Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bernardonun butterfly takımını almak ıstıyrum alsam mı almasam mı bi türlü karar veremedim.. napsam kii..Eki Görüntüle 877321 Eki Görüntüle 877321
yılbas ındırımı varmıs canım takip et bence. ben rosalinda takım aldım ayın 1 inde 349 du simdi 249 sen faydalan bari :) bu arada ben bu takımı ilk gördüğümde begenmiştim ama simdi pek sevmiyorum. biraz da kırılgan gibi nacizane fikrim kulpları faln[/Qevet ındırım vardı canım..o yuzden sanırım direk dikkatı mı çekti..fiyatı 214,5 yarı yarıya ınmış bernardo da super yarı yarıya ındırımı var..ama ben bu takımı çok beğendım..:18: kararsız kaldım aslındaa
6 çay fıncanı, 6 tane altlığı, 1 tane demlik, 6 adet tabak, sütlük ve şekerlik 214,5 canım..diğer urunler ayrı ayrı satılıyo..hepsını alayım desem bayağı tutar sanırım..cok güzel bence takım olarak ne kadarmıs
evet canım ben de beklemeye karar verdım...çok acelesi de yok :)) hadi hemen evlenelim diyen birisi olmadığı içinn
Pasta standı , kuabiyeliği yok değil mi bu takımda canım bende bu takımı çok almak istiyorum senelerdir bu takımı çok beğeniyorum
Ne kadar mış şimdi yılbaşı indirimimi varmış anlamadım ben :26:
canımm pasta standı ve kurabıyelığı var ama takımın içine eklememışler ayrıca para verıp almak lazım ..ole de ucuz şeler değil ki 64 lıra mı neydıı.. sadece çay seti şeklinde olan takın 214,5 tl idi..yarı yarıya duşmuş daha duşer mı bılmıyorumm..ben de gorunce aşık oldumm
napalım canım 214 lira buna verince ona 64 vermekten kaçınmak olmaz şimdi
Bben almayı düşünüyorum bu takımımı canım , daha düşeceğini sanmıyorum canım ben .
başka şeylerde de %50 indirim oluyor tepe home mağazlaarında felan canım
halısın vermemek olmazz canım.. ama ya bu çeyiz işi ne zor şeyy..valla sadece çeyiz 15 20 bini bulacak sanırım..bi de kızlar bişi yapmaz derlerr ben de alacam sanırım çok beğendım canım çok... bı de Tepe home bakım oralarda neler varmış:)9
düğünümü iki ay var mobilyaları yeni aldım.ev aldıgımız için kaliteli olsun istedik ve yaptırdık mobilyalarımızı.
ama mobilyaları yaptırmasaydım bende enzadan alacaktım.Ablam mimar enzayı önermişti bana.
Simdiden hayırlı olsun askla kullan esyalarını :)
Ben aldığım herşeyi deftere yazıp fiyatlarınıda yazıyorum çok zor gerçekten al al bitmiyorr senin çeyiz topiğin var mı tatlımdaha cuma günü bunun konusu oldu siz ne yapıyorsunuz dedi edim yatak odas mutfak herşeyi yapan biziz, sen kaba şeyleri alacaksın bitecek dedim . bu sefer de sen çok detaya takılıyorsun senin marka takıntlığın var demez mi
Bak bak çerezlikler felan indirime girmiştir ben aralık 16 sı gibi gitmeyi düşünüyorum şu an sınavlara çalıştığımdan dolayı haftasonu evdeyim
uyy kuzum ben de bı ara aldıklarımı yazım bakım ne kadar oluyo dıe baktım... hesabın içinden çıkamayınca vazgeçtimm ben yenıyım bı turlu topık açmayı beceremedım:)) senın var mı canım bakım çeyiz cicişlerine:) ahh bu erkekler yok mu valla boşuna para harcamak ıstemezler biz de almasak yemek yıyecek kap kacak bulamayacaklarr sınavlarında allh kolaylık versınn canım benım..
Bir noktada karamsar oluyorsun daha bu kadar olmuş daha alacağım çok şey var diye
Aç sende en azından eksiklerin neler görmüş bilmiş olursun ben pc de tutuyorum ki unuttuğum varsa da bakayım diye
Benim var topiğim canım profilimden açtığım konular kısmından bulabilirsin .
Aynen öyle kap kacak onlar için pek önemi yok .cuma günü kettle aldım vay efendim şimdi niye almışım yeni şeyler çıkarmış sanki döviz bankasıyımda anında tıkır tıkır alacağım herşeyi
erkeğin de böyle düşünceye sahip olması şaşırttı beni
tesekkur ederim. ben yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım. sen nerede yaptırdın? ablan onerdıgse ben enzaya yogunlasım o zaman. bı de aklımda kelebek mobilya var.
sevgiyle askla mutlulukla kulanın esyalarınızı