Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aaa terlik düşünmeden olur mu hiç :KK52: benim listemdeki bazı maddeleri yazsam :KK53: kalabilirsiniz :KK9:ben de çok az alacağım başta, çünkü devamlı yeni bir şeyler çıkıyor ama karar verdiğim nokta dolapta fazla yer tutmayan en az yer kaplayanlardan alacağım, sonuçta misafir terlikle ne kadar dolaşıyor ki evde soğuktan korusun yeter :KK1: elim gidiyor ama kendimi tutuyorum şu anda, bir de kapalı aslında kış için daha çok gerekli değil mi:44: açık da daha çok bayanlar ihtiyaç duyabilir yazın çıplak ayak gezdiğimiz için erkekler yere basıversin :KK1:

ohh be bir terliği bile düşünüyorum ya çok mu takıntılıyım acaba diye düşünmeye başlamıştım ki benim gibiler varmış :KK9:
pazara ben de bakayım toplam 6 kadın 6 erkek alayım yeter herhalde. onlar da farklı model olsun. acaba başka böyle ne ayrıntılar vardır , ayrıntı atlamak istemiyorum. :KK31: :126:[/QUOTE]

hangi topiğe yazdım bilmiyorum ama bir de misafir için şişme yatak araştırıyorum yorumları okuyorum çünkü çekyat tipi kanepe istemiyorum hafif olsun rahat olsun istiyorum, altı sandıksız yatak olabilenler de var ama onlarda ağır olur gibi geliyor bir de şöyle rahat olan kanepelerden olmaz gibi geliyor:44:

ohh be bir terliği bile düşünüyorum ya çok mu takıntılıyım acaba diye düşünmeye başlamıştım ki benim gibiler varmış :KK9:
pazara ben de bakayım toplam 6 kadın 6 erkek alayım yeter herhalde. onlar da farklı model olsun. acaba başka böyle ne ayrıntılar vardır , ayrıntı atlamak istemiyorum. :KK31: :126:

12 terlik miii:KK53: kalabalık misafirin çok olacak anlaşılan, kolay gelsin şimdiden ben bu arada yeğenler başta olmak üzere çocuklar için de şirin terlik alacağım hep vardır evimizde çocuk terliği böyle aileden böyle gelin çıkar ne yapayım :KK1:

detay mı dediiiin :KK52: kirli kaşıklık, poşetlik, kavanoz kapağı açacağı (şimdi her yerde satıyorlar koçtaş'tan almıştım 2.25e :KK1: buzdolabı poşetlerinin ağzını kapamak için mandallardan :KK53: bunlar en insaflıları tabii:KK17:[/QUOTE]

evet 12 terlik :KK37: nişanlımın ailesi genelde grup halinde birbirlerine gidip geliyorlar sadece 1 halası, 1 amcasıgil var ama onlar da gelince hep beraber gidip gelirler bir de aynı anda kayınvalidemler de gelse ancak yeter :KK31: çocuk terliği de güzel ayrıntı da etrafımda küçük çocugu olan kimse yok :)
poşetliğim var, kavanoz açacağı, sarımsak ezeceği, nazar boncuklu kürdan, kase üzeri için lastikli bone gibi poşet gördüm markette kalpli desenli diye kandım aldım, acımasız olun bana detaylarda, bunlar hafif kalıyor :KK52:

pazara ben de bakayım toplam 6 kadın 6 erkek alayım yeter herhalde. onlar da farklı model olsun. acaba başka böyle ne ayrıntılar vardır , ayrıntı atlamak istemiyorum. :KK31: :126:

hangi topiğe yazdım bilmiyorum ama bir de misafir için şişme yatak araştırıyorum yorumları okuyorum çünkü çekyat tipi kanepe istemiyorum hafif olsun rahat olsun istiyorum, altı sandıksız yatak olabilenler de var ama onlarda ağır olur gibi geliyor bir de şöyle rahat olan kanepelerden olmaz gibi geliyor:44:[/QUOTE]

şişme yatak mııı, hiç bilmiyorum ki. düşünmemiştim öyle bişey araştırmadım da :KK31:
ben ev tutunca ya da alınca bir salon yapacağım ayrı oturma odası yapmayacağım, yatak odası olur bir oda da bebek odası için ayırırım zamanı gelince kullanırız :KK9: ve oturma odası yapmayacağım odaya gelirsek işte o muhterem odayı bir genç odası gibi dizayn edeceğim orayı ailem başka şehirde yaşıyor yanıma gelince onlara veririm, diğer zamanlar da nişanlım orayı çalışma odası gibi kullanacak eve iş getirdiğinde sadece orayı dağıtsın diye düşündüm neyse ki anlaştık bu o oda konusunda nişanlımla.
o yüzden ben de yatak mı alsam yoksa kanepe mi koysam misafire diye düşünürken çalışma masası, kitaplık, küçük bir tv, masaüstü bilgisayarın yanında kanepe garip durur genç odası alayım diye düşündüm. :KK9: şişme yatak düşünmemiştim.

