Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bir de şu modeller var ama ilk koyduklarım daha ağır basıyor..

$pr_01_3369_max.jpg $pr_01_3370_max.jpg $pr_01_3371_max.jpg

SELAM KIZLAR

mUDONUN KAMPANYASI VAR MARKAFONİDE VE ORADA TAVALAR VAR SİYAH FİYATLARI UYGUN NASIL KALİTELİ MİDİR ACABA YA
$untitled.png $images.jpg

SELAM KIZLAR

mUDONUN KAMPANYASI VAR MARKAFONİDE VE ORADA TAVALAR VAR SİYAH FİYATLARI UYGUN NASIL KALİTELİ MİDİR ACABA YA
Eki Görüntüle 901211 Eki Görüntüle 901212

Canim bunun birde dort bolmeli olani var bende alacaktim son anda vazgectim kullanim talimatinda elde yikanmasi gerek diyordu benim zaten srramiklerim var elde yikanio herseyi elde yikayacaksam bulasik maakinasini niye aldim diye dusunup vazgectim almaktan mudonun kalitesiz bir esyasini gornedim ama tercih senin guzele benziyorlar

çeyiz hazırlıgındaym bende KOlay gelsın hepimize :KK1:

Bende ufaktan çeyiz hazırlığına başladım :) Daha şimdiden aklıma bişiler takılıyor..6 Kişilik kahvaltı takımı aldım ve çok ama çok begenerek aldım schafer dan... Ama kullanma talımatlarında belırlı bı yıkamadan sonra desenlerınde silinme vs. görülebilir yazıyor :26: Günlük olarak kullanmayı planlıyordum ama kafam karıstı.. Acaba bu takımımı misafirlerimiz geldiğinde mi kullanmalıyım... Ya da başka bi takım mı almalıyım günlük kullanmak için :44:

kızlar merhaba fıkırlerınıze ıhtıyacım var bende ceyız alısverısı yapıyorum günlük yemek takımı konusunda cok kararsız kaldım sızce 6 kısılık takımlardan 2 tane alıp 12 kısılıge mı tamamlıyım yoksa dırek 12 kısılık 84 parça falan olan yemek takımlarından mı almalıyım

kızlar merhaba fıkırlerınıze ıhtıyacım var bende ceyız alısverısı yapıyorum günlük yemek takımı konusunda cok kararsız kaldım sızce 6 kısılık takımlardan 2 tane alıp 12 kısılıge mı tamamlıyım yoksa dırek 12 kısılık 84 parça falan olan yemek takımlarından mı almalıyım

ben altı kişilik takımdan 2 tane alıp 12'ye tamamladım.. sürekli bulaşık makinasında yıkanacağı için de düz beyaz tercih ettim, hem daha hesaplı oldu..kütahya porselenin polo modelinden iki takım 160 tl.ye geldi.. hem sade beyaz olduğu için diğer tuzluk kayık vs. beyaz parçalar bulmak kolay, ilavelerle takım büyür..:)) zaten 12'lik takımlarda olan çay takımı, kahve takımı, tuzluk kayık vs.lerden bolca alıyoruz ayreten..

fotosunu eklediğim kutahya porselenin mitterteich serisinden polo modelini tercih ettim ben..2 takım alınca al sana günlük kullanım için 12 kişilik porselen takım :)) 12 kişilik 83 parçalısı da var bu modelin ama o 400 küsur tl.. fazladan bi 3-4 kayık tabağı, tuzluğu, 12 kahve fincanı olacak diye üç katı para vermek günlük kullanacaksak çok gereksiz bence..

$KUTAHYA-MITTERTEICH-24-PARCA-POLO-YEMEK-TAKIMI__59105557_0-500x500.jpg

Son düzenleme:
fotosunu eklediğim kutahya porselenin mitterteich serisinden polo modelini tercih ettim ben..2 takım alınca al sana günlük kullanım için 12 kişilik porselen takım :)) 12 kişilik 83 parçalısı da var bu modelin ama o 400 küsur tl.. fazladan bi 3-4 kayık tabağı, tuzluğu, 12 kahve fincanı olacak diye üç katı para vermek günlük kullanacaksak çok gereksiz bence..

Eki Görüntüle 904791

haklısın canım bende senın gıbı 6 kısılık takımlardan 2 tane alıp tamamlıcam beyaz seçmekte cok ıyı dusunmussun cok teşekkür ederım fıkırlerın ıcın :)

selam kızlaarr.. dün izmirde hediyelik eşya fuarındaydım. çok şirin objeler, aksesuarlar var. ben kendime çeyiz olarak çok şirin bir tepsi aldım, 15 tl'ye ama şahane bir şey. bir de sevdiceğimle fotoğrafımı koymak için çerçeve aldım. izmirde yaşayanlar varsa aranızda bir bakının derim ben, şirin şirin şeyler var :KK16::KK16::KK16:

Kızlar merhabaa :KK3::KK3:

Söz ve nişan için Butik Kurabiye düşünürseniz El emekleri sayfasındaki : Butik Kurabiye ve Pasta Siparişi başlıklı konumu inceleyebilirsiniz :KK42::KK42:

l

günaydın kızlar nasılsınıız? :KK1::KK1:
kızlar hafta sonu şok marketten 6'lı bardak aldım. aklınızda bulunsun yakınlarınızda varsa bir uğrayın derim, çok şirin çiçekli böcekli su bardakları var.

Eki Görüntüle 904791

kız aynı benım kafadansın hee :)) bende ole yapmayı dusunuorum az once baktım bu takımlara 6 kişiliği nekadara almıstın canım sen.

kızlar çeyizinize kaç takım türk kahve fincanı almayı düşünürsünüz?? bende 1 takım var ama daha alsammıki ? ayrıyetten günlük için kaç çay bardagı su bardagı kupalar ve çay altlığı ??

X