canım annem bana ceyız ıcın fakır darky almıs cok sık duruyor . zaten kendıne almıstı once cok memnun kalınca bır tanede bana almıskızlar bende bunalımdayım fakir rct 144 ve fakir darky alıcağım fakat netten almak istemiyorum napıcam bi yardım edin bana önerebilceğiniz bi durum var mı eminönünü bekleyemiceğim alıcam bugün en ucuzda nette korkuyorum ama bişey söyleyin banaaa
kızlar beyaz esya almamız gerekıyor ama renk konusunda ben grı yada ınox nısanlım beyaz dıyor hangısı daha ıyıdır . beyaz esyada beyaz renklımı daha ıyı yoksa ınoxlarmı:18::18: kafayı yicem
Arkadaslar, ben ceyizim icin beyaz esya kismina geldim. Onerdiginiz markalar hangileri? Ankastre ve diger urunleri birlikte almak istiyorum. Ayrica kurutmali makine icin ne dusunuyorsunuz?
kızlar beyaz esya almamız gerekıyor ama renk konusunda ben grı yada ınox nısanlım beyaz dıyor hangısı daha ıyıdır . beyaz esyada beyaz renklımı daha ıyı yoksa ınoxlarmı:18::18: kafayı yicem
eger para sorun degılse ve ankastre dusunuyorsan gri al. ama dusunmuyorsan mutfagın salonla bır degilse hiç 100-200 fazla vermeye gerek yok. sonucta bir cogu aynı özelliklere sahip. ben çamasır makinemi banyomda kullanacağım o yuzden beyaz almayı dusunuyorum. ama mutfagım acık mutfak oldugu için ve ankastre dusundugum için bulasık makinemi ve buzdolabımı gri alıcam.
soyle bir durum var biz şuan kiraya çıkıcaz mecburen ama bir iki sene içerisinde ev almayı düşünüyoruz o yüzden kimi kiracıysan inox alma taşınırken cizilirse kötü oluyor hem inox her mutfağa uyumlu değil beyaz daha iyi diyor , kimide beyaz demode gri daha güzel duruyor diyor aralık ayı başında beyaz eşya vergilerine zam gelecekmiş bizde bir an önce alalım diyoruz ama kararsız kaldım zaten ikizler burcuyumşuanki kirada oturacagımız evin mutfağı böyle
Eki Görüntüle 875199
bende internet sitesinde gördüm bunları dün.çok şirin duruyolar renkleri de çok tatlı ama kullanış açısından acaba nasıldır.bıçakları keskin mi acaba bilemedim kii
20 lira olması çok cezbetti, kötü çıkarsa da yenisini alırım, nasılsa pahalı değil diye düşündüm :)