Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım merhaba ben aldım tenceremi tavamı günlük yemek takımımı fln kampanyalar benim işime gelmez o yüzden bi tek misafir yemek takımım kaldı uygun fiyatta bir şeyler beğenirim inşallah

merhaba canım,bernardodan mı aldın bakalım güle güle kullan. benimki de pahalıya geldi ama cok begendim bernardodan aldım set değil sadece yemek takımı bide hediyesi ckb. kahvaltı takımınıda ayrı aldım yıne bernardodan

Hanımlar,bende sadece bunlar var.

12 kişilik misafir yemek takımı
12 kişilik misafir ckb takımı
12 kişilik misafir bardak takımı
6 kişilik günlük yemek takımı
6 kişilik günlük ckb takımı
Düdüklü tencere
2 li sahan takımı
4 tane boy boy çelik tencere
12 kişilik kahvaltı takımı
5 el yüz havlusu
3 boy boy tupper saklama kabı
1 saten işlemeli yatak örtüsü
1 çift kişilik yorgan
3 lü kapaklı borcam seti
1 fakir saç kurutma makinası
6 kişilik fincan takımı
6 rakı bardağı

Listeleyince epey bir sey var gibi oluyor ama siz bir de eksik listesini görseniz

Poff çok eksiğim var kızlar. Siz ne alemdesiniz?

herkes kendine göre bir yerden başlıyor, bak sen de büyükleri halletmişsin epeyce detaylar kalmış gibi. zaten en çok detay mutfak için ben de bir blogdan liste aldım, onu kendime göre düzenledim, mutfak listesi inanılmaz oldu, banyo, ıvırzıvır bölümleri çok daha az madde. ben yerim olmadığı için büyüklere karar verme, araştırmak için zaman harcıyorum şimdi, parasını ayırdım. ama detayları almak için yardım edecek kimsem yok onları dolaştıkça alıyor ya da not alıyorum şu marka şu alınacak diye, bence sen şimdi bile evlenebilirsin bu kadar hazırlıkla neredeyse:)

Aslında koyacak yerim olsa tamamlardim çoktan. Bunları hep Trabzon'da aldım. Kayinvalidemin evinde duruyor. Van'da geçici bulundugum icin alamıyorum bir şey.

Kızlar fikrinizi alayım. Bizim inşallah evliliğimize daha 3 yıl var. Ufak tefek başlasam mı bişeyler biriktirmeye yoksa daha çok var gerek yok mu diyorsunuz? :)

Kızlar fikrinizi alayım. Bizim inşallah evliliğimize daha 3 yıl var. Ufak tefek başlasam mı bişeyler biriktirmeye yoksa daha çok var gerek yok mu diyorsunuz? :)

3 yıl varsa bence biraz daha bekle. Elektrikli aletlerin yeni modelleri çıkar. Mutfak eşyalarında da Sıkılırsın. Bence paranı biriktir.

canım bekle daha var çünkü modası geçiyor her şeyin ben geçen sene aldım şimdi beğenmiyorum aldığım bazı şeyleri düşün yani o yüzden bekle derim ben

canım günlük takımım çatal kaşığım bernardodan çek kampanyası mı ne vardı öyle aldım bence indirimli oldu
bernardonun modellerini beğeniyorum kaliteside iyidir inşallah
bu da benim çeyizlerim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...n-ceyizi-bunlarda-cicilerim.html#post25940785

çok ufak bir ayrıntı da olsa misafir terliklerim
sabah makromarkete ekmek almaya gittim, terlik de aldım 2.90tlymiş
sizce kaç tane misafir terliği almalıyım? 2 siyah, 2 kahve aldım erkek için az mı olur?

Eklentiler

• $CAM00239[1].jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 40
Selam kızlarr bizde bugün annemle sandık çeyizi derler ya hani önceden yaptığı danteller ayırdığı havlular vs vardı açalım havalandıralım dedik ama bi gördük ki o el emeği danteller falan hep sandık lekesi olmuş havlularda öyle allahtan nevresim takımları sağlam üzüldüm biraz ama yıkadık çıkmadı da sizin başınıza geldi mi böyle bir şey ya geldiyse lekeleri çıkartabildiniz mi ?

danteller dikili değilse çamaşır sulu suda beklettikten sonra yıka canım ve herseyını tek tek jelatinle o zaman hiç bişey olmuyor

canım merhaba ben aldım tenceremi tavamı günlük yemek takımımı fln kampanyalar benim işime gelmez o yüzden bi tek misafir yemek takımım kaldı uygun fiyatta bir şeyler beğenirim inşallah

evet canım sen kampanyaları değerlendirmişsin daha önceden

beğenirsin ya bi çok model var istersen bide kütahya porselene bak derim oranında fiyatları uygun oluyor

büyüklerini bitirmişsin en azından canım diğerlerinide minik minik begendikçe halledersin

canım bence 3 yıl uzun bi süre her ay yeni şeyler çıkıyor sen paranı biriktir bence 1 yıl kala almaya başlarsın yavaş yavaş

