- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
Canim hayatinda biri varmi? Varsa evlilik dusuncen varmi? Evet diyorsan ceyiz almaya basla ama soylede bir durum var ben birbucuk yildir nisanliyim daha iki aydir ceyiz alisverisi yapiyorum yani paran varsa bir gunde bile halloluyor.Ben hemen baslayamadim ogrenim kredisi odedim kardesimin dershane taksidi vardi daha yeni paralandim diyebilirim.Hersey maddiyata bakiyortopiğimde paylasmıstım ama daha cok fikir olur belki diye buraya da yazim dedim
kızlar cok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum aldıklarım grdugunuz gibi üç beş parça. bide annemin hazırladıkları var. sözlü yada nişanlı degilim henüz.almam gereken ne var sırada bilemiyorum???
bide herkes biriktir sonra alırsın diyolar ne yapmalıyıım sizce??? :18::18::18:
Canim hayatinda biri varmi? Varsa evlilik dusuncen varmi? Evet diyorsan ceyiz almaya basla ama soylede bir durum var ben birbucuk yildir nisanliyim daha iki aydir ceyiz alisverisi yapiyorum yani paran varsa bir gunde bile halloluyor.Ben hemen baslayamadim ogrenim kredisi odedim kardesimin dershane taksidi vardi daha yeni paralandim diyebilirim.Hersey maddiyata bakiyor
hangi marka almalıyız blender için sizce
var canım ama daha söz nişan yok seneye olabilir, bir yıldır calısıyorum ben de baslayayım dedim bi kaç aydır.istiyorum ki evlenince ck az taksitim olsun.maasım iyi cok sukur suan
kızlar bişey sormak istiyorum. ben yemek takımımı kare aldım ama bazı arkadaşlar bulaşık makinasında yıkanmıyo yerleşmiyo gibi şeyler söylüyorlar böyle bir şey yaşayan var mı ?
Emsandan çeyiz seti (yemek takımı , çatal-kaşık-bıçak seti,kahvaltı seti,tencere seti)
Emsandan günlük kullanım için çatal-kaşık-bıçak seti
Özdilekten havlular , nevresim takımı , battaniye.
Gürallardan çay takımı ve şekerliği
Teflon tencere ve tava seti
Kütahyadan günlük kullanım için yemek seti
Kipadan banyo aksesuar seti
Porselen cam kapaklı saklama tencereleri
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Daha çok şey almak lazım
Emsanlara çok sevindim kargoda kırılır mı diye düşündüm.ama çok iyi bir şekilde elime ulaştı şehirlerarası yolculuk yapmış gibi değildi çok şükür.
bende öyle bişey duydum ama sonra gittim kare aldım.. yerleştirme esnasında dik kısmı aşağı gelmediği sürece sorun olmaz sanırım...
canım bencede hem kare daha şık duruyor
kızlar misafir yemek takımım ve ÇKB takımım güraldan aldım ama çkb hiç hoşuma gitmedi sözlüm beğendi sizce nasıl çok kararsız kaldım
Benimde hiç hoşuma gitmedi. Değişme şansınız varsa değerlendirebilirsiniz.
günlük yemek takımım ve çkb takımı araştırmalarım sürüyor. kütahya porselenden takımlar ve çkb takımı da nehirden. fikrinizi alayım kızlar
kızlar misafir yemek takımım ve ÇKB takımım güraldan aldım ama çkb hiç hoşuma gitmedi sözlüm beğendi sizce nasıl çok kararsız kaldım
canım kabartmalı olanları begendım ben yemek takımında. kabartmalılarda eger renklıyse kullanıslı değilmiş ama renksız olduguna göre sorun yok demektir. fiyatları nasıl
ben de onu beğenmiştim geçen kütahya porselenin mağazasına gittim personel o modelin 15 yıllık bir model olduğunu sadece internette satıldığını söyledi, ben de emin olamadım şimdi sipariş vereceğim getirecekler beğenmezsem uğraş dur.vazgeçtim ondan, 12 kişilik 260tl falandı fiyatı. baya da uygundu fiyatı, araştırmaya devam
kızlar bişey sormak istiyorum. ben yemek takımımı kare aldım ama bazı arkadaşlar bulaşık makinasında yıkanmıyo yerleşmiyo gibi şeyler söylüyorlar böyle bir şey yaşayan var mı ?
hangi markadan aldın ve ne kadara?