kızlar ben neredeyse a -z ye her şeyi internetten aldım ütümü ütü masamı nevresimler vs. vs. bir sıkıntı yaşamadım. çkb takımı fırsat sitesinden almıştım şimdi kapandı tabi bir kaç tane çizik vardı. çizikleri geri gönderdim 1 hafta içinde sağlamları geri gelmişti. biraz cesaret edin:)) zaten çoğu yer sıkıntı halinde geri iade kabul ediyorlar .alacağınız yeri belirledikten sonra telefonda da teyit edebilirsiniz
ben olsam alırdım o kadar fark ödemezdim. markada belli nasıl bir sorun çıkar ki:) bilmiyorum ben alırken çok incelemiyorum. şuana kadar da halledemeyeceğim bir sorun yaşamadım.
Kızlar sizce kaç pike ve kac adet newresim takımı almalıyım ya al al bitmiyo sonu yok çeyizin
Kızlar sizce kaç pike ve kac adet newresim takımı almalıyım ya al al bitmiyo sonu yok çeyizin
kızlaaaarrrr, ya pazarda gördüm közleme tavasını. hiç öyle birşey kullanan var mı işe yarar mı alsa mıydım? işte şundan bahsediyorum
köz tavasını evde kullandığımdan bir tanede çeyize koydum bende.. çok kullanışlı.. üzerine patlıcan biber ne istersen koy ocakta yavaş yavaş pişir.. tabi kürdanla patlıcana bi kaç delik at :) çok güzel közleniyo...