çok ufak bir ayrıntı da olsa misafir terliklerim
sabah makromarkete ekmek almaya gittim, terlik de aldım 2.90tlymiş
sizce kaç tane misafir terliği almalıyım? 2 siyah, 2 kahve aldım erkek için az mı olur?

misafir terlikleri

bende benden başka bu kadar detay düşünen varmıdır çokmu abarttım acaba diodum neyse varmış

bende geçen hafta pazardan pembe bi tane bayan terliği aldım hatta her hafta 1 tane almayı düşünüyorum toplam 2tane erkek 2tane bayan almayı düşünüyorum ben çünkü ilerde belki daha güzellerini begenirim ilk etapta 4tane yeterli olur bence
1-2tanede yazlık yani önü açık terlik alırım yeter artar ya

bence de almak için erken sayılır, ama mesela çok çok beğendiğin nevresim ya da buna benzer saklaması kolay ama kesinlikle vurulduğun bir parça olduğunda almanda fayda olabilir. 2 yıl önce başlanmalıymış diyorum ama ben son yıla sıkıştım bir de marka araştırmalarına yavaş yavaş başlarsın hani modeller değişiyor ama en azından hangi markaların hangi ürünleri iyi öğrenmiş olursun benim hiçbir fikrim yoktu resmen ders gibi öğrenmeye çalışıyorum şimdi:)

3 yıl varsa bence biraz daha bekle. Elektrikli aletlerin yeni modelleri çıkar. Mutfak eşyalarında da Sıkılırsın. Bence paranı biriktir.

para biriktirmek en önemlisi gerçekten de.

aaa terlik düşünmeden olur mu hiç benim listemdeki bazı maddeleri yazsam kalabilirsiniz ben de çok az alacağım başta, çünkü devamlı yeni bir şeyler çıkıyor ama karar verdiğim nokta dolapta fazla yer tutmayan en az yer kaplayanlardan alacağım, sonuçta misafir terlikle ne kadar dolaşıyor ki evde soğuktan korusun yeter elim gidiyor ama kendimi tutuyorum şu anda, bir de kapalı aslında kış için daha çok gerekli değil mi:44: açık da daha çok bayanlar ihtiyaç duyabilir yazın çıplak ayak gezdiğimiz için erkekler yere basıversin

aaa terlik düşünmeden olur mu hiç benim listemdeki bazı maddeleri yazsam kalabilirsiniz ben de çok az alacağım başta, çünkü devamlı yeni bir şeyler çıkıyor ama karar verdiğim nokta dolapta fazla yer tutmayan en az yer kaplayanlardan alacağım, sonuçta misafir terlikle ne kadar dolaşıyor ki evde soğuktan korusun yeter elim gidiyor ama kendimi tutuyorum şu anda, bir de kapalı aslında kış için daha çok gerekli değil mi:44: açık da daha çok bayanlar ihtiyaç duyabilir yazın çıplak ayak gezdiğimiz için erkekler yere basıversin [/QUOTE]

ohh be bir terliği bile düşünüyorum ya çok mu takıntılıyım acaba diye düşünmeye başlamıştım ki benim gibiler varmış
pazara ben de bakayım toplam 6 kadın 6 erkek alayım yeter herhalde. onlar da farklı model olsun. acaba başka böyle ne ayrıntılar vardır , ayrıntı atlamak istemiyorum. :126:

ohh be bir terliği bile düşünüyorum ya çok mu takıntılıyım acaba diye düşünmeye başlamıştım ki benim gibiler varmış
pazara ben de bakayım toplam 6 kadın 6 erkek alayım yeter herhalde. onlar da farklı model olsun. acaba başka böyle ne ayrıntılar vardır , ayrıntı atlamak istemiyorum. :126:[/QUOTE]

12 terlik miii kalabalık misafirin çok olacak anlaşılan, kolay gelsin şimdiden ben bu arada yeğenler başta olmak üzere çocuklar için de şirin terlik alacağım hep vardır evimizde çocuk terliği böyle aileden böyle gelin çıkar ne yapayım

detay mı dediiiin kirli kaşıklık, poşetlik, kavanoz kapağı açacağı (şimdi her yerde satıyorlar koçtaş'tan almıştım 2.25e buzdolabı poşetlerinin ağzını kapamak için mandallardan bunlar en insaflıları tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…