorumun için. sanırım öyle yapacağım ben de indirimlerden yararlanmakta fayda var

Kızlar english homem da indirim varmış yatak örtülerinde benim çeyizimde henüz yatak örtüm yok english home dan alayım diyorum içinizde kullanan mutlaka vardır.
Olumsuz bir durumla karşılaştınız mı yıkama sonra renginin açılması vs

Son düzenleme:

Ben kullanıyorum, Gayet kaliteli ve güzel. Memnunum. Bugün baktık günlük kullanılcak olanlar indirimde. Diğerleri indirime girmemiş.

aryıldız'ın bu kaşık çatal takımının modeli nasıl ? 299 tl. 91 parça kutulu..çarşıyı talan ettim canlısını bulamadım :) fiyat uygun ama modelde çok kararsız kaldım, sizce model nasıl bi fikir verseniz kızlar ?

Canım bence pahalı ben shafer ın özşanalda setini gördüm 12 kişilik yemek tak. + kahvaltı tk+ çelik tencere seti + çatal kaşık takımı 1299 tl + çaydanlık
tabi yinede sen bilirsin ama bende pahalı

kızlar bu yemek takımı günlük kullanım için nasıl sizce fiyatı 179 tl ve altı kişilik
Eki Görüntüle 900520

model desen olarak soruyorsan cici duruyor bence ama fiyat olarak acaba pahalı mı gerçi piyasayı çok bilmiyorum daha ucuzlar var ama kalite olarak tabi farkeder mi bilmem cnm

hangi yemek takımını almalı.. birinci model 800, ikincisi 720 tl.. ikisi de kütahya porselen..siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…