kızlar bu yemek takımı günlük kullanım için nasıl sizce fiyatı 179 tl ve altı kişilik
Eki Görüntüle 900520
markasını bilsek fiyat iyi mi pahalı mı daha net cevap verebilirdik canım..
modelini sorarsan ben beğenmedim pek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu yemek takımı günlük kullanım için nasıl sizce fiyatı 179 tl ve altı kişilik
Eki Görüntüle 900520
bir de şu modeller var ama ilk koyduklarım daha ağır basıyor..
Eki Görüntüle 900730 Eki Görüntüle 900731 Eki Görüntüle 900732
SELAM KIZLAR
mUDONUN KAMPANYASI VAR MARKAFONİDE VE ORADA TAVALAR VAR SİYAH FİYATLARI UYGUN NASIL KALİTELİ MİDİR ACABA YA
Eki Görüntüle 901211 Eki Görüntüle 901212
kızlar merhaba fıkırlerınıze ıhtıyacım var bende ceyız alısverısı yapıyorum günlük yemek takımı konusunda cok kararsız kaldım sızce 6 kısılık takımlardan 2 tane alıp 12 kısılıge mı tamamlıyım yoksa dırek 12 kısılık 84 parça falan olan yemek takımlarından mı almalıyım
Burdaki birinci takımı diğer eklediklerinden daha çok beğendim. Acelen yoksa biraz daha araştır derim.
fotosunu eklediğim kutahya porselenin mitterteich serisinden polo modelini tercih ettim ben..2 takım alınca al sana günlük kullanım için 12 kişilik porselen takım :)) 12 kişilik 83 parçalısı da var bu modelin ama o 400 küsur tl.. fazladan bi 3-4 kayık tabağı, tuzluğu, 12 kahve fincanı olacak diye üç katı para vermek günlük kullanacaksak çok gereksiz bence..
Eki Görüntüle 904791
bana da abartılı geldi aslında ama fiyat çok uygun olunca alsam mı diye kararsız kaldım..
fotosunu eklediğim kutahya porselenin mitterteich serisinden polo modelini tercih ettim ben..2 takım alınca al sana günlük kullanım için 12 kişilik porselen takım :)) 12 kişilik 83 parçalısı da var bu modelin ama o 400 küsur tl.. fazladan bi 3-4 kayık tabağı, tuzluğu, 12 kahve fincanı olacak diye üç katı para vermek günlük kullanacaksak çok gereksiz bence..
Eki Görüntüle 904791
kız aynı benım kafadansın hee :)) bende ole yapmayı dusunuorum az once baktım bu takımlara 6 kişiliği nekadara almıstın canım sen.