Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selam canım , bende geçen gün evmanya dan sipariş verdim ; keyif tepsisi, dondurmalık , süzgeç , fincan takımı falan aldım , henüz teslim edilmedi ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum nedense site bana pek güven verdi :) , fiyatları da bir çok siteye göre uygun geldi ..

Kızlar bir şey soracağım ; Emsan ın tencelerini kullanan var mı memnun musunuz ?
Şu elma ve biber , dmates figürlü tencereleri çok beğendim ama kullanış açısından doğru seçim mi acaba ?Eki Görüntüle 687819 Eki Görüntüle 687820

Son düzenleyen: Moderatör:

emsan orta halli bi marka şu an eskisi gibi değil. diğerinin markası falan da belli mi? gözüme çok kalitesiz göründü ama yakından bakmak gerek tabii... :26:

emsan orta halli bi marka şu an eskisi gibi değil. diğerinin markası falan da belli mi? gözüme çok kalitesiz göründü ama yakından bakmak gerek tabii... :26:

Yaaaa ,emsan resimdekiler, karaca nın da tencere takımları pek kullanuşlı değil etrafımda hep bu yönde duyuyorum , en iyi tencere markası hangisi acaba ? kokrmaz var ama o da pek yeni model üretmiyor , bilemiyorum çok kararsızım

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çelikte de seramikte de korkmaz aldım ben. özellikle çelik tencere takımım çok şeker bayıldımmm :) vertex serisi.... En Hesaplı Korkmaz A1971 Vertex Tencere Seti | deveyuku.com'da seramik olarak da natura serisinden aldım. haaa tabi daha kalitelileri var, mesela moneta ceramica01 serisi en güzeli...
karacanın, schaferın ve emsanın porseleni hakkında yorum yapamam. ama çeliğinde ciddi sorunlar yaşayanlar var benim etrafımda. öyle su lekesi sorunu falan değil. karacanın direk çatal kaşık takımı küflendi, geri vermek istedik kabul etmediler falan dedi benim 2 arkadaşım.... schafer zaten çin malı gibi görünüyor bence. emsan bi şey almadım ama karacaya satılmış diye biliyorum...

hisar aryıldız jumbo korkmaz moneta kütahya güral porland hecha lava paşabahçe gürallar.... bence bu markalar dışındakiler 2. kalite ürün oluyorlar... tabi bu benim fikrim...

Son düzenleme:

Hımmm evet bende buna benzer şikayetleri duyuyorum , sizin dediğiniz markaların modellerine de bir bakayım :)
Karaca ismiyle çok ün yapan çok kaliteli gözüken bir marka yemek takımı deyince akla neredeyse ilk karaca gelir bence tabii ama pek kullanışlı değil demek ki yorumun için çok teşekkürler :)

banada uygun geldiği için bi soruym dedim sıkıntı olur mu die maşşallah sen çeyizi düzmüşün ürünleri kalitedir inşallah nevresim takımı baktım bende ama yıkanınca boyası atarmı rengi solar mı die karar verremedim

Bir sıkıntı olacağını sanmam şimdiye kadar hiç int alışverişinde sıkıntı yaşamadım ,
ehh işte küçük şeyler tabi bunlar daha asılları almadım yemek , kahvaltı , tencere takımlarını :)
Hangi markanın nevresim takımı bende baktım o siteden markası güvendiğin, kaliteli bir markaysa sorun olmaz bence

benim aldı ben küçükken yemk tencere falan modası geçti ama günlük kullanırım diyom onları misafirlik tencere aldım da yemk takımı düşünüyom bende buraya bakınca insan hevesleniyo okadr güsel şeyleri görünce..
nevresimin markası beğenal hiç duymadım ama netten araştırdım denizlide üretiliyomuş güsel mi bilmiyom ranforce özelliğndeymiş karar veremedm manzaralı model istiyom bitane oda taçta falan pahalı

Ben karaca çelik set aldım sahan ve midi set buse kırmızı,seramik tencerede ceramic kırmızı.ben gayet memnunum 1 ay olacak neredeyse.tencerelerde bir sıkıntı yok.bence kullanıma da bağlı Bi durum.karacada öle hafife alınacak bir marka değil.müşteri hizmetleride çok ilgili.hemen sorun çözüyorlar.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var; kütahya'nın şu takımı sade ve hoş geliyor gözüme sizce alıyım mı?

Eklentiler

• $Kutahya-Porselen-Transparent-Bon_469050_1.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum Hisar çeyiz seti almak istiyorum seramik tencere çelik tencere çatal bıçak takımı çay takımı hediyesi var kendi sitesinde fiyatı 2050 lira dün eminönünde bir mağazaya sordum orda da aynı ücreti dedi hiç indirim yapabilecek toptan mağaza yok mu eminönünde biliyor musunuz??

önceki yazılarımdan hatırlarsınız beni...bernardodan 1,600 tl'lik alışveriş yapmıştım...aldığım ürünleri dün teslim aldım tek tek baktım...2 tane servis tabağım,bir yemek tabağı ayrıca tuzluğum kırıktı...ürünleri alt tabanı yere değen kısmı girintili çıkıntılı hemen her parçasında aynı sorun resmen hayal kırıklığı moralim bozuldu...milyoncudan alsaydım daha kaliteli olurdu...hepsini geri vericem ama iade almıyorlar yerine tencere çaydanlık alıcam...paramla rezil oldum resmen ya

canım ben eminönüne gitmiştim pek ahım şahım indirimler olmuyor maalesef güvenilir internet sitelerinden almak bence daha uyguna gelir. ama bu benim fikrim belki uygun fiyata eminönünden alan arkadaşlar da olmuştur

canım üzüldüm neden iade almıyorlar üstlerine gitseydin bence çaçarozluk yapmadan hiçbir şeyi geri alamıyorsun maalesef

ayy cidden mi canım bende çok üzüldüm. ama bence hasarlı ürünlerini geri ver eminim temin edeceklerdir. gerekiyorsa hepsini ver yeni takım iste kontrol ederek al. ama peşini bırakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…