kızlar ben 1750 tl ya korkamzdan bı set aldım fakat degıstırme sansımda da.almadan once fıkırlerınıze ıhtıyacım var lutfen fıkırlerınızı ıctenlıkle bana aktarın.ve korkmaz sitesinden begendııgınz varsada bana soyleyın lutfen bakım belkı fıkrım degısır. $463076.jpg $a1727_k.jpg $A8920 Diana Collection 30 Parca Kahvalti Tak-228x228.JPG $FO,4649,44,korkmaz-yemek-takimi-86-parca-a8408-yemek-takimlari-korkmaz-1zc0900265d.jpg Eki Görüntüle 863101

tencerelerden kırmızı mı dıger renk mı?bıde kahvaltının sonu 21 numara olan kenarlı cıceklı olan bı secenegım daha var lutfen bakar mısınız?ilk aliş verişim ve kararsızım.

kızlar ben 1750 tl ya korkamzdan bı set aldım fakat degıstırme sansımda da.almadan once fıkırlerınıze ıhtıyacım var lutfen fıkırlerınızı ıctenlıkle bana aktarın.ve korkmaz sitesinden begendııgınz varsada bana soyleyın lutfen bakım belkı fıkrım degısır.Eki Görüntüle 863097 Eki Görüntüle 863098 Eki Görüntüle 863099 Eki Görüntüle 863100 Eki Görüntüle 863101

tencerelerden kırmızı mı dıger renk mı?bıde kahvaltının sonu 21 numara olan kenarlı cıceklı olan bı secenegım daha var lutfen bakar mısınız?ilk aliş verişim ve kararsızım.

Ben kırmızı olan tencere seti diyorum.

Ben kırmızı olan tencere seti diyorum.
yemek takımı ve kahvaltı takımı ıcın ne dusunuyorsun canım?bana yemek takımı dıger takımlardan farklı geldı o yuzden onu sectım.kahvaltı takımımı da cevremdekılerın begenmesıyle sectım.benım ıcın tavsıyelerın var mı korkmaz urunler bolumunden bakar mısın?:18::18:

kızlar ben 1750 tl ya korkamzdan bı set aldım fakat degıstırme sansımda da.almadan once fıkırlerınıze ıhtıyacım var lutfen fıkırlerınızı ıctenlıkle bana aktarın.ve korkmaz sitesinden begendııgınz varsada bana soyleyın lutfen bakım belkı fıkrım degısır.Eki Görüntüle 863097 Eki Görüntüle 863098 Eki Görüntüle 863099 Eki Görüntüle 863100 Eki Görüntüle 863101

Kahvalti takimina alternatif olarak da' daha sade bir takim olan Bonjour a bakabilirsin belki.

Kahvalti takimina alternatif olarak da' daha sade bir takim olan Bonjour a bakabilirsin belki.

sımdı baktım.kahvaltı takımının sonu 21 serısı olan nasıl?senın tercıh ettıgın hangısı?yemek takımı ve tencere takımına da bakar msın?fıkırler benım ıcın onemlı

yemek takımı ve kahvaltı takımı ıcın ne dusunuyorsun canım?bana yemek takımı dıger takımlardan farklı geldı o yuzden onu sectım.kahvaltı takımımı da cevremdekılerın begenmesıyle sectım.benım ıcın tavsıyelerın var mı korkmaz urunler bolumunden bakar mısın?:18::18:

Yemek takımını çok beğendim, ama kahvaltı takımı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tabi ki senin zevkin ama ben bu kadar çiçekli takımları pek beğenmiyorum. Yarın internetten senin için korkmaz ürünlerine geniş geniş bakacağım :KK66:

Yemek takımını çok beğendim, ama kahvaltı takımı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tabi ki senin zevkin ama ben bu kadar çiçekli takımları pek beğenmiyorum. Yarın internetten senin için korkmaz ürünlerine geniş geniş bakacağım :KK66:

ben oyle heyecandan kaba taslak sectım bı catal bıcak takımımı dogru durust sectım.ılk alısverısım ee yengemın kız kardesı vardı yanımda baska da kıse yoktu.o yuzden tek basıma kaba taslak sectık ve fıyat cıkardık.yarın o zaman sen msj beklıcem.bak durmadan bakcam ha.

