Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende hisarın ceyiz setini aldım 2,590 a
içinde yemek takımı ckb seti kavaltı takımı tencere seti teflon tencere seti günlük yemek takımı cezve seti sahan seti var.
bornoz takımı
fakir motto blendr
fakir darky elektrikli süpürge
fakir heroic elektrikli süpürge
philips 4870 azur ütü
fakir grace tost makinası
fakir su ısıtıcı
havlu
mutfak örtüsü takımı
nevresim takım 4 tane
1 uyku seti
yatak odası halısı
masa örtüsü aldım.sofra takımı almadım kullanmam diye okadar para vermeye gerek yok.
su an borc batağındayım Allah yardım etsin hepimize

elektroniğin hepsini netten aldım dısarda 2 katı fiyat söylüyolar

Son düzenleme:
üzgünüm ben de beğenemedim ama yemek takımınıza bayıldım çok zarif, güle güle kullanın

canım çok teşekkür ederim normalde çok kararsızımdır bakmadığım marka model kalmadı ama bunu görünce aşık oldum sade ve şık duruyor tam istediğim gibi ama ÇKB takımını sözlüm beğendi. benim de beğendiğim başka model yoktu aldık bakalım yeni modeller çıktığında değiştirme şansim var

ben galiba cok pahalıya aldım ama cok severek aldığım için içim rahat

güle güle kullan içine sindiyse hiç önemli değil parası bence bu takımın ucuz olmasının sebebi çok eski model olup mağazalarında satılmaması.günlük için de olsa 200tlye-300e 12 kişilik düzgün bi takım bulmak zor.

değiştirme şansının olması güzelmiş, şimdiden güle güle kullan hepsini

Son düzenleyen: Moderatör:

canım kanca evi çok beğeniyorum ama biraz tuzlu o yüzden hep askıya alıyorum canlı gördüğüm resimlerden dolayı sana şu yorumu yapabilirim dondurma kaşıkları çatalları falan gayet kullanışlı büyük pasta spatulası ve bıçağıda aynı şekilde mutfak saatide en çok beğendiklerimin arasında hiçbirşey almasam bile birgün onu alıcam :)kanaatimce şu bal sürme şeyleri gereksizce ama kalite olarak hiçbirine kötü diyemem

güzeller dimiiii bende 2şer 3er yavaş yavaş alıp seti tamamlamayı düşünüyorum o yüzden kalitesini sordum , sevindim o zamannn

çoğu gitmiş azı kalmış.. elektrikli altlerin kalmış sanırım
bu arada Allah nasip ederse düğün tarihlerimiz yakınmış...

Onlarıda aldım ama yazmayı unutmuşum :)
Kettle homend , fırın arçelik , süpürge king , tost makinesi blue hause , beyaz eşyalar komple arçelik , saç kurutma makinesi philips aldım.
sadece mobilyalar kaldı.
askerim gelince de kalanları alacağız inşallah

aynen canım benimde mobilyalar kaldı sanırım
Allah tez zamanda kavuşturmayı nasip eder inş.. yenimi gitti uzun dönemmi? benimkiside yeni geldide hasretlik nedir iyi bilirim..

aynen canım benimde mobilyalar kaldı sanırım
Allah tez zamanda kavuşturmayı nasip eder inş.. yenimi gitti uzun dönemmi? benimkiside yeni geldide hasretlik nedir iyi bilirim..

İnşAllah amin..
Seninde bir şey kalmamış mobilya en kolay iş ıvır zıvır bir ton para ve emek istiyor :)
Bol bol hasret giderin ne güzel sağ salim dönmüş.Allah kavuşturmuş.
Kısa dönem gitti dün teslim ettim bakalım sayılı gün çabuk geçer diyorlar inşallah dedikleri gibi olur

kızlar bende kare almayı düşünüyorum bernardo da beğendiğim bi takım var ama 2000 lira tabak için çok pahalı o kadar para vermekte istemiyorum karar veremedim henüz başka bir şeyde beğenemedim hiçbir şey gözüme güzel gelmiyor maalesef

Selam kızlar

canım selam,

Ben yemek takımımı geçen sene çok begenerek aldım karacanın set halinde almıştım bilindik bi model aslında kenarı çizgili olan karelerden yanında çelik tencere takımı düdüklü tenceresi çaydanlığı ve cezve takımıda vardı hepsi 2000liraydı ben sadece çatal bıçak takımı oymalı oldugu için begenmedim üzerine 100-150lira extra para ödeyerek değiştirdim

bernardodada oluo bu tarz kampanyalar tek başına almaktan daha uygun fiyata geliyor bu tarz çeyiz kampanyalarından yararlanabilirsin bernardonunda çok güzel yemek takımları oluyor ama karacaya göre fiyatlar biraz daha yüksek

canım merhaba ben aldım tenceremi tavamı günlük yemek takımımı fln kampanyalar benim işime gelmez o yüzden bi tek misafir yemek takımım kaldı uygun fiyatta bir şeyler beğenirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…