- 1 Ekim 2013
- 8.454
- 20.464
canım merhaba ben aldım tenceremi tavamı günlük yemek takımımı fln kampanyalar benim işime gelmez o yüzden bi tek misafir yemek takımım kaldı uygun fiyatta bir şeyler beğenirim inşallah
Hanımlar,bende sadece bunlar var.
12 kişilik misafir yemek takımı
12 kişilik misafir ckb takımı
12 kişilik misafir bardak takımı
6 kişilik günlük yemek takımı
6 kişilik günlük ckb takımı
Düdüklü tencere
2 li sahan takımı
4 tane boy boy çelik tencere
12 kişilik kahvaltı takımı
5 el yüz havlusu
3 boy boy tupper saklama kabı
1 saten işlemeli yatak örtüsü
1 çift kişilik yorgan
3 lü kapaklı borcam seti
1 fakir saç kurutma makinası
6 kişilik fincan takımı
6 rakı bardağı
Listeleyince epey bir sey var gibi oluyor ama siz bir de eksik listesini görseniz
Poff çok eksiğim var kızlar. Siz ne alemdesiniz?
herkes kendine göre bir yerden başlıyor, bak sen de büyükleri halletmişsin epeyce detaylar kalmış gibi. zaten en çok detay mutfak için ben de bir blogdan liste aldım, onu kendime göre düzenledim, mutfak listesi inanılmaz oldu, banyo, ıvırzıvır bölümleri çok daha az madde. ben yerim olmadığı için büyüklere karar verme, araştırmak için zaman harcıyorum şimdi, parasını ayırdım. ama detayları almak için yardım edecek kimsem yok onları dolaştıkça alıyor ya da not alıyorum şu marka şu alınacak diye, bence sen şimdi bile evlenebilirsin bu kadar hazırlıkla neredeyse:)
Kızlar fikrinizi alayım. Bizim inşallah evliliğimize daha 3 yıl var. Ufak tefek başlasam mı bişeyler biriktirmeye yoksa daha çok var gerek yok mu diyorsunuz? :)
Kızlar fikrinizi alayım. Bizim inşallah evliliğimize daha 3 yıl var. Ufak tefek başlasam mı bişeyler biriktirmeye yoksa daha çok var gerek yok mu diyorsunuz? :)
merhaba canım,bernardodan mı aldın bakalım güle güle kullan. benimki de pahalıya geldi ama cok begendim bernardodan aldım set değil sadece yemek takımı bide hediyesi ckb. kahvaltı takımınıda ayrı aldım yıne bernardodan
canım günlük takımım çatal kaşığım bernardodan çek kampanyası mı ne vardı öyle aldım bence indirimli oldu
bernardonun modellerini beğeniyorum kaliteside iyidir inşallah
bu da benim çeyizlerim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...n-ceyizi-bunlarda-cicilerim.html#post25940785
çok ufak bir ayrıntı da olsa misafir terliklerim
sabah makromarkete ekmek almaya gittim, terlik de aldım 2.90tlymiş
sizce kaç tane misafir terliği almalıyım? 2 siyah, 2 kahve aldım erkek için az mı olur?
Yeter yeter. Bende de 4 tane var. Erkekler pek terlik aramıyor.
Selam kızlarr bizde bugün annemle sandık çeyizi derler ya hani önceden yaptığı danteller ayırdığı havlular vs vardı açalım havalandıralım dedik ama bi gördük ki o el emeği danteller falan hep sandık lekesi olmuş havlularda öyle allahtan nevresim takımları sağlam üzüldüm biraz ama yıkadık çıkmadı da sizin başınıza geldi mi böyle bir şey ya geldiyse lekeleri çıkartabildiniz mi ?
canım merhaba ben aldım tenceremi tavamı günlük yemek takımımı fln kampanyalar benim işime gelmez o yüzden bi tek misafir yemek takımım kaldı uygun fiyatta bir şeyler beğenirim inşallah
Hanımlar,bende sadece bunlar var.
12 kişilik misafir yemek takımı
12 kişilik misafir ckb takımı
12 kişilik misafir bardak takımı
6 kişilik günlük yemek takımı
6 kişilik günlük ckb takımı
Düdüklü tencere
2 li sahan takımı
4 tane boy boy çelik tencere
12 kişilik kahvaltı takımı
5 el yüz havlusu
3 boy boy tupper saklama kabı
1 saten işlemeli yatak örtüsü
1 çift kişilik yorgan
3 lü kapaklı borcam seti
1 fakir saç kurutma makinası
6 kişilik fincan takımı
6 rakı bardağı
Listeleyince epey bir sey var gibi oluyor ama siz bir de eksik listesini görseniz
Poff çok eksiğim var kızlar. Siz ne alemdesiniz?
çok ufak bir ayrıntı da olsa misafir terliklerim
sabah makromarkete ekmek almaya gittim, terlik de aldım 2.90tlymiş
sizce kaç tane misafir terliği almalıyım? 2 siyah, 2 kahve aldım erkek için az mı olur?
3 yıl varsa bence biraz daha bekle. Elektrikli aletlerin yeni modelleri çıkar. Mutfak eşyalarında da Sıkılırsın. Bence paranı biriktir.
evet canım sen kampanyaları değerlendirmişsin daha önceden
beğenirsin ya bi çok model var istersen bide kütahya porselene bak derim oranında fiyatları uygun oluyor
büyüklerini bitirmişsin en azından canımdiğerlerinide minik minik begendikçe halledersin
canım bence 3 yıl uzun bi süre her ay yeni şeyler çıkıyor sen paranı biriktir bence 1 yıl kala almaya başlarsın yavaş yavaş
misafir terlikleri
bende benden başka bu kadar detay düşünen varmıdır çokmu abarttım acaba diodum neyse varmış
bende geçen hafta pazardan pembe bi tane bayan terliği aldımhatta her hafta 1 tane almayı düşünüyorum toplam 2tane erkek 2tane bayan almayı düşünüyorum ben çünkü ilerde belki daha güzellerini begenirim ilk etapta 4tane yeterli olur bence
1-2tanede yazlık yani önü açık terlik alırım yeter artar ya
aaa terlik düşünmeden olur mu hiçbenim listemdeki bazı maddeleri yazsam kalabilirsiniz ben de çok az alacağım başta, çünkü devamlı yeni bir şeyler çıkıyor ama karar verdiğim nokta dolapta fazla yer tutmayan en az yer kaplayanlardan alacağım, sonuçta misafir terlikle ne kadar dolaşıyor ki evde soğuktan korusun yeter elim gidiyor ama kendimi tutuyorum şu anda, bir de kapalı aslında kış için daha çok gerekli değil mi:44: açık da daha çok bayanlar ihtiyaç duyabilir yazın çıplak ayak gezdiğimiz için erkekler yere basıversin