sımdı baktım.kahvaltı takımının sonu 21 serısı olan nasıl?senın tercıh ettıgın hangısı?yemek takımı ve tencere takımına da bakar msın?fıkırler benım ıcın onemlı

sonu 21 olana baktim. Guzel bence. Ama modeli yemek takimi gibi duruyor biraz. Senin gullu olan da cay takimi havasi veriyor.
Benim belki bakabilirsin dedigim 'A8911 Bonjour'

sonu 21 olana baktim. Guzel bence. Ama modeli yemek takimi gibi duruyor biraz. Senin gullu olan da cay takimi havasi veriyor.
Benim belki bakabilirsin dedigim 'A8911 Bonjour'

baktım hemen aslında şık.peki şunlar nasıl?A8922 ve A8932

merhaba, bence önce sakin olmalı ve kendi zevkini ve damat adayının zevkini de hesaba katarak hareket etmelisin. herkesin zevkleri farklı olacağından, mesela ben de olsam kırmızı kulplu tencereleri alırdım kesinlikle severim çünkü ve diğer renkte bir şey hiç almam hiç sevmediğimden:)
çatal kaşık yine dediğim gibi kişisel zevkler biz mesela andora, fiore vb birkaç modele ısınmıştk bu model garip gelmişti ama belki de senin çok seveceğin bir modeldir.

kahvaltı takımı konusunda ise daha az desenli ve daha sade tabakları tavsiye ederim, yani kahvaltılık ürünlerin görünsün tabaklarda dikkati çeksin, bu kadar çiçekli tabakta zeytinler göze görünmez gibi geldi mesela bana:KK66:

kare yemek takımlarından korkuyorum açıkçası sadece düz olan kare tabaklardan alabilirim çünkü çukur kare tabaklarımızı zamanında almış ve bulaşık makinesinde çok yer kapladığından uzun süredir kullanamaz hale geldik ama belki farklı şekildedir şimdiler daha rahat sığıyordur bilemeyeceğim tabii kullananlara sormadan fayda var. kolay gelsin, ben daha karar vermedim malum kararsızım:KK1:

ben oyle heyecandan kaba taslak sectım bı catal bıcak takımımı dogru durust sectım.ılk alısverısım ee yengemın kız kardesı vardı yanımda baska da kıse yoktu.o yuzden tek basıma kaba taslak sectık ve fıyat cıkardık.yarın o zaman sen msj beklıcem.bak durmadan bakcam ha.

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmazın sitesine baktım ve bu modelleri beğendim daha çok. Ben sadelikten yanayım. Özellikle kagvaltı seti daha sade olmalı ki reçeller, zeytinler görünsün içinde.

merhaba, bence önce sakin olmalı ve kendi zevkini ve damat adayının zevkini de hesaba katarak hareket etmelisin. herkesin zevkleri farklı olacağından, mesela ben de olsam kırmızı kulplu tencereleri alırdım kesinlikle severim çünkü ve diğer renkte bir şey hiç almam hiç sevmediğimden:)
çatal kaşık yine dediğim gibi kişisel zevkler biz mesela andora, fiore vb birkaç modele ısınmıştk bu model garip gelmişti ama belki de senin çok seveceğin bir modeldir.

kahvaltı takımı konusunda ise daha az desenli ve daha sade tabakları tavsiye ederim, yani kahvaltılık ürünlerin görünsün tabaklarda dikkati çeksin, bu kadar çiçekli tabakta zeytinler göze görünmez gibi geldi mesela bana:KK66:

kare yemek takımlarından korkuyorum açıkçası sadece düz olan kare tabaklardan alabilirim çünkü çukur kare tabaklarımızı zamanında almış ve bulaşık makinesinde çok yer kapladığından uzun süredir kullanamaz hale geldik ama belki farklı şekildedir şimdiler daha rahat sığıyordur bilemeyeceğim tabii kullananlara sormadan fayda var. kolay gelsin, ben daha karar vermedim malum kararsızım:KK1:

kahvaltı takımımı kesinlikle değiştiriyorum cunku herkes aynı seyı söyluo aslında ben oval kare almayı dusunuyom.bu tam kare hosuma gıtmedı buna da karar verdim.Ama gercekten de kare almak ıstıyom cunku yuvarlaklardan bıraz farklı olsun ıstıyorum.tencere takımımıda degıstırmeyı dusunuyorum.çatal bıcak gercekten hosuma gıttı hafıf ınce narın.

X