Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben neredeyse a -z ye her şeyi internetten aldım ütümü ütü masamı nevresimler vs. vs. bir sıkıntı yaşamadım. çkb takımı fırsat sitesinden almıştım şimdi kapandı tabi bir kaç tane çizik vardı. çizikleri geri gönderdim 1 hafta içinde sağlamları geri gelmişti. biraz cesaret edin:)) zaten çoğu yer sıkıntı halinde geri iade kabul ediyorlar .alacağınız yeri belirledikten sonra telefonda da teyit edebilirsiniz

Ben hisar mağazayla konuştum, biz hisar ürünleri garantisi için faturasını bile istemiyoruz, hisar olması yetiyor dedi. İnternette indirimli, ucuza satılan ürünler içinde depo ürünüdür, ondan o kadar ucuza satılıyordur dedi. Bazen garanti karşılayamayabilir falan dedi de, tencere hisar ve ömürlük garantisi var, nerden ve ne kadara aldığım önemli olur mu ki? Valla çok kararsız kaldım..

Hisar monaco ve bahama tencere seti 5 parça internette 335, mağaza da 650 lira. :44:

Son düzenleme:
ben olsam alırdım o kadar fark ödemezdim. markada belli nasıl bir sorun çıkar ki:) bilmiyorum ben alırken çok incelemiyorum. şuana kadar da halledemeyeceğim bir sorun yaşamadım.

ben olsam alırdım o kadar fark ödemezdim. markada belli nasıl bir sorun çıkar ki:) bilmiyorum ben alırken çok incelemiyorum. şuana kadar da halledemeyeceğim bir sorun yaşamadım.

Bende alacağım canım, hem kaliteli, hemde karlı olacak. Az da değil ki 650 nerde 335 nerde? Sonuçta alışverişler devam ediyor..:KK31:

Kızlar sizce kaç pike ve kac adet newresim takımı almalıyım ya al al bitmiyo sonu yok çeyizin:KK14:

Kızlar sizce kaç pike ve kac adet newresim takımı almalıyım ya al al bitmiyo sonu yok çeyizin:KK14:

Biter ya, neden bitmesin ki? Benim 4 tane nevresimim ( gerçi 2' sini evimizde kullandım) 2' yen indi yani, 4-5 tane pikem var. Ben en fazla 2-3 tane daha nevresim alırım. Pike takımlarına ayrı bir sempatim var, çok beğendiğim modeller olursa 1-2 tane daha alırım belki ama belki?? Çünkü fazla fazla almayı gereksiz, kalabalık olarak görüyorum hem ne kadar çok alırsan al, mutlaka ileri de başka şeyler de beğenip alacaksın. Ömürlük sadece çeyizinle kalmayacaksın ki, kasma kendini bu kadar. Olduğu kadar.. :KK34:

Son düzenleme:
kızlaaaarrrr, ya pazarda gördüm közleme tavasını. hiç öyle birşey kullanan var mı işe yarar mı alsa mıydım? işte şundan bahsediyorum :21:

Eklentiler

• $közzzz.jpg
    $közzzz.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 46

Canım 4 er tane alsan yeter gerçi pile takımına gerek yok dört mevdım nevresım setlerinin nevresimleri kalın oluyor mevresım nıyetıne kullanırsın
2 tanede misafire al yeter cnm

Bende sanırım 4 ya da 5 tane pike var. 4 aydır evliyim. Sadece iki tanesini kullandım yazın. Nevresim baya var ama 4 takım kullandım şimdiye kadar. Onları kullanıyorum değişimli. Cok fazlaya gerek yok yani

kızlarrr tantitonide indirim var kek kalıpları almak isteyenler bir bakın oraya derim . Kadıköy de tefal outlet mağazasından 54.90 tl tencere tavalar var .

anlamadığım bir şey var bu outlet mağazası ile normal mağazasındaki ürünler arasında ne fark var hani defolu olur dicem ama baktım o kadar bir şeyde göremedim ki tencerelerde.

tantitoni sitesinde ki indirimler maazada da geçerlidir arkadaşlar bilginiz olsun

yaa kızlar çeyiz için alışverişe başladım yavaş yavaş alıorum çelik tencere için istanbuldayım hisar düşünüyorum sadece çelik için nerden uyguna alabilirm

kızlaaaarrrr, ya pazarda gördüm közleme tavasını. hiç öyle birşey kullanan var mı işe yarar mı alsa mıydım? işte şundan bahsediyorum :21:

köz tavasını evde kullandığımdan bir tanede çeyize koydum bende.. çok kullanışlı.. üzerine patlıcan biber ne istersen koy ocakta yavaş yavaş pişir.. tabi kürdanla patlıcana bi kaç delik at :) çok güzel közleniyo...

köz tavasını evde kullandığımdan bir tanede çeyize koydum bende.. çok kullanışlı.. üzerine patlıcan biber ne istersen koy ocakta yavaş yavaş pişir.. tabi kürdanla patlıcana bi kaç delik at :) çok güzel közleniyo...

ohh ne güzel, ocak batmadan közleme fikri, mutlaka alayım, teşekkürler :KK34:

kızlar sarevde çalısıyorum benim düğünüm ağustosda oldu ama yaza kardesim evlenicek oyüzden hala indirim kovalamaya devam,
benimde çorbada tuzum olsun dedim

size sarev günün kampanyasını duyurayım dedim

25.10.2013 Tarihinde uygulanacak olan günün ürünü kampanyasında bu ay kampus nevresim takımında %50 indirim uygulanacaktır.bu ürününün çift kişiliği yoktur.
Eki Görüntüle 833457

geçenlerde A-101 marketlerde güral porselenin tanesi 2 tl ye tabakarı gelmiş.. katalogta yemek takımı gibi görünüyor ama incelediğimde en büyük boyu düz servis tabağı- orta boy pasta tabağı - en küçüğüde kahvaltı için ideal.. düşünenlere duyurulur...
bu tarz tabakların kenarları papatya gibi pembesi kütahya porselen olarak şok marketlere gelmişti hatırlarsanız..

iyi alışverişler

topiğimde paylasmıstım ama daha cok fikir olur belki diye buraya da yazim dedim :KK3:
kızlar cok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum aldıklarım grdugunuz gibi üç beş parça. bide annemin hazırladıkları var. sözlü yada nişanlı degilim henüz.almam gereken ne var sırada bilemiyorum???
bide herkes biriktir sonra alırsın diyolar ne yapmalıyıım sizce??? :18::18::18:

X