- 20 Temmuz 2013
- 2.731
- 12
canım ben güral porselenden aldım çeyiz seti olarak 2.100 tl
üzgünüm ben de beğenemedimama yemek takımınıza bayıldım çok zarif, güle güle kullanın
ben galiba cok pahalıya aldımama cok severek aldığım için içim rahat
canım çok teşekkür ederim normalde çok kararsızımdır bakmadığım marka model kalmadı ama bunu görünce aşık oldum sade ve şık duruyor tam istediğim gibiama ÇKB takımını sözlüm beğendi. benim de beğendiğim başka model yoktu aldık bakalım yeni modeller çıktığında değiştirme şansim var
değiştirme şansının olması güzelmiş, şimdiden güle güle kullan hepsini
Kızlarrrrrr
bir şey soracağım kanca ev in şöyle mutfak gereçleri var görmüşsünüzdür sizce kullanışlı olur mu almak istiyorum ama görüntüsü çok hoşşuma gidiyorama biraz pahalılar kullanışsızsa boşuna almış olmak istemiyorum , kullanan var mııı fikir verebilecek olannnnn :26::26::26:
Eki Görüntüle 852740 Eki Görüntüle 852741 Eki Görüntüle 852742 Eki Görüntüle 852743 Eki Görüntüle 852744
canım kanca evi çok beğeniyorum ama biraz tuzlu o yüzden hep askıya alıyorum canlı gördüğüm resimlerden dolayı sana şu yorumu yapabilirim dondurma kaşıkları çatalları falan gayet kullanışlı büyük pasta spatulası ve bıçağıda aynı şekilde mutfak saatide en çok beğendiklerimin arasında hiçbirşey almasam bile birgün onu alıcam :)kanaatimce şu bal sürme şeyleri gereksizce ama kalite olarak hiçbirine kötü diyemem
güzeller dimiiiibende 2şer 3er yavaş yavaş alıp seti tamamlamayı düşünüyorum o yüzden kalitesini sordum , sevindim o zamannn
evet kimse yok diyemez bunlara azar azar alabilirsin tabiki
çoğu gitmiş azı kalmış.. elektrikli altlerin kalmış sanırım
bu arada Allah nasip ederse düğün tarihlerimiz yakınmış...
Onlarıda aldım ama yazmayı unutmuşum :)
Kettle homend , fırın arçelik , süpürge king , tost makinesi blue hause , beyaz eşyalar komple arçelik , saç kurutma makinesi philips aldım.
sadece mobilyalar kaldı.
askerim gelince de kalanları alacağız inşallah
aynen canım benimde mobilyalar kaldı sanırım
Allah tez zamanda kavuşturmayı nasip eder inş.. yenimi gitti uzun dönemmi? benimkiside yeni geldide hasretlik nedir iyi bilirim..
kızlar bende kare almayı düşünüyorum bernardo da beğendiğim bi takım var ama 2000 lira tabak için çok pahalı o kadar para vermekte istemiyorum karar veremedim henüz başka bir şeyde beğenemedim hiçbir şey gözüme güzel gelmiyor maalesef
Selam kızlar
canım selam,
Ben yemek takımımı geçen sene çok begenerek aldımkaracanın set halinde almıştım bilindik bi model aslında kenarı çizgili olan karelerden yanında çelik tencere takımı düdüklü tenceresi çaydanlığı ve cezve takımıda vardı hepsi 2000liraydı ben sadece çatal bıçak takımı oymalı oldugu için begenmedim üzerine 100-150lira extra para ödeyerek değiştirdim
bernardodada oluo bu tarz kampanyalar tek başına almaktan daha uygun fiyata geliyor bu tarz çeyiz kampanyalarından yararlanabilirsin bernardonunda çok güzel yemek takımları oluyor ama karacaya göre fiyatlar biraz daha yüksek