Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar benim saçım da Kıvırcık ve uzun. Bu yüzden geniş plakalı bir model almıştım. Remingtonun şu modeli: Remington S5520 Sleek&Smoth Geniş Plaka Seramik Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

Gayet de memnunum.

benimde saçlar dalgalı sık, gür ve inatçı saçlarım var. geniş plaka olarak philips ten yaklaşık 8-10 yıl önce aldım ama çoook memnunun.. geniş plakanın şuanki dezavantajı maşa yapılamaması :KK43:... ama makinam 10 numara...

benimde saçlar dalgalı sık, gür ve inatçı saçlarım var. geniş plaka olarak philips ten yaklaşık 8-10 yıl önce aldım ama çoook memnunun.. geniş plakanın şuanki dezavantajı maşa yapılamaması :KK43:... ama makinam 10 numara...

Haklısın, Söylediğin gibi genişle maşa yapılamıyor. Ama benim aldığımda kampanya vardı Allahtan yanında maşa hediyeydi.
Hatta morhipoda hangi markanın hatırlamıyorum remington da olabilir ürün alana maşa 1 tl diye bir şey vardı. Ona da bir bakabilir ihtiyacı olanlar.

Prensesler,

Bernardo'nun internet sitesinden hiç alışveriş yapan var mı ? :) Kahvaltılık aldım da akibeti açısından meraklardayım sorunsuz gelir mi diye ?:)

kızlar fikrinize ihtiyacım varrr:KK69:
bunları aldm bu gün fiyatları cok uygundu dayanamadm:))
Eki Görüntüle 717258 Eki Görüntüle 717259
ama yatak odam bu tarz olucak acaba aynayı da beyaza boyatmalı mıyım yoksa orjinali mi kalsn sizcee??
Eki Görüntüle 717261

canım hayırlı olsun çok zarifler :KK16: yatak odasını nerden aldın yaa kaça aldın hemen onu bi sorayım :KK12:
bence metaller metallerle aynı renk olmalı. yani yatak odanın dolaplarının kulpuyla aynı renkse sorun yok bence :KK34:
güle güle kullan :KK8:

canım hayırlı olsun çok zarifler :KK16: yatak odasını nerden aldın yaa kaça aldın hemen onu bi sorayım :KK12:
bence metaller metallerle aynı renk olmalı. yani yatak odanın dolaplarının kulpuyla aynı renkse sorun yok bence :KK34:
güle güle kullan :KK8:

yatak odasını daha almadım cnm ama daha uyguna mal edemessem alıcam gibi görünüo millhouse sitesine bakabilirsn ayrıntılı resimleri var..herseyde oldugu gibi bunda da sondan baslayarak tamamlayıcılarını aldm:)
büyük ihtimalle kulplar aynı renk olmıcak hatta komodinlerin üstü ahsap renkte olucaağından beyaza boyatmak dha mantıklı gibi gelio..orjinal halleri de cok gsel ama:KK69:

yatak odasını daha almadım cnm ama daha uyguna mal edemessem alıcam gibi görünüo millhouse sitesine bakabilirsn ayrıntılı resimleri var..herseyde oldugu gibi bunda da sondan baslayarak tamamlayıcılarını aldm:)
büyük ihtimalle kulplar aynı renk olmıcak hatta komodinlerin üstü ahsap renkte olucaağından beyaza boyatmak dha mantıklı gibi gelio..orjinal halleri de cok gsel ama:KK69:

hımm komodinlerin üstü ahşap renkse bence de beyaza boyatmak mantıklı :) hatta pembe mor gibi bi renkle beyazın üzerinden eskitme yapabilirsen hoş durabilir bence :KK6: kolay gelsin canım sana :KK34:

Son düzenleme:
hımm komodinlerin üstü ahşap renkse bence de beyaza boyatmak mantıklı :) hatta pembe mor gibi bi renkle beyazın üzerinden eskitme yapabilirsen hoş durabilir bence :KK6: kolay gelsin canım sana :KK34:

saol tatlım renkli demişken su da gozüme carptı bu gün gzerken sizin icin fotografladm kızlara da gosteririm dedm:)
$IMG-20130521-WA0003.jpg

güzelmiş canım salonunun tarzına uyuyorsa neden olmasın :) bana vintage-country tarzdan çok pop-art tarzı gibi geldi ama bilemiyorum ki....

Yok cnm lambaderin vizon rengini alıcam gayet modern bi tarz yapıcam yatakodsı haric country tarzı beğenmiorm ama oraya cok yakışıo:KK66:

Yok cnm lambaderin vizon rengini alıcam gayet modern bi tarz yapıcam yatakodsı haric country tarzı beğenmiorm ama oraya cok yakışıo:KK66:

aynen yaaa benim de yatak odam country tarzı oldu salonum da cıvıl cıvıl spor :KK76: aynı fikirdeyim bu konuda... salonda country tarzı olan mobbilyalar hiç rahat olmuyor. yatak şekline de getirilmiyor koltuklar....

sen vivense.com'a ya da altıncı cadde'ye bak bence, daha uyguna gelecekse oralardan da alabilirsin derim :KK31:

aynen yaaa benim de yatak odam country tarzı oldu salonum da cıvıl cıvıl spor :KK76: aynı fikirdeyim bu konuda... salonda country tarzı olan mobbilyalar hiç rahat olmuyor. yatak şekline de getirilmiyor koltuklar....

sen vivense.com'a ya da altıncı cadde'ye bak bence, daha uyguna gelecekse oralardan da alabilirsin derim :KK31:

bilmiorm kı cnm sitelerden almak ne kdr mantıklı..7000tl bi sitede yakındn magazasına gidi bakmak lazm uygun bi zamanda gdicem acelem yok belki düser fiyatı da

X