- 27 Ekim 2013
- 791
- 50
- 34
aaa terlik düşünmeden olur mu hiç benim listemdeki bazı maddeleri yazsam kalabilirsiniz ben de çok az alacağım başta, çünkü devamlı yeni bir şeyler çıkıyor ama karar verdiğim nokta dolapta fazla yer tutmayan en az yer kaplayanlardan alacağım, sonuçta misafir terlikle ne kadar dolaşıyor ki evde soğuktan korusun yeter elim gidiyor ama kendimi tutuyorum şu anda, bir de kapalı aslında kış için daha çok gerekli değil mi:44: açık da daha çok bayanlar ihtiyaç duyabilir yazın çıplak ayak gezdiğimiz için erkekler yere basıversin
ohh be bir terliği bile düşünüyorum ya çok mu takıntılıyım acaba diye düşünmeye başlamıştım ki benim gibiler varmış
pazara ben de bakayım toplam 6 kadın 6 erkek alayım yeter herhalde. onlar da farklı model olsun. acaba başka böyle ne ayrıntılar vardır , ayrıntı atlamak istemiyorum. :126:[/QUOTE]
hangi topiğe yazdım bilmiyorum ama bir de misafir için şişme yatak araştırıyorum yorumları okuyorum çünkü çekyat tipi kanepe istemiyorum hafif olsun rahat olsun istiyorum, altı sandıksız yatak olabilenler de var ama onlarda ağır olur gibi geliyor bir de şöyle rahat olan kanepelerden olmaz gibi geliyor:44: